![]() |
Elvo ja mam prosbe co kolega Pisz na moje gg 7590727 ....PLX:confused: :confused:
|
Cytuj:
|
Next part :D chyba robi :D
|
no pozostaje czekać na next party :P:P ^^
|
Czekajcie, a wasza cierpliwość zostanie wynagrodzona...
Nowa część powinna się ukazać, jak to zawsze się ukazuje. A NA PEWNO się ukaże po Update, bo to byłby żal gdyby Nie doszedł Niedofreezowany Dragon :P |
Elevo napisał o update poraz drugi!!!
Dobra powiem to tak, żeby każdy zrozumiał. NIE SPAMOWAC NEXT PART PO AKTUALIZACJI TIBII!!! Down@ Aff reporcik za spam. |
Niech Eevo będzie z wami! ^^
|
Fake jest cudny! ocenia 100000000000000000000000000000000000000000 i jeszcze wiecej "0"/10
|
Elevo rox!
Fake jest cudny! ocena 100000000000000000000000000000000000000000 i jeszcze wiecej "0"/10
|
It Can't be!
Uwaga Ludzie! Update Przygód Boga Elevo! (nie wiem jaka wersja xd) co będzie po update: Kolory Outfitów! (nie profesjonalne, robione programikiem, ale mi się podobają, więc przy nich zostanę :P) I z okazji Update niedługo ukaże się next part (przewiduje jutro, lecz w ostateczności będzie pojutrze)
|
No i co? Już jest poutrze a ty nadal w polu... Nawet śmieszny ten fake, nie styral go nikt na poczatku to teraz ze taki wspanialy ze hoho, ide o zaklad ze gdyby pierwsze 2 strony cie ciupali to bys nie mial tak fajnie ;) No ale miałeś farta to teraz dawaj więcej :D
|
Yooooo... od mojego ostatniego (i jedynego) posta nie wiele sei zmienilo -.-
ale fEjK spooooox cos zwolniles tepo robienia czesci fEjKa |
:o Obiecales na gg ze dzisiej bedzie next part :o!!!:confused:
|
Czyli mam wiecej powodow aby czekac do update...
|
Bardzo fajowiutkie xd Czekam na next part ;]
|
looooooooool przeczytałem caly fake i mnie zamurowlo jest sytyyyy zrób może dalszą część przygód Elmo co? plax
|
@up
ELMO? TEN JEBANY DZIECAK Z ULICY SJEBAKOWEJ? LOL -.- ELEVO IDIOTO. @Topic Bardzo fajne rób po uptadzie! |
ZAjebiste teraz wiem skąd się biorą trolle :D
Dobrze by było gdyby wszystko by było na jednej stronie. "By było" sorki :p |
ale długo nie było następniej częsci
|
Elmo
Cytuj:
KURDE ZARA TU ROTFLA JE*** Ale zes patrykusssowi pojechal xD o szait xD boze... boze... nie pros boze bo i tak bog ci nie pomoze...:D ELMO?xDDD8o8o8o8o ------------------------------- A co do czesci kolejnej wes sie pospiesz elmo bo jak sie nie pospieszysz to sie powiesze <sorry> Elevo -.- xDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |