![]() |
Mam małe pytanie , a mianowicie : mam 41 lvl druid 37 mlvl ( wiem że słaby ale to szczegół:P ) . Która dziura była by dla mnie najlepsza do expienia na ghoustlandzie i ile expa tam bym zdobył na 1h ?
|
Moglby ktos napisac AKTUALNY poradnik dla sorca? :/
|
@up
co racja, to racja. po tylu update'ach siła i możliwości potworków są obrócone o 180 stopni. mimo wszystko poradnik bardzo przyjemny i do korzystania przydany. :) |
Napiszcie nowy poradnik ! Przeciez juz tyle sie zmienilo ....
|
@upupupup
Wejdź w dziurę na lewo od wejścia na GL (ta otoczona pierścieniem kamieni) i idź na ds-y z tempest rodem i HMM-kami jest dobry exp nawet. |
całkiem ładnie napisane,w podstawowych potworach powinien być demon skieleton fire devil witch
|
eee witche są do bani dają słaby loot a potrafią przywalić
|
bardzo dobry poradnik :D
każdy mag powinien sie cieszyć 8o przyda sie kazdemu magowi, który zagląda do forum :mag: ide na orki :Ork: |
Co do poradnika:
poradnik fajnie zrobiony...ale mam pewne zastrzerzenia: -wg. mnie roty sa swietne do expienia na niskich levelach, niezle expa, dochod tez spory i mysle ze na 8 lvl. idealne do expienia; -Amazonki: Ja na amazonkach siedzialem od 8 lvl. bo jest dobry zysk i expa tez nie malo a zbyt duzo nie zrobia, choc lepiej isc gdy juz ma sie exurke...; -Coz...valkyrie tez nie sa jakimis bosami ale moga sprawic problemy. Ja na nie chodzilem na 9-10 lvl. ale zawsze z mana napelniona na full i exura w pogotowiu (duzo latwiej jest gdy ma sie juz exure gran); -Na dwarf solidery chodzilem na levelu 12 ale jak ktos woli wiecej ostroznosci to nie widze w tym nic zlego...; -I mnie tez niebardzo podoba sie pomysl Giant Spidera na 25 lvl. niemasz szans na tym levelu w walce z GS'em poprostu cie zabije. Uff...no to chyba bedzie juz wszystko (mam nadzieje ze sie nie obraziles za to ze troche dodalem poprawek ;p) Tak jak mowie- poradnik fajny, zalezy jak kto lubi expic. To tylko moje sugestie... |
AA tam ja se chodze na 16 lvl sorkiem na mino guardy i na cyklopy (nie pisze cyce bo jeszcze dostalbym bana)B)
ja sie do poradników raczej nie stosuje wole dzialac zdany na siebieB) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) |
co to za poradnik z tego wynika ze z 25lvl moge rwac laczki na gianta w zuciu!!!!! z 3 hity i mam dead ku**a jaki musze miec eq zeby go zabic
X( |
Cytuj:
@edit Cytuj:
|
[quote=Smilemanek;1105453]AA tam ja se chodze na 16 lvl sorkiem na mino guardy i na cyklopy
No od 16 levelu na mino guard i cyklops to chyba troche puzno.Na mino guard radzil bym chodzic rzeczywiscie od 16 ale na cyklopy to ja bym chodzil od 12-13Level{przeciez nie musisz walczyc z nim w zwarciu}ale to occzywiście dotyczy tylko graczy którzy walom z daleka.A co do poradnika to naprawde dobry i może pomóc początkujoncym:) |
Z gry sorry za takie newbie pytanie, ale czy kto
|
Z gry sorry za takie newbie:baby: pytanie, ale czy ktos moze mi wytlumaczyc co to jest lurowanie?
|
@up
Lurowanie jest to wciąganie za pomocą liny potworów silnych na wyższy poziom (na którym zazwyczaj jest resp słabszych potworów)(przykład - Lurowanie DS na poziom -1 na GL obok Carlin) tak aby zabijali się na nich słabsi gracze którzy idą na słabsze potwory. Druga nazwa dla lurowania to "ciągnięcie" za sobą potwora tak aby sie oddalił od miejsca respawnu i zabijał słabszych graczy. Jednak ten drugi sposób jest nieużyteczny gdyż teraz jak potwór oddali się za daleko od miejsca respu to znika. (Kiedyś to się lurowało Dragony pod Carlin ;) ) Zazwyczaj luruje się potwory aby zabijały na serwerach Non-PvP (na PvP też są przypadki) albo żeby łatwiej zabić 1 potwora. Np orki na rooku albo przy wykonywaniu Mino Hell. I nie pisz 2 postów naraz tylko zedytuj pierwszy. |
Ja moim drutem mlv 6 i 12 lev ;D expie na ac kolo ven ;D
|
Poradnik jest fajny nie jestem poczontkujAcym gracze male pare porad sie przyda.Mam tylko 1 zastrzerzenie co ci odbilo zeby isc na gsa na 25 lvl i oczywista porarzka!
|
Cytuj:
|
Wg mnie bardzo dobry poradnik ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |