![]() |
ja chcial bym jakies PK z duzymi lev.
i chcial bym tez filmik ze "slepy" <-- lunara 136-140 lev :) :D 8o B) :] :) ;) :p |
Byl bym wdzieczny gdyby ktos zamiescil film instruktazowy jak huntowac sorcem na pohu na gsah i na necro B)
|
Bardzo ładnie poprosze o filmik :
najlepiej bym prosił o 20 knighta skille obojetne. jakis huncik zeby solowal cos albo sam gdzies expil plssssss :] |
5 PK TRAPOW PLZ!
PS. nie moze byc Tarrapaty1 i tarrapaty2(czy jakos tak!) |
To ja też bym prosił o jaki¶ filmik bo lubie je ogladać:
Palek na huncie( sam a stworki obojętnie najlepiej GS i cycki) Z górskiej góry THX |
PALL 25 Level
Prosiłbym o zamieszczenie filmików z huntu Palem od 25-30 levelu ;)
Przy okazji prosiłbym o jaki¶ filmik typu jak szybko zarobić tak na 25-30 levelu :P ------------------------------------------------------------------------- ZA POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE |
:/
Eh... aż żal patrzeć na ten temat... może przesadzam ale na 15 postow z proĽbami wypada tylko 1 post z linkiem do filmiq. Panowie postarajmy sie!!! Osobi¶cie bym prosił o expienie knighta na guardach w kazz mines tak na ok. 30-60 lvl. Liczę się z tym że nie dostane odpowiedzi :/
|
bardzo bym prosil o filmik z bubble plx plx plx plx plx plx plx plx plx
z gury thx :D |
Ja prosilbym o filmik jak expi 28+ sorc lub druid na dragach z 2 dsami lub 1 w szczegulnosci chcialbym zeby bylo pokazane jak luruje te smoki
|
Prosze o ...
Prosze o zamieszcze nie filmiku z Desert Questem . Jak byscie mogli to wyslijcie jak najszybciej.
Z gory thx . ;) |
Re:
Szukam filmiku z questu z jenami (nie wiem jak to sie pisze ) noobs ;/
|
Ja chciałbym Filmz z expienia z summonami (najlepiej z monkami na guardach)
|
To jest bez sensu
Ludzie czy przypadkiem niezauwarzyli¶cie że jest 20 pruĽb i 1 filmik 8o ??
|
Cytuj:
"Gura" pisze się przez ó |
Dajcie mi film na bright sworda quest plz :D :]
|
niech kto¶ zrobi film z expienia na hellgate sorcem PLZ
najlepiej od kupienia klucza/wejscie/zwiedzanie/ po wyjscie |
Guardy
Prosiłbym o pokazanie expu na guardach z monkiem albo monkami!!
|
Prosze filmik O larvach i scarabch na ank plz fast
|
Kolejna prosba ;]
Jesli ktos zaglada do tego dzialu to moze zgodzi sie ze mna iz na forum nie spotkalem sie jeszcze z filmem pokazujacym Outlaw Camp... Niech wyjdzie wiec na przeciw i nakreci co za ciekawe potwory mozna spotkac. Dobrze by bylo gdyby to krecil Knight ktory nie padnie po 20sek :D
|
Zamawiam filmik z droga po desert quescie :) Bylem juz raz z paroma takimi co mowili ze "troche" znaja droge.. i skonczylo sie na deadku B) plx fast plx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |