Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

Karion 28-09-2007 16:02

Mam pytanie czy nie mając pacca moge walczyc z takimi potworami jak:
-Lich
-Spectre
-Diablic Imp
-destroyer
-Nightmare
-Hellfire Fighter
-Defiler
-Lost Soul
-Plaguesmith
-Betrayed Wraith
-Phantasm
-Blightwalker
-Dark Torturer
-Hand Of Cursed Fate
-Fury

Bardzo też chciałbym sie dowiedziec czy osoba bez Pacca może dostać sie do Pits of Inferno.
Z góry dziękujuje za odpowiedz.

Dwimenor 28-09-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karion (Post 1670915)
Mam pytanie czy nie mając pacca moge walczyc z takimi potworami jak:
-Lich
-Spectre
-Diablic Imp
-destroyer
-Nightmare
-Hellfire Fighter
-Defiler
-Lost Soul
-Plaguesmith
-Betrayed Wraith
-Phantasm
-Blightwalker
-Dark Torturer
-Hand Of Cursed Fate
-Fury

Bardzo też chciałbym sie dowiedziec czy osoba bez Pacca może dostać sie do Pits of Inferno.
Z góry dziękujuje za odpowiedz.

Bez pacca nie możesz iść do Pits of inferno ani walczyć z wyżej wymienionymi potworami

Mixedos 03-10-2007 17:10

Pytanko

Siemka! chcialem sie zapytać czy ktoś wie czy dostane pacca z tibia.pl dokładnie DROM, jeżeli 2 dni przez zakupem zmienilem moje dane (adres i miasto tylko) i teraz mam NOTE ze za miesiać CIPSTOFT da odpowiedzieć akceptacji ;P I jeszcze jedno, wysłalem przekazem pocztowym, nie przelewem z karty płatniczej. Proszeo odp , z gory dzieki ;0

Jumper 08-10-2007 22:22

Moje pytanie, pomimo tego ze byc moze bylo juz zadawane:

Ile czasu moge trzymac pacc'a kupionego od kogos bez zaakcetpowania go? Tj. czy jezeli go nie zaakceptuje np. przez 14 dni to on zostanie automatycznie anulowany (lub cos w tym rodzaju). Jezeli ktos bedzie na tyle uprzejmy i udzieli mi odpowiedzi, chcialbym aby poparl ja jakims SS'em ze strony tibia.com czy cos w tym rodzaju.

Dziekuje~~

Parys 10-10-2007 19:23

@Szachraj
Jeśli do tej pory nie dostałeś odpowiedzi na pytanie, wyślij mi swoje dane na PW. Sprawdzę co z Twoim PACCem.

QbaMichal 11-10-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myniu1234 (Post 1631865)
jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to dlaczego piszom że trzeba może dłużej idzie albo coś ?

ja mam podobnego typu pytanie, otoz 09.10 wieczorem droga elektroniczna wplacilem kase i zamowilem pacca, ale dopiero 11.10 spersonalizowalem konto...po raz pierwszy zamawiam pacca...i moim wielkim bledem bylo niedokladne przeczytanie regulaminu zamawiania pacca....czy PACC wogole dojdzie?, gdy konto spersonalizowalem 2 dni po wplaceniu pieniedzy?

Rybzor 11-10-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QbaMichal (Post 1690403)
ja mam podobnego typu pytanie, otoz 09.10 wieczorem droga elektroniczna wplacilem kase i zamowilem pacca, ale dopiero 11.10 spersonalizowalem konto...po raz pierwszy zamawiam pacca...i moim wielkim bledem bylo niedokladne przeczytanie regulaminu zamawiania pacca....czy PACC wogole dojdzie?, gdy konto spersonalizowalem 2 dni po wplaceniu pieniedzy?

Tak, dojdzie.

