Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

Gothican 19-02-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vinek
Dzisiaj sobie skilluje Swoim sorcem i knajem z kolegą noi wbija cosan~ i zabija moje 2 chary a za co?? to właśnie chce sie dowiedzieć:( :( :( I do tego jeszcze straciłem Crown arma i 1.5 bp hmm:( :( :( :( :o :o :confused:

zabil cie bo to PA
ALE PAMIETAJ!!! ZABIL CIE COSANOSTRA~ A NIE TENGU!!!!(tak jest wg niektorych)
@Vaikor
welcome back =p

Raul 19-02-2006 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
ALE PAMIETAJ!!! ZABIL CIE COSANOSTRA~ A NIE TENGU!!!!(tak jest wg niektorych)

Czyli fragi Cosy~ też się nie liczą. Bo to nie jest Tengu. ;] Tak samo Latco, Steph czy inni.

Gothican 19-02-2006 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Czyli fragi Cosy~ też się nie liczą. Bo to nie jest Tengu. ;] Tak samo Latco, Steph czy inni.

-.^
tak kiedys przeciez twierdzil Vaikor
ze przeciez on ma taki nick i ze on sobie PAuje bo moze lub ktos sonie PKuje jest w Tengu ale to ON pkuje nie Tengu

Torpedo 19-02-2006 18:51

Ten temat robi sie juz strasznie nudny. Nie ma co czytac a te wasze ciagle przekomarzania sie sa bez sensu.
Coz przydalaby sie jakas porzadna open battle to bedzie o czym zasmiecac:P:P

Aonik 19-02-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vinek
Dzisiaj sobie skilluje Swoim sorcem i knajem z kolegą noi wbija cosan~ i zabija moje 2 chary a za co?? to właśnie chce sie dowiedzieć:( :( :( I do tego jeszcze straciłem Crown arma i 1.5 bp hmm:( :( :( :( :o :o :confused:

Czytajac to stwierdzam ze uzywasz MC bo twierdzisz ze oba chary sa twoje i padly naraz wiec MC lub twoj kolega gral twoim charem co jest sharingiem. ty nie reflektujesz zasad tibii to nie skarz sie na innych -.-

Raul 19-02-2006 19:00

@up
I może jeszcze powiesz, że Cosa~ zabił go tylko dlatego, że łamał zasady Tibii? ;]

Tirensa 19-02-2006 19:24

Cytuj:

@up
I może jeszcze powiesz, że Cosa~ zabił go tylko dlatego, że łamał zasady Tibii? ;]

No a jak?:PNapewno nie zabił go za nic(sam nie wierze w to co pisze xD).

Aonik 19-02-2006 20:12

Cytuj:

@up

Nie, chodz mi o to ze sam jest nie w porzadku bo nie przestrzega regul to dlaczego Cosa~ ma byc w porzadku, to jest niestety problem polakow sadza ze oni moga ale nikt nie moze dlatego zawsze trzymam ze szwedami.

Vaikor 19-02-2006 20:19

@Vinek
Pogadam, ale jeśli mcowałeś to będzie bardzo ciężko bo szwedzi są twardzi X(

@Gothican
Przybiegł sam Cosanostra czy kilku ludzi z Tengu? Sam widzisz.

@IceMaster :)
I w tym momencie to ja nie mam szacunku do Ciebie i to Ty nie masz honoru, rasisto.

@Raul
Z tego co wiem to łamaniem praw tibi czy jak chcesz to nazywać zajmuje sie Solle ;) znaczy jeśli ktoś mcuje/macruje to Solle zabija 8o

Btw: Nauczyłem sie pisac jeden post :cup:

Tirensa 19-02-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aonik
Nie, chodz mi o to ze sam jest nie w porzadku bo nie przestrzega regul to dlaczego Cosa~ ma byc w porzadku, to jest niestety problem polakow sadza ze oni moga ale nikt nie moze dlatego zawsze trzymam ze szwedami.

Nie ma to jak patriotyzm...

Aonik 19-02-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tirensa
Nie ma to jak patriotyzm...

A co jestes rasista? a moze powiesz ze polacy swieci? wiekszosc oszustw typu ,, sell premium, trade world i tak dalej'' to sprawka polakow. Oszukuja swoich rodakow bez zmruzenia okiem... z bogiem za takie cos ... i ty mowisz ze mam trzymac z polakami skoro wyradzili mi wiecej krzywd w tibii nish osoby z innych krajow naraz !!

Tirensa 19-02-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aonik
A co jestes rasista? a moze powiesz ze polacy swieci? wiekszosc oszustw typu ,, sell premium, trade world i tak dalej'' to sprawka polakow. Oszukuja swoich rodakow bez zmruzenia okiem... z bogiem za takie cos ... i ty mowisz ze mam trzymac z polakami skoro wyradzili mi wiecej krzywd w tibii nish osoby z innych krajow naraz !!

Gdyby na takiej zasadzie myśleli wszyscy Polacy to nasz kraj by już nie istniał.Bo po co?

Zuno Ryder 19-02-2006 21:12

O M G! To już zaczyna być śmieszne. Patriota nie patriota. A nawet jeśli nie to co z tego? Tirensa... Już nie masz co robić tylko gadać takie smuty? I przypominam, że Vaikor założył ten temat nie dlatego żeby gadać o patriotyźmie więc się zamknijcie. I jeszcze 1 do Tirensy. Zaczynasz mnie denerwować tymi textami -.- X(

Aonik 19-02-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
O M G! To już zaczyna być śmieszne. Patriota nie patriota. A nawet jeśli nie to co z tego? Tirensa... Już nie masz co robić tylko gadać takie smuty? I przypominam, że Vaikor założył ten temat nie dlatego żeby gadać o patriotyźmie więc się zamknijcie. I jeszcze 1 do Tirensy. Zaczynasz mnie denerwować tymi textami -.- X(

Zgadzam sie ...

Vinek 19-02-2006 21:24

[quote=Vaikor]@Vinek
Pogadam, ale jeśli mcowałeś to będzie bardzo ciężko bo szwedzi są twardzi X(

tak jak pisałem ci nie mcowałem poprostu on i jakiś jeszcze 2 podeszli i zaczeli mnie i brata lać;/

Tirensa 19-02-2006 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder

Po 1 nie mam zamiaru popierać ludzi którzy zamiast trzymać z Polakami wolą Szwedów i będę stanowczo protestował przeciw temu.Po 2 to jak najbardziej jest związane z wojną jeżeli on mówi iż woli Tengu bo tam Swe.Po 3 uwierz mi że to czy ja cie denerwuje czy nie mam gdzieś bardzo głęboko.Heh miałem się już więcej nie zniżać do waszego poziomu ale może teraz wyjdzie mi to lepiej ^^.

Vaikor 19-02-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tirensa
Po 1 nie mam zamiaru popierać ludzi którzy zamiast trzymać z Polakami wolą Szwedów i będę stanowczo protestował przeciw temu.Po 2 to jak najbardziej jest związane z wojną jeżeli on mówi iż woli Tengu bo tam Swe.Po 3 uwierz mi że to czy ja cie denerwuje czy nie mam gdzieś bardzo głęboko.Heh miałem się już więcej nie zniżać do waszego poziomu ale może teraz wyjdzie mi to lepiej ^^.

Prosze nie zmuszaj nas zniżac sie do Twojego poziomu pisząc takie posty. Dzieki.

Tirensa 19-02-2006 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Prosze nie zmuszaj nas zniżac sie do Twojego poziomu pisząc takie posty. Dzieki.

Wytrwały jestem no nie?^^

Storiel 19-02-2006 23:18

Najs

Na morgance wojna a co Robi Fire?A Mianowicie Clubmaster on Morgana?Ano sobie na Xerenie 19 palla zrobil ;] Nick: Club Maniac
Ps: a tak pisze jak by kogos interesowalo wiec nie bluzgac :)
Raul = Eter Rael...Chyba rozpracowalem, Nie przesadzajcie to tylko gra a nie "Patriotyzm bo walczysz ze szwedami!" -.-

Raul 19-02-2006 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Raul = Eter Rael...Chyba rozpracowalem,

Nah, mam trochę słabszy lvl i nie gram palem. ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.