![]() |
@up
Nie, poprostu jestem zła jak diabli, bo nierozumiem dlaczego ludzie nie potrafią uwierzyć komuś na słowo... A z resztą. Powiem szczerze. Ja nie potrafie zrozumieć ludzkiej podłości... Ten obrazek był na forum juz długo, masa osób go szukała, i nikt nie znalazł. Czyli zakładam, ze nie jest plagiatem. Wkurza mnie to, iż nikt nie potrafi się postawić na miejscu Fakolpeta... Dziękuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przepraszam. |
Eileen chciałabym zapytać co ten cytat ma znaczyć ?? czy ty byłaś z fako~ w zmowie?? wyjaśnij to wszystkim jak najszybciej
|
Do AdminÓw!!!!!!!
Moim zdaniem fako.. powinien dostac dorzywotniego bana ale nie tylko na nik ale takrze na IP przemyślcie to :(
|
Cytuj:
Jestes mloda, ( jak wnosze po sposobie wypowiedzi ) inteligenta osoba. Warto sie przejmowac taka gnida ? I nie wiem za co przepraszasz. Taki chojrak wczesniej czy pozniej sie przejedzie i gorzko za to zaplaci, a zycie wystawi mu pokazny rachunek ... @Fakolpet Fendadra Hehehehee "ale jusz mam kilka odzywek na poczekaniu" . Ujawnij tajemna szmoc Twoich odzywek w dodatku na poczekaniu - normalnie ciary mnie przeszly ze strachu jak to przeczytalem. Zgadzam sie z przedmowca - ban na IP. |
To jest rozmowa na gg z Fakolpetem (a raczej nie z nim, dlatego ban na ip zablokuje tego prawdziwego, a tego co mnie oszukał nie). Zawiodłam się poprostu. Już druga osoba potrafiłą wbić mi nóż w serce tak głęboko. A wystarczyło zaufać. Zwyczjnie zaufac, tak jak ufam Limkowi, Shanowi czy Radixowi. Myślałam, że poznałam kolejnego fajnego gościa na necie, i powiem szczerze: chyba kolejnego przyjaciela...
Zapytam tak: Czy nikt nie będzie zły, jeśli wytłumacze całą historię imić Fakolpeta i Fakolpeta Fendadry, bo jak sie dowiedziałam, to były 2 różne osoby. |
Cytuj:
Jest to przykre ale musisz się na to przygotowac jeszcze nieraz w życiu spotkają Cię taki nieprzyjemne sytuacje Niestety dużo ludzi na tym świecie postepuje w taki a nie w inny sposób ale sądze że prędzej czy później dostaną za swoje :( |
Cytuj:
No z pewnością .. jakby mi wyszła fajna praca to też bym ją w rzucił na jakiś serwer, jakąś stronkę .. a potem zapomniał o tej stronce i zapomniał nawet jak się podpisałem. Chyba to normalne nie ? </sarkazm> |
.............................
|
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=243
Bardzo mi się podoba ta praca, widać że autor jest biegły w modelowaniu. Ta praca zasługuję na zwycięstwo. |
Cytuj:
Ale nie przejmuj się nim, z pewnością znajdziesz innych przyjaciół, któży na to zasługują. Jesteś naprawdę wartościową osobą, potrafisz pięknie malować, pisać wiersze/opowiadania i piszesz poprawnie :) Śmiem sądzić, że jesteś jedną z cenniejszych osób na tym forum. Fakolpet... nie wiem czy jesteś tą samą osobą, która pyszniła się w Twórczości swoim dwustustronnicowym opowiadaniem? Nvm, just get lost... Do wszystkich poszukiwaczy plagiatów: Dobrze, że wykrywacie te wszystkie plagiaty, ale czasem możecie troszkę przystopować z oskarżeniami? Przynajmniej dopóki nie znajdziecie dowodów, bo nic nie boli tak jak fałszywe oskarżenia i zdrada. That's all. Sry za offtop. @up :o Rzeczywiście wspaniała praca! Gratulacje Mancubus, mój Thunder Hammer może się przy tym schować :) |
|
O kutwa... O.O ... proponuje już zakończyć konkurs wątpie by cokolwiek te prace przebiło (i tu widać potęge komputera nad ręcznymi pracami ;D) jest poprostu boska... jesli moge zapytać .. tooo... jak długo siedzisz już w tym modelowaniu 3d ?
|
a co sadzicie o mojej
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=267 rysowalem ja na lekcji kiedys ma jakies szanse? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boze... ty naprawde nie masz wyobraźni ! :D :D :D ...już lepiej jak byś tego podpisu wogóle nie robił... :D ... pozatym dobrze wiesz że to jest konkurs i każdy na konkursie podpisuje swoje prace własnoręcznie.. nie w paincie tylko po narysowaniu obrazka bierzesz w łąpe ołówek i podpisujesz prace... zalosne zaaalosne...
|
Dzieki Watto, Rejdi, KITajec.
W 3d siedze dopiero ponad rok i wciaz sie ucze. Ciesze sie, ze Wam sie podoba, ale pewnie bede wprowadzal zmiany, bo nie jestem zadowolony z rezultatu. Program w ktorym pracuje to Lightwave a nie jak tu gdzies mi przemknelo 3d Studio. (Jednak jezeli zaczynacie zabawe w 3d polecam 3dmax - duzo jest polskich tutoriali i ksiazek). Przewaga komputerowej pracy nad szkicem ? czy ja wiem, wszystko i tak zaczyna sie od szkicu - pozniej przechodzi do ostatecznej wersji. A sposob jego wykonania zalezy tylko od dostepnych narzedzi, umiejetnosci i czasu ktory chce sie poswiecic. Szkoda ze wiekszosc naprawde dobrych prac okazalo sie plagiatami :[ Wracam popracowac nad oswietleniem. A jutro zrobic level w tibi :D |
Praca tego czuowieka mnie załamała.....
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=243 ... w prawdzie całe to eq (no może poza crusaderem) nie wydaje mi się być pochodzenia tibijskiego to praca faktycznie powala ..... i niczym jest przy niej moje ręcznie rysowane polowanko na demona: http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html JESTEM ZAŁAMANY....POCIESZAJCIE MNIE ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |