![]() |
Bardzo fajne filmy, a muglbys nakreci grobowce za teleportami? =)
|
Właśnie ostatnie filmy są z grobowców za teleportami.
|
T.H.X Cichy :evul:
|
Mmmmmmmm Rook dla Pacc-to jest to, na co czekałem :) WIELKIE DZIEKI CICHY (no i towarzysze, nie wiem kto to jest bo nie obejrzałem jescze :])
|
Problemik
Jestem bezradny pomóżcie JAK ŚCIĄGNĄĆ FILMIKI bo nieumiem tego dokonac plzzzz dajcie foty albo jakeś bardzo dokladny opis ;( ;( ;( tak bardzo chce obejżeć te filmy :baby: :baby: :baby:
|
Więcej filmów dla tibia 7.55
Proszę, dajcie więcej filmów dla tibia 7.55, bo starsze wersje mi nie chodzą, a nie wiem jak je uruchomić!!!a pozatym filmiki są ZAJEFAJNE!!!!!!!! 8o 8o 8o
|
@lord kewa
Kliknij na przycisk "free" na dole strony. @FarowRime Aby uruchomić filmy z tibi 7.5, należy mieć zainstalowanego klienta tibi 7.5 (link do niego znajduje się w 1 poście), i przez niego uruchamiać filmy. Tylko, pamiętaj, że jak będziesz chciał wejść na tibie, to klient zostanie automatycznie zaktualizowany na tibie 7.55, i już nie będize na nim można oglądać filmów z tibi 7.5. |
Taa
Filmiki są super to fakt masz świetną ekipę pozdrowienia dla Bake :P
Ale ludzie prosze nie pytajcie jak sie odtwarza/sciąga itp .... bo to nie należy do tego tematu X( |
Cichy domagal sie rewanzu jakobym go podstepnie zabil i stwierdzi ze moze mi zloic skore.. no po 2 SDkach i 1 explo...
http://i17.photobucket.com/albums/b7...ther/again.jpg @topic: CICHY TWOJE FILMY ROX! |
@Sir Saneris
Cichy mac nie mam zadnego deda na tibia.com a posta dales dzisiaj (7.12.2005) :P Chyba ze to bylo juz daaaaaaaaaaaaawno albo niezly fake :P |
uP@ napewno test..obaj senior tutorzy :p (a harmonia to non pvp :p)
a co do filmów to bardzo duuzo ludzi z nich ma porzytek - thx Cichy :p |
offtopic: testserver
topic: w chwili pisania postu Cichy powinien zamieszczac nowe filmiki z Isle Of kings ;)... zwracam uwage na moje GENIALNE mozna by rzec WYBITNE bloki :D |
Nom. Zwracam uwage też na moje wybitne UE, oraz zejscie do pięciu banszi bez mana shielda :P
W filmiku jest pare miejsc nie pokazanych, ale nie chciałem naruszać quest spoilingu. A i tak mniej tajnych "dziur" już się chyba nie dalo pokazać, aby to miało jakikolwiek sens. |
a wiec na tym ssie ja wszedlem bloknac.. Cichy pie.. znaczy rzuca UE ;D
http://i17.photobucket.com/albums/b7...ts/banshee.jpg to mozecie znalezc w filmiku z Isle of Kings.. polecam :) |
Cichy mam do ciebie małą prozbe :)
Otorz mialem drobną awarie sprzetu i wszytkie dane z dysku wyparowały :/ w tym wszytkie mapki z tibi wiec teraz gram w ciemno i nic niewidze gdzie chodze :( a na samą mysl by odslaniac to wszytko na nowo robi mi się niedobrze, wiec moja prozba to czy niemogl bys udostepnic swoich map :] |
Cytuj:
Ale zawsze możesz puścić po kolei wszystkie moje filmy. Efekt będzie podobny. |
Cytuj:
Mi sie by nie chcieało :p :p :p P.S. Ale pomysł dobry 8o |
Nie zabardzo rozumi czemu sie cichy tak wkurzyl w tej sali z demonem. Co mogłoby sie stac gdyby ten trzeci poszedl dalej ??
@down: Ile Warlockow ?? |
Wyleciały by warlocki :D
|
sry za tego posta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |