![]() |
Nie było mnie tutaj z 10 lat :)
Tak z głupot może pograłbym trochę w Tibie ponownie. Wiem, że bardzo się zmieniła jednak nie wiem czy na lepsze czy gorsze. Nie pamiętam starego loginu itd. |
Kurczę... to były czasy. Nic poza szkołą i tibią, haha to było życie...
Pograć ze znajomymi z którymi chodziło się do szkoły, planowanie huntów na korytarzu a nawet na lekcjach! Taaaa.. nie raz zgarneło się pare uwag właśnie przez tibie ;-) Fajnie po wspominac.. :baby: |
No ja się pytam, gdzie ta elyta ;)
|
Równa dekada, brawa dla serwisu za nieusuwanie kont :D
|
:D Pozdrawiam
|
Ja się zalogowałem, bo co roku dostaję maile z tibia.pl z życzeniami z okazji urodzin! Szacun :D
Widzę, że nic tutaj już nie działa, jeśli chodzi o mój podpis czy profil... ale niech zostanie ;) "Ostatnia wizyta: 01-08-2008 o 23:24 " |
Teraz wszyscy stare konie
|
Hehe,
Zalogowałem nie wiem po ilu latach i okazało się, że w 2005 dostałem ostrzeżenie. Elita, żyje w ukryciu przed nowymi graczami. PS. Ostatnia wizyta: 06-11-2005 o 10:00 |
I jak tam leśne dziadki, żyjecie jeszcze?
Powoli siwy włos, zmarszczki, obwisły cyc, zszarzały tatuaż z paladynem na plecach, gimbaza mówi per Pan/Pani, a o tibii piszą w podręcznikach historii. Tak to wy, co wchodzicie jeszcze do tego tematu. Tibijska Elita na nostalgicznym forum. Wasze zdrowie ;) |
Cytuj:
Pozdrawiam ludziska tych co mnie znają, i całą reszte jeszcze raz. |
No czeeeeeść ;)
|
O matulu ...
Ostatnia wizyta 4 lata temu ??? Co ja tu robiłem ? :D Dziś 27 lat na karku, szczyt aktywności z 10-9 lat temu ... Ech, to były czasy ... Postać nadal mam ... Nie gram już tak długo, a nadal jestem TOP 1 w Fist Fighting. :D Strona tibia.pl jeszcze żyje ? Gra też ? Kiedyś zaglądałem z ciekawości patrzyłem to 200 osób online, a kiedyś to się czekało, aby się wbić ... Pozdro Wszystkim ! |
Pozdro
Pozdrawiam starą ekipę :)
Nerana _/ :wasabi: |
Widzę, że gra i forum mocno podupadła ... Ostatni news odnośnie gry jest sprzed roku, szkoda, a tyle się działo, tyle akcji było, motywacji, poradników itd, nawet gazetka była, "Hunted" się nazywała.
Ha, odnalazłem nawet swój temat ze screenami ! :D I fotki jeszcze wiszą ! :) Szkoda, gdzie gra i tibia.pl się tak pogubiła ? Co pogrzebało ich los ? Pozdrawiam H. |
Gra ma się całkiem dobrze, to te forum upadło i zostało zaniedbane przez kadrę.
|
zgadzam sie z Vadimem generalnie np. taki torg jeszcze jako tako zyje. w porownaniu do t.pl to mozna powiedziec ze radzi sobie swietnie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widzę że nie jestem jedynym krakusem który jeszcze coś tam gra :) Wbijaj na Nerane ;dd |
Jak mnie tutaj dawno nie było. Jakoś tak ostatnio wpadłem bo mail urodzinowy z życzeniami dostałem od tibia.pl ... ach ile się tutaj kiedyś czasu spędziło, ile tekstów natłumaczyło :)
|
Karwa, ale staruchów się ukazało, aż dziw bierze, że ktoś jeszcze z sentymentu postanowił odwiedzić to zasiane bakterią rozkładu forum ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |