![]() |
Cytuj:
ALE PAMIETAJ!!! ZABIL CIE COSANOSTRA~ A NIE TENGU!!!!(tak jest wg niektorych) @Vaikor welcome back =p |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak kiedys przeciez twierdzil Vaikor ze przeciez on ma taki nick i ze on sobie PAuje bo moze lub ktos sonie PKuje jest w Tengu ale to ON pkuje nie Tengu |
Ten temat robi sie juz strasznie nudny. Nie ma co czytac a te wasze ciagle przekomarzania sie sa bez sensu.
Coz przydalaby sie jakas porzadna open battle to bedzie o czym zasmiecac:P:P |
Cytuj:
|
@up
I może jeszcze powiesz, że Cosa~ zabił go tylko dlatego, że łamał zasady Tibii? ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Vinek
Pogadam, ale jeśli mcowałeś to będzie bardzo ciężko bo szwedzi są twardzi X( @Gothican Przybiegł sam Cosanostra czy kilku ludzi z Tengu? Sam widzisz. @IceMaster :) I w tym momencie to ja nie mam szacunku do Ciebie i to Ty nie masz honoru, rasisto. @Raul Z tego co wiem to łamaniem praw tibi czy jak chcesz to nazywać zajmuje sie Solle ;) znaczy jeśli ktoś mcuje/macruje to Solle zabija 8o Btw: Nauczyłem sie pisac jeden post :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O M G! To już zaczyna być śmieszne. Patriota nie patriota. A nawet jeśli nie to co z tego? Tirensa... Już nie masz co robić tylko gadać takie smuty? I przypominam, że Vaikor założył ten temat nie dlatego żeby gadać o patriotyźmie więc się zamknijcie. I jeszcze 1 do Tirensy. Zaczynasz mnie denerwować tymi textami -.- X(
|
Cytuj:
Zgadzam sie ... |
[quote=Vaikor]@Vinek
Pogadam, ale jeśli mcowałeś to będzie bardzo ciężko bo szwedzi są twardzi X( tak jak pisałem ci nie mcowałem poprostu on i jakiś jeszcze 2 podeszli i zaczeli mnie i brata lać;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najs
Na morgance wojna a co Robi Fire?A Mianowicie Clubmaster on Morgana?Ano sobie na Xerenie 19 palla zrobil ;] Nick: Club Maniac
Ps: a tak pisze jak by kogos interesowalo wiec nie bluzgac :) Raul = Eter Rael...Chyba rozpracowalem, Nie przesadzajcie to tylko gra a nie "Patriotyzm bo walczysz ze szwedami!" -.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |