![]() |
Ale bądźmy poważni.
To nie jest temat typu "Istnieje Sword of Fury" czy "Nie istnieje Sword of Fury". Kto wierzy w zdobycie Miecza Furii będzie go poszukiwał. Nikt nie powiedział, że takiego questa nie ma, ale nikt też nie powiedział, jak zdobyć to cacko. CipSoft w tych sprawach przecież się nie wypowiada. Klucze zostały zniszczone? To absurd! A co do Sunrise to on nie odpowiada na temat Sworda of Fury. Zachwouje się jak CipSoft - milczy. Nie ma z Sunrise żadnego wywiadu. A jeżeli nawet by ktoś miał na Rooku Miecz Furii myślicie, że chodziłby po mieście i krzyczał: "Mam Sword of Fury!"? Nie! Bo po co przyciągać do siebie noobów i po co się narażać... Pomyślcie, nawet jeśli by ktoś miał nie powiedziałby NIKOMU! Mi sie osobiście wydaje, że tego questa [o ile to jest quest] można wykonać, ale wtedy pewnie roiłoby się od filmików na Utube i na różnych stronach byłby opisany sposób, jak zdobyć Sword of Fury. |
Z osob mi znanych kazdy kto posiadalby spike sworda chwalilby sie nim na prawo i lewo (ze mna wlacznie).....wiec droga pani/drogi panie up nie odp za wszystkich jeśli łaska
|
Mam inne zdanie na ten temat i je wyrażam.
Bo wolność słowa jest. o! |
Cytuj:
|
no tak Ty cos o tym wiesz ^^ ale ja i tak bym sie nim chwalil ;p
|
Co innego gdybyś miał Miecz Furii, a co innego teraz.
Chociaż nie wnikam... A co sądzicie o Tarantuli w Test Serverze? Czy to kolejny trudny quest? Bo to też jest dziwne. |
Cytuj:
Dlatego też uważam, że jeśli chcą już ją udostępnić to zrobili ją słabszą, oraz ograniczyli loot (do jakichś dekoracyjnych śmieci). Lecz nie wierzę w to. Moim zdaniem jest to kolejny potworek z serii ghoul/mino mag. |
@up
Jednak pamiętaj, że dopóki tylko 1-Kilka osób wie jak tam wejść, to p arm może być dostępny. Poza tym jak to już napisałaś mogli ograniczyć loot do samej kasy. Ja sie nie wypowiadam, do czasu gdy ktoś nie zajrzy jej do jaskini X-Rayem. |
Heyah
Tarantula - skoro zabicie AS'a 1 lvlem nie stanowi wiekszego problemu ... to zabicie tego pajaka przez 50+ tym bardziej (pamietaj o nowym lepszych fluidach). Taka historia z TS'a: kiedys napisalem i przedstawilem sposob blokowania T~ 6 lvli i o dziwo blokowal go bez wiekszych obaw =] Jezeli juz mowa o pajakach, ktore powinny budzic (jako taka) groze to sugerowalbym ataki Giant Spider'a ^^' ... przynajmniej wreszcie moznaby poczuc troszke adrenaliny na tej wyspie + dochodziloby ryzyko smierci, a ta bez blessow sporo by kosztowala 80+ =] PeZet Dr. =] |
Tak.
Giant Spider byłby lepszy. Slythia. Też mi się tak wydaje, ze Tarantula będzie coś w stylu Ghoula czy Mino Maga. Ale wolałabym, aby te potwory były dostępne. Niech będzie organiczony loot, ale niech je udostępnią. Fajnie by było, kiedy przychodzi grupa Rookstayerów powyżej 60 lvl i wchodzą do pomieszczenia z Mino Magiem i go ubijają. Mmm... Marzenia. Przynajmniej jakoś ciekawiej byłoby na Rooku. A nie na wyższych levelach tylko Minosy, Minosy, Minosy, Minosy I Apperentice Sheng... Jak się jeszcze na niego trafi o! |
Grupa 60lvli? Heh, mimo maga byle 40 lvl zsoluje bez wiekszego waste ^^.
|
Nie wiem jaki lvl...
Nigdy nie solowałam Mino Maga na Rooku. :) |
Cytuj:
|
klucz
Witam! Proszę zerknąć na trzeci klucz: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60175&page=2
Fakt faktem skądś się musiał wziąć. Ale może autor strony nie chciał wyjawaić tejemnic rooka. :) prawda? może on wie. Niestety nie za bardzo się go jak spytać. No i trza się spytać skąd on mia ten klucz albo sk.ąd on o tym kuczu wie. Raczej nie z np. tibia.pl albo org.pl bo by nie wiedział czy to klucz z maina czy z rooka. ___ ps do pokoiku toma probowalem sie dostac chcac przebic dach nad tym miejscem kilofem. ciekawe czemu sie nie udalo?? sorka za offtop ale nie moglem sie powszsymac |
Spike Sword
Kiedys zastanawialem sie czy mozna zdobyc spike sworda oczywiscie wszedlem na tibia wiki zeby poczytac o mino magu i dowiedzialem sie ze do mino maga mozna sie dostac wtedy kiedy kolo tajemniczego ghoula pojawi sie stwor o wygladzie mino maga(nie pamietam jak sie nazywal) wtedy automatycznie w dead humanie u rotow pojawia sie klucz do drzwi mino maga gdy zabijemy mino maga to wchodzimy w teleport a tam bardzo dlogi pokoj na koncu tego pokoju stoi skrzynka a w skrzynce spike sword i to koniec questa :cup:
|
dzwignia
Tego nie wiem ale moze jest tak gdy jest plaga to trzeba zabic te 2 szczury w tatmtym pokoju i moze je trzeba zabic w wyznaczonym miejscu i moze krata sie sama otwiera
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Wy naprawdę wierzycie, że Cipki naprawdę chcą was zatrzymać na Rookgaardzie dając jakieś pro questy? Chcą was zachęcić Mainlandem gdzie bedziecie mieli większe korzyści z zakupionego Pacc'a |
Cytuj:
I odpisujac nie sprzeczaj sie i nie spamuj uszu "n00bami", tylko daj link ;) |
A więc dla wyjaśnienia wszystkim:
Do: -[MONSTER]Ghoul[/MONSTER]a -[MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER]'a NIE DA SIĘ DOJŚĆ!!! -[ITEM]Spike Sword[/ITEM]a NIE DA SIĘ ZDOBYĆ!!! -Tunel prowadzący z rookgaardu na Mainland -Golden Key NIE ISTNIEJE!!! |
@up
Skąd wiesz że NIE można zdobyć Spike Sword, dostać się do Ghoula/Mino Maga ? Tylko nie argumentuj swojej wypowiedzi (raczej spamu, bo to do tematu nic nie wniosło =P) "jak by było można to już dawno by został zdobyty". Zresztą SPIKE SWORD QUEST/GHOUL/ MINO MAG/ GOLDEN KEY/ TUNEL NA MAINLAND itp. to są tylko legendy. Możesz w nie wierzyć i próbować je zrealizować lub nie wierzyć i nie przekonywać innych że "twoje jest dobre, a wasze jest bee". Pozdrawiam =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |