![]() |
Cytuj:
|
Witam!
Osobiscie uzywalem TBI black ice ale juz nie uzywam i dzieki temu tibia jest taka jakby "ciekawsza" 8o 8o I tez nie uzywam poniewaz kiedys byl restart serva , juz sie skonczyl , wbilem sie i ktos mnie nagle zaczal wybijac i jak sie zawsze wlogowalem to bylem w innym miejscu... Zmienilem passy , i nie uzywam juz TBI bo to jest shit!!! X( X( |
Ja nie używam Tibii Back Ice i uważam, że straszny to shit.
Jeśli chodzi o światło to nie lepiej wziąść opcje , potem grafika i "Advenced" a następnie jasność ekranu na fulla ( oczywiście tylko w tibiiB) ) i mamy prawie taki sam efekt jak w tych wszystkich botach i innych gównach, a nie musimy tracić many na frajerskie "utevo lux", lub nosić torchy;) , albo mieć pod ręką parę Magic Light Wandów... Poza tym jak się sciąga byle co to może to być keylogger (mówie to nie o tbi Black Ice tylko ogólem o tych wszystkich noobskich botach) i będziesz miał/miała po ACC...;( Mnie kiedyś hakneli prawdopodobnie w ten sposób i dlatego nie używam już od pół roku tego typu żałosnych programików...Poza tym jak zapuścisz sobie bota na...powiedzmy na całą noc i jak ktoś się zczai, że masz bota i powie GM'owi to masz bana, lub Delate Account, w zależności od tego ile miałeś/miałaś banów. Doskonałym przykładem jest Wurzel( 215ek na Antice ), któremu za używanie Macro usuneli ACC i teraz nawet się nie wyświetla jak się go wpisze na tibia.com;( Jaki z tego wniąsek? Nigdy nie instaluj na kompie botów i programików do Tibii, a zwłaszcza z podejrzanego żródła. |
Cytuj:
Cytuj:
antywira masz? ( avast?) Cytuj:
Cytuj:
zle mi sie robi, jak czytam posty idiotow. |
Wszystkie te domniemane chacki i straty waszych drogocennych plate setow sa jedynie wynikiem nieudolnosci osob schakowanych. Wchodzicie na strony typu 'free pacc', lub 'mam na imie ola i mam 15 lat zobacz moje zdjecie: http://zdjecie*****'... potem oczywiscie zwalacie na tbi, chociaz zapewne te 15 levele tylko ten bot zrobil, bo sami gracze by sobie nie poradzili. Zreszta, gdyby w tym byl keylogger, to z 80% polskich graczy bylo by bez konta, tym bardziej, ze na screenach roznych h leveli bylo widac w pasku tbi. Dziwne, nie...?
Reasumujac Kto mysli ze to keylogger, lub nie toleruje czegos takiego; niech po prostu nie sciaga tbi i bez problemu, bo przekonywanie osob, ze ich hacki byly wina tego bota jest zalosne.... |
Nyksus jestes idiotą.
Po chuj ten temat.Po chuj taki nnoob jak ty.. i tak tego nie zwalczysz:baby: WIEC PO CHUJ? KTOS CI KAZE TEGO UZYWAC?TO PO CHUJ ZWALCZAć? PIERDOLISZ O CHACKU?CO MASZ DO STRACENIA?SCALE ARMOR?BRASS LEGS?DWARVEN SHIELD?8o TO WEJZ SIE ODPIERDOL OD TBI :evul: |
Oh zalozyciel tematu bez kometarza...... Dziwny jest ten gosc.Pozdro dla TBI!! i uzywajacych TBI!! Czekam na wersje pod 7.92
Cytuj:
NAAB PLX!!! |
Cytuj:
|
Ja jestem ciekaw ile osób by przestało używać bocików gdyby się od razu usuwało takiego delikwenta.
Ja jak znajduje takiego oszusta na Lunarze to zabijam, banuję a potem tępię aż mi się znudzi. Niech się nauczą dzieci fair play. //Xadam |
@up
jeden uzytkownik z innego forum napisal, ze deletneli mu konto za tbi. a to byl jego pierwszy ban. |
I tak tego nie zwalczysz :/. Każdy mówi że nie używa bota a jednak używa. . Jak nie chce sie człowiek męczyć to niech jedzie na bocie ;|. Jednak jest to nie fair play. Nie zmienisz i tak...
|
Cel uswieca srodki..jezlei boci na pkcharze ktory ma zabijac polakow dla mnei jest oczyszczony z zarzutow :P
|
tu próbujecie zwalczać TBI, a na tibia.org.pl prosicie aby autor stworzył nową wersje. I tak więcej niż połowa piszących tu, z pewnością używa botów. Wątpie, że da się to zwalczyć.
|
Cytuj:
nie pierdol używam tbi tibiiauto i *********** i zero hackow wiec mi tu nie pierdol o keyach Pomyśl a nie udawaj debila: Jak by TBI miało keya to ludzie by to ściągali? Nie spleen zhaczyl by 2,3 postacie i ludzie by przestali na to wpadać |
;]
Po Co zwalczać Tibie Black Ice. Jak wiara chce żeby ona była i nowsze wersje żeby byly to niech jest uważam ze bezsensowny temat dałeś:PP
|
Cytuj:
Tibia Black Ice v0.1 (2.41) dla Tibii 7.81- Ściągnięć: 451310 TBI GG 1.9 [Tibia 7.9] - Ściągnięć: 661087 Z tego wynikalo by że Spleen jest właścicielem ~700 000 kont! niezle ! |
@up
Nie Spleen, tylko spleen. |
Cytuj:
Imho kazdy <prawie > pisze : boty sux i nie uzywajcie..a i tak wiekszosc z tak piszacych ma chara po 15h online na bocie -.-' Imho Xadam chodz na Julere kiedys...zrob sobie chara i wejdz po 18:00 do ktoregos cave'u z rotami...po 4 ms/ed/rp/ek 30lvl+ na tibiabotng albo na blackD -.- <bez autoresponda :D> spleen przeszedl na jasna strone mocy,bo cos nie znajduje czasu :( chyba trzeba zakupic ng albo blackd :( |
Cytuj:
Spójrz w ostatnią linijke mojego podpisu. Cytuj:
Ja Ci dam wędkę, nie rybę. PM sprawdź. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |