Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

azura 23-04-2006 21:12

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Name:Elite Crusher
Level: 82
Guild membership:Believer of the Wanted
Character Deaths
Apr 23 2006, 11:31:44 CET Killed at Level 82 by Yavimava

Nie, no, gratz chłopcy, niezła taktyka-zabijać się wzajemnie ...

Pozdrawiam ..

a w opisie ma :Comment:
Brother to Gammbler

When I come people runing.
When I shot people Dying.

to tym razem mu cos nie wyszlo

gz zeus :D

Saxon 23-04-2006 21:14

Ps. Saxon dzis cie dopadne jak bedziesz :D

sry szanowny panie ,jak będziesz mial 30 level to pogadamy bo jak narazie to mi szkoda cie szukac bo nie chce miec red skula zabijając 9 levele.I zanim cos powiesz sie nad tym dobrze zastanów jeżeli chcesz jeszcze pograć TYM CHAREM NA AZURZE.!!!!:(

Melon 23-04-2006 22:23

gowno wiecie a piszecie.. -.-

Sathan 23-04-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melon
gowno wiecie a piszecie.. -.-

Melon dokladnie gowno wiedza ;]:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Immortality 23-04-2006 23:47

nie chce sie wtracac ale troche glupie jest cytowanie posta centralnie nad twoim ;f

Long-range Missile 24-04-2006 00:48

Kilka słów od Ojca Prowadzącego.

@Przeciwnicy Wanted czyli DOF etc.

Prawda jest taka, ze od ekipa Drazza nigdy sie nie uwolnicie. Czy wygracie wojne, czy przegracie zawsze bedziecie czuli jego oddech na Waszych plecach. Wiekszosc z Was chcialaby miec takie umiejetnosci jak Draz czy Mina, ale ich nie macie i jeszcze długo miec nie bedziecie, dlatego na razie mozecie tylko skomleć na forum. Drazz sobie to wypracowal, siedzial i expil, zrobil silna postac i teraz z tego korzysta, niejeden z was mu w tym pomogl, a teraz wielce go pojezdzacie. Sami sobie stworzyliscie problem. Wiadome jest, ze gildia ktora zdominowala server bedzie robic od czasu do czasu PA, jakbyscie Wy rzadzili tez by tak bylo i to jest normalne, na tym ta gra polega, a jak ktos dopiero teraz zdal sobie z tego sprawe to jest glupi, bo powinien zaczac grac na servie non-pvp. Jak Wy sobie to wyobrazacie, ze czlonkowie WANTED beda chodzic i rozrzucac ITEMKI, pomagać w questach, uhac bezbronnych noobkow ? :baby: I zbawiac Azure. No oczywiscie DOF by tak robił ;) Wiadomo, ale niestety podli czlonkowie WANTED zabijają niewinne postacie, nie pozwolą wam expic ! Potrzeba zrobić rewolucje ! Hahahaha, Sandra Magnus niczym Joanna D'arc uwolni Azure od złego Drazza, ktory najechal ojczyzne ! Poki Sandrunia byla spokojna to wszyscy przymykali oko na jej sharowanie i puszczali jej calusy, ale jak kobiecinie odwalila palma, to bajka sie skonczyla, no ale coz niektorzy nie moga sie odczepic od zrodla swoich dochodow i beda go zaciekle bronic, nazywajac to przyjaznia i lojalnoscia....w grze, inna sprawa ze to wirtualny swiat, a nie rl. Takie teksty tu sa troche na wyrost. Pogralem troche w tibie na azurze, mam tu znajomych z wysokimi levelami i chcac nie chcac slysze co sie tu dzieje i to jest moja obiektywna opinia, wypowiedziana raz i wystarczy...i tak troche tego duzo :) No ewentualnie skusze sie na odpowiedz przy konstruktywnej polemice, pozdro for all

Drazharm 24-04-2006 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Z innej beczki-oto prosze panstwa przytocze kilka slow z krotkiej rozmowki z Shanozem po tym jak padl Elite Crusher

"15:18 Shanoz: fifi i gammbler to glupki"

"15:27 Shanoz: fifi to nic"
"15:27 Shanoz: lepszy jest przemo"

Co do przemo all to wiedza no ,ale nie wiedzialem jakie masz zdanie o fif gz dla ciebie Shanoz:)

Pozdro
Franco

fifi, gammbler to glupki ale przemo bije ich na leb.

Top Secret Name 24-04-2006 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon

sry szanowny panie ,jak będziesz mial 30 level to pogadamy bo jak narazie to mi szkoda cie szukac bo nie chce miec red skula zabijając 9 levele.I zanim cos powiesz sie nad tym dobrze zastanów jeżeli chcesz jeszcze pograć TYM CHAREM NA AZURZE.!!!!:(

Padasz za to 8o

Abu-Loppez 24-04-2006 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos

haha gimil gowno wiesz to sie nie odzywaj bez pomocy denarosa byscie nie zabili draga anarchosa i bekasa w ab i tak nie kozacz bo chuj wiesz leszczu.... dal 2 screeny z fragami -.- chcesz pokaze ci 100 screenow jak dof i vision pada :) hah smiech z tymi screenami -.-

Drazharm 24-04-2006 12:49

Cytuj:

nie rycz mala nie rycz
twoje lzy leca mi na koszule
z napisem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ

_/ Franek Kimono

Gargusiekk 24-04-2006 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Name:Elite Crusher
Level: 82
Guild membership:Believer of the Wanted
Character Deaths
Apr 23 2006, 11:31:44 CET Killed at Level 82 by Yavimava

Nie, no, gratz chłopcy, niezła taktyka-zabijać się wzajemnie ...

Pozdrawiam ..

a w opisie ma :Comment:
Brother to Gammbler

When I come people runing.
When I shot people Dying.

to tym razem mu cos nie wyszlo

gz zeus :D

Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Fifi sie burzyl do YAvi~ wiec Yavi~ go killym jak dla mnie to proste ;]

------------------------------------------

Dzieki za bloka Ip -.-

zielak0111 24-04-2006 14:07

ej co sie stalo z polowa DoFu ?
wszyscy sa w jakies Norrlands Guld -,-

Ivul Pikito 24-04-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielak0111
ej co sie stalo z polowa DoFu ?
wszyscy sa w jakies Norrlands Guld -,-

sam odpowiedziales na swoje pytanie :]

Saxon ale cie wyszydzono :D :D :D

Gimlos 24-04-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abu-Loppez
haha gimil gowno wiesz to sie nie odzywaj bez pomocy denarosa byscie nie zabili draga anarchosa i bekasa w ab i tak nie kozacz bo cmęski narząd płciowy wiesz leszczu.... dal 2 screeny z fragami -.- chcesz pokaze ci 100 screenow jak dof i vision pada :) hah smiech z tymi screenami -.-

Po pierwsze Gimli. Nawet dla ciebie napisanie tego poprawnie nie powinno byc trudne
Po drugie : wiem kto wtedy pomagal, i co z tego? Nie zmienia to faktu ze jednak DoF Wanted juz zabijalo i potrafi to robic, wbrew temu co napisal drago~
Po trzecie : wiem ze twoi koledzy w wanted cie podziwaja bo masz fajny lvl i umiesz tak fajnie przeklinac, ale na tym forum taki jezyk nie jest tolerowany, jezeli cie to nie przerasta to sprobuj przeczytac regulamin forum.

Gammbler 24-04-2006 16:21

[quote=Gargusiekk]Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Dla idioty jakim jestes wszytko jest jasne . Nie próbuj zrozumiec pewnych rzeczy "po co masz się męczyć"

Saxon 24-04-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivul Pikito
sam odpowiedziales na swoje pytanie :]

Saxon ale cie wyszydzono :D :D :D

Zamknij paszcze bo śmierdzi.X(Naucz się pisać lepiej poprawnie!!!:p

Sathan 24-04-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Long-range Missile
@Przeciwnicy Wanted czyli DOF etc.

Prawda jest taka, ze od ekipa Drazza nigdy sie nie uwolnicie. Czy wygracie wojne, czy przegracie zawsze bedziecie czuli jego oddech na Waszych plecach. Wiekszosc z Was chcialaby miec takie umiejetnosci jak Draz czy Mina, ale ich nie macie i jeszcze długo miec nie bedziecie, dlatego na razie mozecie tylko skomleć na forum. Drazz sobie to wypracowal, siedzial i expil, zrobil silna postac i teraz z tego korzysta, niejeden z was mu w tym pomogl, a teraz wielce go pojezdzacie. Sami sobie stworzyliscie problem. Wiadome jest, ze gildia ktora zdominowala server bedzie robic od czasu do czasu PA, jakbyscie Wy rzadzili tez by tak bylo i to jest normalne, na tym ta gra polega, a jak ktos dopiero teraz zdal sobie z tego sprawe to jest glupi, bo powinien zaczac grac na servie non-pvp. Jak Wy sobie to wyobrazacie, ze czlonkowie WANTED beda chodzic i rozrzucac ITEMKI, pomagać w questach, uhac bezbronnych noobkow ? :baby: I zbawiac Azure. No oczywiscie DOF by tak robił ;) Wiadomo, ale niestety podli czlonkowie WANTED zabijają niewinne postacie, nie pozwolą wam expic ! Potrzeba zrobić rewolucje ! Hahahaha, Sandra Magnus niczym Joanna D'arc uwolni Azure od złego Drazza, ktory najechal ojczyzne ! Poki Sandrunia byla spokojna to wszyscy przymykali oko na jej sharowanie i puszczali jej calusy, ale jak kobiecinie odwalila palma, to bajka sie skonczyla, no ale coz niektorzy nie moga sie odczepic od zrodla swoich dochodow i beda go zaciekle bronic, nazywajac to przyjaznia i lojalnoscia....w grze, inna sprawa ze to wirtualny swiat, a nie rl. Takie teksty tu sa troche na wyrost. Pogralem troche w tibie na azurze, mam tu znajomych z wysokimi levelami i chcac nie chcac slysze co sie tu dzieje i to jest moja obiektywna opinia, wypowiedziana raz i wystarczy...i tak troche tego duzo :) No ewentualnie skusze sie na odpowiedz przy konstruktywnej polemice, pozdro for all

Przedstawiles to troche w formie bajki :] ale w 60% zgadzam sie

azura 24-04-2006 19:03

[quote=Gammbler]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargusiekk
Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Dla idioty jakim jestes wszytko jest jasne . Nie próbuj zrozumiec pewnych rzeczy "po co masz się męczyć"

Wiekszego idioty od ciebie nie widzialem -.-:cup:

Franek ^^ 24-04-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
nie rycz mala nie rycz
twoje lzy leca mi na koszule
z napisem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ

_/ Franek Kimono

lol..draz co masz na mysli ? _/ Franek Kimono <-- chodzi mi o to ;] wytlumacz mi jesli mozesz..:)

Ivul Pikito 24-04-2006 21:07

Cytuj:

Zamknij paszcze bo śmierdzi.X(Naucz się pisać lepiej poprawnie!!!:p

a gdzie cos napisalem niepoprawnie ? moze mnie poprawisz :dance:

@Franek

spokojnie nie chodzi o ciebie, to chyba bylo "wysmianie", tak to chyba mozna nazwac :dance:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27.