![]() |
@ up:
LOL PLX?.Czlowieku klamiesz jak sie patrzy,MPA bez aola?!,GS pod carlin??!! 3C-sety w bp....Juz to widze ,wciskasz nam bajeczki.-.- @ontopic: A moja najcenniejsza rzecza stracona rzecza byly:BRASS LEGSY!!!!! :cup: |
aa
Ja wczoraj zaliczyłem deada ;( Zabłądziłem i dopadł mnie Fire Devil X( Nawet sie nie zdąrzyłem UH'nąć :( Straciłem bp uh'ów , hmm'ów, gfb i crown shield :(:(:( Ale cóż żyje się dalej ...
|
Haha
Cytuj:
|
15.12.2004 01:00:46 CET Killed at Level 41 by a green djinn
Wypadla Meduza Shield i Fs ale odzyskalem :P |
Mnie na foldzie PK zabił i wypadł mi k arm. :(
|
O boshe stracilem najcenniejsza rzecz ;(
Najcenniejsza rzecza jaka stracilem byl to NIesamowity Niebieski Bakpak :) ,ktory dostalem od mojego protektora lvl 20 , ten bp byl dla mnie bardzo cenny bo mialem w nim cenne rzeczy jakimi byly : lopata , lina i moje 20 gp , ktore zbieralem caly tydzien :)
hehee A tak naprawde przy redzie wysypalem sie z 20 bp uh , 2 bp hmm , bohy , mpa , g-legi , sbs, bs , aol , mms , itd. ;/ No ale coz mam jush lepsze ;] Gwiezdny Pomykator Lvl: 52 Antica |
Hehe... Najfajniejsze w byciu biednym jest to, że nie ma sie nic, po czym możnaby zapłakać :D. Najgorsze co straciłem to mój Scale Armor... Ale teraz boje się o mojego Noble Armor i C-Mace :)
|
Ciekawe Te Forum ;]
Ja ponad tydzien plakalem jak mi Br ukradli 2 gp z rata na rooku heheh ;(
Pozdro (hahaha) ==Hail Sir Guero Jones== Gwiezdny Pomykator Lvl: 52 Antica |
Hmmmmm...
Crown armor , Crown Legs , Vampire shield Bright sword , Boots of haste , Crusader helmet , Giant sword , Platinum ammy , 10 bps of uh , 3 bps of expl , 3 bps of hmm ~5k+ loot z hero (2x c-helmet , fs , c-shield). CipSoft owned me. MassKick na double hero spawn+red skull. Nothing else to say. |
lipa
mi wypdlo bardzo durzo zeczy od bp hmm i sd po silwer amulet bardzo duzo wendek devil helm i dwarwen shield i p-set placze
|
Demon shield.Oczywiscie odzyskalem :P
Neapolitan~ Taa jasne e-plate bez aola i na dodatek na twoim 11 levelu ? Dobra sorry, wiem że masz już 12 level B) . A te c-sety na pewno chcialeś biednym oddac. Najlepiej za twoje dobre serce wyślemy ci to co stracileś. Podaj nick postaci i server. |
u mnie najceniejsze to... c-armor
neapol.. cos tam ten co gadal o tych GS kolo carlin za c***a nie znajdziesz GS :D chyba ze se lurniesz 8o nie wqiem jaki masz level a tyle co wiem to posiadacze takiego sprzetu maja AoL'a :p |
ja tam stracilem katane na rooku :D i chain armor
________________________________________ szczere ! :D |
Raz ide sobie z thais do venore napadl mnie portugalczyk (63lvl) i mi wypadlo wszystko....doslownie wszystko....ale naszczęscie to bylem na 24 lvl i mialem plate seta
|
Ja szedłem z Carlin do Venore i miałem na sobie demon shielda i ktos zlurował GS i była lipa ;(
|
Cytuj:
1. klamiesz.. 2. jestes najwiekszy noob pod sloncem skoro niesiesz e-plate i 3 c sety bez AoL'a na szyi... ja obstawiam opcje 1 + opcja druga do slowa "pod" :p |
co mi wypadło;p
A mi wypadł 2 razy serpent sword;p i co z tego??
tylko nooby dostaja deady na roku i do 20 lvlu;p |
mi wypadło meduza shield i warrior helmet :( (trenowałem na fire devilach)
|
mi ostatni wypadl GS (giant sword) na GSie(giant spiderze) :(:(
wrocilem zabralem swoje rzeczy (huh) i zabilem pajaczka i co?? platinum ammy dostalem :D:D:D:D |
Cytuj:
lol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53. |