Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Zapewapu 20-12-2004 19:21

@ up:
LOL PLX?.Czlowieku klamiesz jak sie patrzy,MPA bez aola?!,GS pod carlin??!!
3C-sety w bp....Juz to widze ,wciskasz nam bajeczki.-.-

@ontopic:
A moja najcenniejsza rzecza stracona rzecza byly:BRASS LEGSY!!!!! :cup:

Sancez 21-12-2004 09:39

aa

Ja wczoraj zaliczyłem deada ;( Zabłądziłem i dopadł mnie Fire Devil X( Nawet sie nie zdąrzyłem UH'nąć :( Straciłem bp uh'ów , hmm'ów, gfb i crown shield :(:(:( Ale cóż żyje się dalej ...

Sancez 21-12-2004 09:46

Haha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neapolitan
Wiecie wasze straty w porownaniu do mojej to Kur******* NIC!!No tak ide sobie a ghullanda(kolo carlin nowe miejsce)i kur** ni z tad ni z owad wylatuje 7 Gs'ow 1 padl a potem ja i MI WYPADLO (NAJWAZNIEJSZE) MAGIC PLATE ARMOR I W BACKPACKU TRZY CROWN SETY !! MYSLALEM ZE SIE ROZPLACZE ALE NADROBILEM TO W 2 TYGODNIE NASZCZESCIE :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: NO NIC NIE ZYCZE WAM TAKIEJ STRATY JAKA JA ODNISLEM :(:(:(

A mi sąsiadka mówiła... :p :p :p

BadDuck 21-12-2004 10:33

15.12.2004 01:00:46 CET Killed at Level 41 by a green djinn
Wypadla Meduza Shield i Fs ale odzyskalem :P

Mosquito 21-12-2004 11:43

Mnie na foldzie PK zabił i wypadł mi k arm. :(

Gwiezdny Pomykator 21-12-2004 12:31

O boshe stracilem najcenniejsza rzecz ;(

Najcenniejsza rzecza jaka stracilem byl to NIesamowity Niebieski Bakpak :) ,ktory dostalem od mojego protektora lvl 20 , ten bp byl dla mnie bardzo cenny bo mialem w nim cenne rzeczy jakimi byly : lopata , lina i moje 20 gp , ktore zbieralem caly tydzien :)

hehee

A tak naprawde przy redzie wysypalem sie z 20 bp uh , 2 bp hmm , bohy , mpa , g-legi , sbs, bs , aol , mms , itd. ;/ No ale coz mam jush lepsze ;]

Gwiezdny Pomykator
Lvl: 52
Antica

Chromanus 21-12-2004 13:30

Hehe... Najfajniejsze w byciu biednym jest to, że nie ma sie nic, po czym możnaby zapłakać :D. Najgorsze co straciłem to mój Scale Armor... Ale teraz boje się o mojego Noble Armor i C-Mace :)

Gwiezdny Pomykator 21-12-2004 13:36

Ciekawe Te Forum ;]

Ja ponad tydzien plakalem jak mi Br ukradli 2 gp z rata na rooku heheh ;(

Pozdro (hahaha)

==Hail Sir Guero Jones==

Gwiezdny Pomykator
Lvl: 52
Antica

Kiperr 21-12-2004 18:05

Hmmmmm...
Crown armor , Crown Legs , Vampire shield Bright sword , Boots of haste , Crusader helmet , Giant sword , Platinum ammy , 10 bps of uh , 3 bps of expl , 3 bps of hmm ~5k+ loot z hero (2x c-helmet , fs , c-shield).
CipSoft owned me.
MassKick na double hero spawn+red skull.
Nothing else to say.

galatook cleyker 21-12-2004 18:22

lipa

mi wypdlo bardzo durzo zeczy od bp hmm i sd po silwer amulet bardzo duzo wendek devil helm i dwarwen shield i p-set placze

Gollum Knight 22-12-2004 21:52

Demon shield.Oczywiscie odzyskalem :P

Neapolitan~

Taa jasne e-plate bez aola i na dodatek na twoim 11 levelu ? Dobra sorry, wiem że masz już 12 level B) . A te c-sety na pewno chcialeś biednym oddac.
Najlepiej za twoje dobre serce wyślemy ci to co stracileś. Podaj nick postaci i server.

TomiK 23-12-2004 15:28

u mnie najceniejsze to... c-armor

neapol.. cos tam ten co gadal o tych GS

kolo carlin za c***a nie znajdziesz GS :D chyba ze se lurniesz 8o

nie wqiem jaki masz level a tyle co wiem to posiadacze takiego sprzetu maja AoL'a :p

Kamil 007 23-12-2004 16:04

ja tam stracilem katane na rooku :D i chain armor

Pari 28-12-2004 10:18

Raz ide sobie z thais do venore napadl mnie portugalczyk (63lvl) i mi wypadlo wszystko....doslownie wszystko....ale naszczęscie to bylem na 24 lvl i mialem plate seta

Hamel 28-12-2004 10:31

Ja szedłem z Carlin do Venore i miałem na sobie demon shielda i ktos zlurował GS i była lipa ;(

Evul Tibian 28-12-2004 22:23

Cytuj:

Wiecie wasze straty w porownaniu do mojej to Kur******* NIC!!No tak ide sobie a ghullanda(kolo carlin nowe miejsce)i kur** ni z tad ni z owad wylatuje 7 Gs'ow 1 padl a potem ja i MI WYPADLO (NAJWAZNIEJSZE) MAGIC PLATE ARMOR I W BACKPACKU TRZY CROWN SETY !! MYSLALEM ZE SIE ROZPLACZE ALE NADROBILEM TO W 2 TYGODNIE NASZCZESCIE :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: NO NIC NIE ZYCZE WAM TAKIEJ STRATY JAKA JA ODNISLEM :(:(:(

sa 2 opcje:
1. klamiesz..
2. jestes najwiekszy noob pod sloncem skoro niesiesz e-plate i 3 c sety bez AoL'a na szyi...

ja obstawiam opcje 1 + opcja druga do slowa "pod" :p

Adamek wrocek 29-12-2004 17:00

co mi wypadło;p

A mi wypadł 2 razy serpent sword;p i co z tego??

tylko nooby dostaja deady na roku i do 20 lvlu;p

Alucard pan ciemonści 29-12-2004 17:52

mi wypadło meduza shield i warrior helmet :( (trenowałem na fire devilach)

Elendart 30-12-2004 08:09

mi ostatni wypadl GS (giant sword) na GSie(giant spiderze) :(:(
wrocilem zabralem swoje rzeczy (huh) i zabilem pajaczka i co?? platinum ammy dostalem :D:D:D:D

Elendart 30-12-2004 08:21

Cytuj:

ty ja wow a wiesz co mi wypadlo SoV stonecutter axe demon armor golden boots MM shield golden helmet teddy bear MLS

lol

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53.