Scobel 13-10-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QbaMichal (Post 1690403)

Wiec tak jak powiedzial Ryba. Dojdzie na 100% daj na to jeszcze 2-3, twoj blad to cierpliwie teraz czekaj. W razie jak by nadal nie doszedl moszesz poslac do CS @ z wyjasnieniem lub tez napisac @ do Element5, jest to firma odpowiedzialna za wszystkie pacc :) w zakupie :P

kamilos12345 31-10-2007 23:12

mam problem kupilem pacc,ale nie spersonilizowalem konta.
Kumpel powiedzial ze to bedzie dochodzic z 30 dni
plzz odp;(

kamilos12345 31-10-2007 23:14

chodzi mi o to ze wyslal mi tego pacc a aja nie mialem konta spersonilizowanego<jak sie to pisze? ;]>i powiedzial ze pacc czekac bedzie w jakies kolejce i bede czekal ok. 30dni

Rybzor 31-10-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamilos12345 (Post 1721988)
mam problem kupilem pacc,ale nie spersonilizowalem konta.
Kumpel powiedzial ze to bedzie dochodzic z 30 dni
plzz odp;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamilos12345 (Post 1721997)
chodzi mi o to ze wyslal mi tego pacc a aja nie mialem konta spersonilizowanego<jak sie to pisze? ;]>i powiedzial ze pacc czekac bedzie w jakies kolejce i bede czekal ok. 30dni

PACC przyjdzie trochę później, ale raczej nie zajmie to 30 dni.

Btw naucz się edytowac posty.

kamilos12345 01-11-2007 11:54

Wielkie THX Ryba xD
Jestem nowy, wczoraj sie zajerestrowalem dopiero xD i nie wiem gdzie co jak xD ale wielki THX xD8o

Arakon 01-11-2007 13:43

Rec-key, pacc, itp...

Witam.
Chciałbym zapytać, bardziej obytych w sprawach premium account oraz rec-key graczy. Otóż mam takie oto pytanko.
Czy do akceptacji i potwierdzenia zakupionego uwcześnie PACCa musze wprowadzić gdziekolwiek rec-key?
Chodzi mi o to, czy gdziekolwiek w potwierdzeniu, że przyjmuję PACCa, w swoim account na tibia.com muszę wprowadzić do tego rec-keya. Zagubił mi się i niestety nie mogę go znaleść. Wiem, że i tak muszę go kupić, ale chciałem trochę pograć, bo on i tak będzie szedł z miesiąc ;(
Aha i jeszcze jedno.
Jeśli złożę zamówienie na nowy rec-key, to czy przez cały czas, jak on będzie dochodził do mnie - załóżmy, że będą to te cztery tygodnie - , to czy będę mógł grać normalnie w Tibie?

Proszę Was o w miarę szybko odpowiedź.
Z góry dzięki.

Rybzor 01-11-2007 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arakon (Post 1722692)
Witam.
Chciałbym zapytać, bardziej obytych w sprawach premium account oraz rec-key graczy. Otóż mam takie oto pytanko.
Czy do akceptacji i potwierdzenia zakupionego uwcześnie PACCa musze wprowadzić gdziekolwiek rec-key?

Nie musisz, podczas akceptowania PACC trzeba wpisać hasło do konta. Rec-key nie jest potrzebny.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arakon (Post 1722692)
Jeśli złożę zamówienie na nowy rec-key, to czy przez cały czas, jak on będzie dochodził do mnie - załóżmy, że będą to te cztery tygodnie - , to czy będę mógł grać normalnie w Tibie?

Jeżeli masz dostęp do konta to owszem. Będziesz mógł grać normalnie w Tibie.

Cytuj:

Proszę Was o w miarę szybko odpowiedź.
Z góry dzięki.
Chyba dość szybko odpowiedziałem : P

SarutobiAsuma 03-11-2007 22:21

?

Mam takie jedno małe pytanie. Czy w tibi 8.0 po skończeniu sie pacc znika wygląd paccowski razem z addonami ?:p:p:p:p:p:p

Slythia 03-11-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SarutobiAsuma (Post 1728011)
Mam takie jedno małe pytanie. Czy w tibi 8.0 po skończeniu sie pacc znika wygląd paccowski razem z addonami ?:p:p:p:p:p:p

Chyba jest, dopoki sie nie przebierzesz ;P.

Filarel 12-11-2007 12:02

Jeśli mam PACC to moge dać jakiejś postacii (na innym koncie) kilka dni PACC'a?

Nosferatu_Niedziel 12-11-2007 15:43

@up
Nie, nie możesz.

Emok 12-11-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1728310)
Chyba jest, dopoki sie nie przebierzesz ;P.

Nie masz racji. Było tak do Tibii 7.6. Potem się to zmieniło. Przykro mi :(

Sizz 18-11-2007 00:57

Czy po skończeniu się PACC, addony które mam do strojów dla darmowego konta (citizen, hunter etc.) zostaną i czy będę mógł ich używać, czy nie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52.