![]() |
Co wy gadacie .. Dimnariel nigdy nie będzie miał hunta .. ponieważ wszyscy najważniejsi z Bound to są jego rl .. ( widziałem na zdjęciach ) On nigdy nie będzie miał hunta .. conajmniej upomnienia .A tak w ogóle to Dimnariel jest retired podobno to hack :D bardzo się z tego ciesze :P mi ban się konczy za 2 dni i będzie nice :]
Banished:until Feb 08 2006, 12:39:23 CET because of excessive unjustified player killing Stałem się agresywny :D ojej ;p Pozdro. Your Monn~ |
Tu taj mam troche przestarzały lvl teraz mam troche wiekszy
http://foteka.pl/images_small/2776_small.jpg |
@UP@
Coś ci nie wyszło :P najpierw naucz się zdjęcia wklejać a później pogadamy See ya.. |
Cytuj:
|
Ja może wrócę, mówię może...Jeszcze trzeba obgadać pare rzeczy z jedną osobą i być może będę grać dalej i odzyskam moje EQ :)
|
Masz ładne skille ... ale Valoria to przegrany świat .. tu tylko kase wyłudzają i mało co expią ... Jedyny chullo co coś expia a reszta stoi w miejscu :)
Ja spadam na Kyre chyba :P Mam prot u najwiekszego lvla wiec :] Tetro Aurelius mnie obroni :) Cu :) P.S. A na valorii mam jeszcze sprawy do załatwienia :) te sprawy nazywaja się | Kinsei Akide , Nandrallo i DRATH DRAINE - członek Bound ale mam to w dupie :P |
Dniem 7 lutego 2006 r. Ades Zaken powraca na Valorie. Tylko dla przyjaciól i tylko dzięki nim. A Boundy niech się pier**lą i ch** im w dupę. Trzeba zmienić tą Valorię...
JEDEN ZA WSZYSKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO !!! |
Cytuj:
No no no, Ades myśli ..... A co się stało że jużnie boisz się BOUND XD? |
Nie no ludzie... co was do tej valorii ciagnie ? ;/ przeciez tam nie pogracie nie rozumiecie tego ?? Pomysl sobie gdybys ty byl najwiekszym lvl na valorii i chcialbys zarobic kase latwo robil bys tak samo :) wiec nie *******cie boundow bo bylibyscie tacy sami .
Oni najczesciej nie czepiaja sie za nic... oni sie czepiaja o gowniane powody np. wziales jakiemus noobowi lootbaga bound to zobaczyl powiedzial ze to jego kolega i kazal ci placic Your Monn~ |
heheeh
no fajne fajne to muj 1 post xD
ale fajnie xD |
:d
Cytuj:
@Topic Bardzo ładne screeny,oby tak dalej ... ;) |
Cytuj:
P.S Valoria ma ten swój klimacik :D :D :D |
Monna .... Valoria to jest jak Bamboocha(...) Valoria jest wszędzie toi Bamboocha jest wszędzie XD.
|
No Lesio Gz :P oby tak dalej twój pierwszy post :P ale na przyszłość mÓj pisze się przez Ó
Your Monn~ |
Valoria może ma swój klimacik :) fajne ziomki i w ogóle :P na valorii znalazłem kolesia któremu zaufałem najbardziej na tibii... dałem mu mój cały majątek a nie znałem go z rl i mnie nie zrobił w c***a... więc valoria coś w sobie ma :) Cu :)
|
hehe wczoraj padlem od Boundów xD
jak wiadomo za nic ale gram dalej :D:D:D:D |
Name: Radzik Sorcerers
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 51 World: Valoria Character Deaths Feb 07 2006, 16:35:53 CET Killed at Level 52 by Lazarus Kane Feb 01 2006, 20:42:45 CET Killed at Level 51 by a hydra Dzieki juz wiem kim jestes :) Ale jak gralem monna to mnie nie znales wiec skad mozesz wiedziec jaki bylem ? |
Witam all !!
Widze beze mnie temat to tylko pogawędka bez moich byłych szalonych exp ... Jutro wywiadówka i wszystko się okażę czy będzie net na ferie czy nie . Najprawdopodobniej nie wrócę już do Simora tylko zaczne wszystko od początku zobacze , z pomocą moich wszystkich przyjaciół może coś osiągne . Módlcie się za mojego neta żeby był xD . Lece bo zaraz rodzice wracają :P Pozdro 4 all (Wuju , Haja , Arek itp. 3majcie sie ! ) |
Widze, że ja sie tylko nie wypowiedziałem :P
Ades, dobra decyzja! Mam nadzieje że Ci sie te 8 uh przyda xDxD Ważne jest to, żeby trzymać się razem i srać tam na taką właśnie "grupę trzymającą władzę" (Jak zwykle bredze bez sensu) xP |
Dawac ss'y bo może być lipa :/
Ludziska dawajcie lepiej ss'y bo jak zaraz ktoś nie wrzuci ich pare to zaraz likwidacja tematu bedzie X( Już ktoś to wczesniej pisał haja dał pare ss i nic pozatym
Ps. zaraz ja coś poszukam i za chwile dam :P [tylko szkoda że nie ma się czym chwalic :( ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |