![]() |
@up: po co zebys zaraz powiedzial ze wiesz lepiej? hahahaha
Signed Rondel |
Cytuj:
Signed Pomidor & Sp. z. 0.o |
Rotfl, nowa "wojna". Db vs Sky Walkers/Last Element. Zapowiadalo sie ciekawie poki nasi przeciwnicy nie zaczeli masowo padac.
Stilerr, mam nadzieje, ze nie bedziesz teraz zabijac osob ze skullem. ;) |
Cytuj:
Myslisz ze trudno jest znalesc druida z 25 shieldinga? skoro ja na 63 lvlu mam 23? Jest ich naprawde niewielu, wiec uwazaj co piszesz. Signed Rondel, Vegetables Killer |
Nowa "wojna"
Fakt Zapowiadało Się Ciekawie , ale sojusznicy sie poddali X( ...co do powdów to był min atak na Lord Stami I Feifna Mag...szkoda że sie skończyło tak jak się skończyło :( może kiedyś , ale czekam na wujaśnienie tych ataków ;) Pozdro :Usar
|
To nie byla "wojna" a przynajmniej nie miala byc . Zaczeło sie od tego ,że feifna i kilka osob zostala zaatakowana na kopalni . Feifna nie spodziewla sie ataku i po jakims czasie dedl. Na pytanie dlaczego go zabili ,któryś z członków Doom Bridge powiedzial ze jakiś noobek o niku Feifna maag ukradl rzeczy z jego zabitego kolegi. Feifna chcial odzyskac swoje rzeczy i wyjasnic całą sytuacje , ale DB zaakowalo bez podstawy jednego z członków Last Element ktory dedł trapniety przez kilka(naście) osób. Mówie to zeby każdy wiedzial o co tu chodzilo i jak prawdomówna jest gildia DB mówiac ze to LE samo chcialo wojny (na którą gildia nie była przygotowana )...
|
Wybacz bardzo,ale jesli oceniasz sytuacje na podstawie wypowiedzi,jak sadze,kolegow to daleko nie zajdziesz.Faktycznie podstawa ataku bylo to,co powiedziales z itemami.Ale pewnie nie uslyszales o tym,ze Feifna Mag wypowiada nam wojne?Luvanton otoczony po swoim dedzie na Ankrahmun depot przez 7 osob,w tym Feifne,ktorzy nas strasza (jak chcesz tak bardzo to Ci moge zrapidowac,ale zaraz powiesz,ze fake robie).To nie my wypowiedzielismy im wojne.A co do sil..Nas bylo bodajze 9,a z tego co mowili mi koledzy ich okolo 30 - 40, nie widzialem,bo nie pokazali sie w calosci.Kto nie byl przygotowany?My bylismy?Swiezo co wrocilismy na Iridie,bez niczego.A oni po 30 min od fraga na Niko Vaki,zebrali ekipe w Thais..Wiec prosze,nie wkrecaj Polskim dzieciom filmow,ktore nie istnieja.
|
Cytuj:
My też nie byliśmy na "wojne" przygotowani ale trudno poszliśmy... w tmy wszystkim najbardziej żal mi Pawła Bo ded o takie coś to taka mała Chu***a No ale cóż nic juz nie poradzimy a szkoda :( No ale cóż Ja w żadnej wojnie udziału nie brałem wiec expertme nie jestem :) DB za to Ma doświadczenie w tych sprawach... Pozdro :Usar |
W tym akurat masz racje maxxonek nas może i było z 30-40 ale brak organizacji z czego jeszcze połowa X( nobow z carlin i ab sie na żółto poubierała i poprostu ja sma nawet nie wiedziałem w tym zamieszaniu co sie dzieje 8o poza tym dalej nie wiem czemu Paweł dał loga w środku zamieszania :( a zapowiadało się nieźle...
Pozdro :Usar |
Bylo niezle. To, ze staneliscie do boju przeciwko wrogom bardzo wam sie chwali.
Coz, tak czy inaczej, na forum tibia.com jest post, w ktorym Ezekiel proponuje rozwiazanie tej przykrej sprawy. |
Wiem co sie dzialo w tym dp ... feifna po kolei piasal do kazdego członka twojej gildi zeby podali reason i oddali jego bp . Ale twoi koledzy mimo widocznej "pomyłki" ignorowali go mówiac ze loota nie oddadza, a widzac to znajomi feifny nie zostawali obojętni. Gadka o wojnie zaczela sie gdy kazdy juz był zdenerwowany i wątpie żeby ktos myślał o tym na poważnie...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Brawo tu Masz absolutna racje jeśli chodzi o to że nie pozostaliśmy obojętni thx wielkie za zauważenie tego :p btw co do tego że pisał nie wiem mi nic nie mówił i fakt nerwy były ja już wkur**ny po ataku na Lord Stami ale tak czy siak sprawe trzba wyjaśnić ja juz z leanderem gadałem wydaje się spoko gostek ...przynajmniej mi nic nie zrobił:P Pozdro :Usar |
Żadnych atakow z naszej strony nie bylo . Feifna domagal sie swojego bp i nic wiecej . Skoro mówiliście że w sprawie wojny jeszcze pogada, to dlaczego
bez wypowiedzenia wojny trapneliscie niczego nie winnego , expiacego członka LE? |
Wojna to wojna.Trzeba sie uczyc nie mowic za duzo.Jak bede zdesperowany pojde powybijam cale swoje miasto i nikt nie bedzie mial mi tego za zle?Byliscie obojetni?Pewnie polowa z Was nie wiedziala o co chodzi,jak 2 Waszych zlapalismy na expie (tzn. Last~).Badz, co badz uwazam, ze Feifna czul sie mocny z Huxym.Moze ma racje,nie wiem.
EDIT: @up Bo Feifna nam ja wypowiedzial? |
Cytuj:
Niestety, zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa =/ |
Ja nie wiem kto was insultował napewno nie Sky walkers My poprostu chcieliśmy pomóc Feifnie W sumie to głównie ja chociaż gidlia za mną poszła to dobry znak na przyszłość a i sry Stami Nie będziesz mieć kłopotów przezemnie wiec możesz wrócić do nas jak będzisz chciał... :P
|
Cytuj:
Pozatym walka tego knighta i twojego kolegi byla 1 na 1 . A ten trap bardziej odpowiada do stwierdzenia 10 na 1 ... Jeżeli zdecydowaliscie sie na wojne to moliscie dać msg do feifny albo kogokolwiek z gildi a nie zabijac go.. |
Cytuj:
|
Moge sie z toba zgodzic w jednym wszystkie te dedy były bez sensu , jak wogóle cała ta "wojna"... hmm a co do tych strojow z poczatku my sie tak ubralismy ale potem jakies nooby myslaly ze to jakies pk team i zmenily outfita na żółto... co spowodowało że kazdy byl zdezorjentowany a feifna po prostu nie wytrzymal przekrzykiwania tej bandy i dal loga :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |