![]() |
@Lagurus
Wy*******aj Wy*******aj Wy*******aj Wy*******aj |
Wal sie Lagurus hackerze gg i wszystkiego :D dobrze ci tak
Sprawiedliwosci stalo sie zadosc to za haka mojego rl kumpla na thori i pare innych uzytkownikow gg |
Cytuj:
ale jestes obeznany :) |
Post zedytowany z powodu błednych informacji
Doneq - alez ty sprytny :/ |
Rzeczywiscie dostał kasacje konta.
Last login : Oct 29 2005, 19:18:10 CET. |
xD Tibia.com nie dzialala - jak mialem sprawdzic? :P
|
btw. Wyprzedzam fakty :D
|
ARGHhhhh! = )
|
Ale ladnie zakrecilem:> A MI juz impreze chcieli robic a tu bum Lagurus nie ma dela:<
|
Cytuj:
hahaha=) |
Hahaha... Fast z ekipa juz impreze szykowali... ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak jestes jednym z wiekszych lizodupów romu ... A i tak cie nikt nie lubi... |
A jak RoMu nie bedzie to juz nikt ich nie obroni ^.^
@Endino - na wszystko przyjdzie pora XD |
Cytuj:
wiec teraz jest lizodupem bo jest naszym kumplem? lizodup zorros!!! @Eny the noob- prawda :) |
W tym calym temacie najsmieszniejszy jest Sting Ninja. Nie robi on praktycznie nic jezeli chodzi o wojne, tylko bawi sie w pa i grozi takim maxymalnie 60lvl'ą huntem za nic jezeli mu nie zapłaca. A czemu maxymalnie 60? To proste boi sie ze wyzszy lvl moglby mu zagrozic i moglby przypadniek zgona zlapac. Tak wiec Sting pomysl troche nad soba i doprowadz sie do porzadku :)
|
@Endino Dobrze ze sie ze mna zgadzasz :P
@Lesik Sting wbija levelki - juz ma 84. Wiec uwazaj na slowa bo Mr Stink Cie dopadnie, a wtedy masz przechlapane. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widzisz Sting akurat nie powiedzialem ze jestem za***isty i nie mowilem ze ci *****ie wiec nie wamwiaj mi rzeczy ktorych nie mowilem -.-
|
Zaje bisty to jest ten cały temat ,a w szczególności jego nazwa w ogóle nie pasująca do tego co tutaj się dzieje od pierwszego napisanego postu.
Proponuje zmienić na : "Sting i jego niekonwencjonalne metody nabywania nowych przyjaciół". Nie mam pojęcia Sting jak ty to robisz , ale wyrobiłeś sobie popularność na niemałą skalę. : O. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |