![]() |
Cytuj:
Amadeus Maximus napisal na forum tibia.com "She almost died, and Demiphant has shown up~" nie wiem do konca co to znaczy ale chyba ze: Ona prawie umarla, i demiphant wtedy sie ujawnil~ ale nie jestem dokonca pewien tutaj jest link do temtu Keliki http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1148186 pisza tam kto niby uzywa macro. Amadeus Maximus pisze tam o aylitha. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Demi dopiero pojawił się po 5-10 minutach kiedy go poinformowałem nie wcześniej , a jeśli nawet to znaczy ze ja jestem demiphant? -.- niech sie ***ną w cymbał ... /Maciek |
jak już ktoś wcześniej słusznie zauważył, tu nie chodzi o to, czy jesteś demiphantem, czy nie, po prostu chcą ci pewnie skopać zadek :/ [ no fun ]. Przecież, to nie pierwszy raz, ktoś ma hunt/dead bez powodu....:(
|
Cytuj:
|
ehh to jest tylko wymyślanie powodów padł bo zabił mojego rl friend (8 lvl noob który zaj...ł ci loota) thiefed my boh no bo masz bohy i on chce mieć twoje :P i jeszcze wiele wiele więcej np bo on jest demiphant albo Chuck Noris :] nawet już nie czytam ich wyjaśnień (raz jak zaje...i 55lvl knighta chyba w 2 lvl 100+ i napisali że to było Pk hyhy zabawni nie dość że we 2 to jeszcze 2 razy niższy lvl i pk to nazywać) Coraz częściej na forum tibi przestają podawać powody no bo w końcu oni też mają ograniczoną wyobraźnie i powoli już im się kończą powody a pisanie wciąż tego samego staje się monotonne. Nie martw się tu też coś nie tak napiszesz że nie podoba ci się na servie i zaraz hunted za knucie i podrzeganie do wojny(Bo wiesz o patsach można pisać tylko jacy to oni są wspaniali i liz liz liz liz (o) wtedy jesteś miłośnikiem pokoju i fight for freedom :/) a ta lista keliki to śmieszna nic innego jak oskarżenia innych był afk hyhy a kto nie był czasem jak stoje pod depo to sobie przeglądam stronki internetowe albo ide do wc i co za to mam trafić na jakąś pier.....ą listę żeby banda nobów co 5 minut podchodziła i sprawdzała czy przypadkiem afk nie jestem.
|
Siemka. Ja tu pierwszy raz.
A tak czytajac w wojnie na galanie to szczeze mowiac ta wojna ciagnaca sie od ponad 2 miesiecy z gory jest skazana na przegrana. A wiecie dlaczego?? Prosta odpowiedz. Wojny nie wygrywa gildia ktora dluzej siedzie w dp tylko ta ktora najwiecej przeciwnikow zabije! a jak checie wygrac wojne to zacznijcie sie grupowac w zespolu 5-6 osobowe i wybijajcie red skuli z patsow pokoleji! innego wyjscia niema a o konde sie nie bojcie jak was bedzie 5-6 i zaden z was go biebedzie atakowal to UE niezrobi, a tak apropo bo gdzies widzialem ze ktos napisal ze PA-tsi maja dobre pvp blad PA-tsi poprostu maja dobre boty :P i SA TYLKO LUDZMI B) wiec wecie sie do roboty. ps. jak zaczniecie zdobywac fragi to w ch**j ludzi sie dowas dolaczy. to macie jak w banku :D a i polecam teraz mc i rynki robic :D bo by walczyc to trzeba miec czym walczyc :P dzieki tym ktorym chcialo sie to czytac :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Heh patsi rzeczywiscie nie maja dobrego pvp i rzeczywsicie niektórzy biegaja z botami wiem nawet kto ale nie napsize tego tutaj bo zaraz bede hunted ;] widzialem jak konda probuje zabic lamacza kregoslupa... <chmurka><chmurka><chmurka><sd za 411 (lamacz na red hp)><chmurka><chmurka><chmurka><lamacz dalej na red hp i dopiero sie uhnal><chmurka><chmurka><lamacz w dp> ;] |
Konda ma dobre pvp jedynie przy waleniu kapucyna!! Tak samo Corlic, ganiał za mną po ank dobre 20 min i tylko 3 razy z sd trafił a z 50 celował wiec sorki.jedynie co mu wychodziło to gfb i wlenie z boltów !:cygaro: :faceoff:
|
Przynajmniej wiadomo ze na botach nie jada :D.
A wojne ciezko prowadzic jak cala gildia gra na innych servach :D, ja na Galane sie loguje co jakis czas pogadac ze znajomymi wiec walczyc moge w open battle lub wczesniej ustalona akcja itp. |
no to chyba po cos mam twoj nr gg :P ja prawie ciagle online :D
|
Cytuj:
|
Ej ale nie trzeba nam filmiku z furory :/ To jest stronka o galanie! I nikt nie jest takim idiotą zeby sam na patsów iśc !X(
|
Cytuj:
Wielki szacunek dla tych co walczyc chca! ps. stanie w dp to nie walka :P a jeden czlowiek naprawde potrafi wiele zdzialec pod warunkiem ze ma "cohones" !!!! i nie jest dzieciakiem :baby: :D :D :D :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.userbars.com/galerie/imag.../15/Poland.jpg |
Cytuj:
|
dobra juz sie nic nie odzywam. A pozatym nie gram juz na galanie wiec mi to wisi!
|
Cytuj:
Kolejna 100 Stara Jaga |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |