Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Koszyk 06-07-2006 21:07

@UP
Bo mysli ze jak pusci ue to jest big mastach... trudno sie wyuchac z double ue za 800-900 hp :P ( o ile nie pojdziesz na hita -.-)

Sonik'ex 06-07-2006 22:49

Taifun

Taifun niepadnie ::: i juz::no chyba ze jakis lag nie zebym mu sie podlizywal:ale on expi 12h niema szans go dogonic jedynie hak pomoze (NIESPRAWIEDLIWIE)..no ale spoxter tez zostal zhakowany:/....Hmmm bedzie jaaaaaaazda mowie wam;)

~Baku~ 06-07-2006 23:36

"Bedzie jazda,Bedzie jazda,Bedzie jazda....."

A moze ktos chce sobie normalnie poexpic? Ma dosc wojen?

Jak nie wiesz co bedzie to sie nie wypowiadaj. :)

kostooch 06-07-2006 23:41

Nie po to sie placi, zeby zaraz zaczynac wojne i znowu byc hunted, tym razem pewnie 4ever.

Satoke 07-07-2006 08:53

Nie wiem jak wy sobie wyobrazacie wojne przeciwko 160+ i 235+ masterom.
Wystarczy ze sam Czipsu i Taifun beda latac po open battle to juz nikt nie podskoczy ...

~Baku~ 07-07-2006 10:04

OMG nikt nie chce wojny ..ludzie!=p
Jakby chcieli sie bic to by napewno nie placili tylko ta kasa by poszla na runki etc. >.>

Zgadzam sie z kostoochem ;]

Sonik'ex 07-07-2006 11:05

Sun chca wojny ,ale zapalacil zeby sprawa ucichla(cos o tym wiem)..rekrutuja ludzi do akademi niewiem czy du famili tez ale do akademi rekrutuja od 50 :] ....a duskow jest 27 ok spoko maja MOC ale bez przesady.

p.s gdyby caly sewre chcial zniszczyc duskow to tak by sie tez stalo ale polowa sie boi :] pare lolkow z gru team pare z anno domini pare z ...bla bla bla itp itdX(

Veltaxio 07-07-2006 17:03

@Sonik'ex aka niebieska wiewiorka

Furora jest serverem latwym gdzie wszyscy chca expic i tylko pare "imbecyli" chcialo zmienic oblicze tego srva.... , wiec panie i panowie ci co zaplacili watpie by chcieli ponownie taki numer odj**** :)

Cya in Tibia :>

Satoke 07-07-2006 20:19

Ima nie zapominaj ze ja trzese serverem wiec ty tylko sie mnie sluchaj i bedzie dobrze <lol2> :cup: :cup: :cup:
:D :D

~Baku~ 07-07-2006 20:26

@Sonik'ex

HAHAHAHAHAHAHA
Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz.. zastanow sie troche =|

Dla mnie sprawa jest jasna i ten temat jest zakonczony.

Valest 07-07-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Furora jest serverem latwym gdzie wszyscy chca expic i tylko pare "imbecyli" chcialo zmienic oblicze tego srva.... , wiec panie i panowie ci co zaplacili watpie by chcieli ponownie taki numer odj**** :)

Cya in Tibia :>

I ci "imbecyle" graja do dzis na Furorze ......

Risofek 08-07-2006 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
I ci "imbecyle" graja do dzis na Furorze ......

Ci "imbecyle" właśnie już grają na innych servach bądź dali sobie spokoj z Tibia.

Protar 08-07-2006 03:21

Sunblade mialo by wieksze szanse wygrac poprzednia wojne gdyby nie to ze poprostu ciezko bylo z nimi wspolzyc. W tym konflikcie dla wielu graczy to oni byli "tymi zlymi". Zapewne teraz zmienia swoj stosunek do gry jednak na wieksze zmiany na furorze jest poprostu za pozno.

Sonik'ex 08-07-2006 08:49

Wedlog mnie w tibie (zaniedlogo)nikt niebedzie gral no chyba ze hakerom znudzi sie hakowane xD

P.S sory za bledy ktore popelniam ale niemieszkam w polsce i troche mi se juz pozapomnalo :]

Shin Tarion 08-07-2006 10:39

omg

Zgadzam sie z Sonikiem. Z wlasnego doswiadczenia wiem, jak dużo osób kończy z tibia. Jeszcze miesiąc temu na Furorze grało 10 moich RL Kumpli. Wszystcy posprzedawali konta na Allegro i przezucili sie na Lineage2. Nie wiem co to za gra, ale ja nigdy nie skończe z Tibia.
A co do sytuacji na serwerze to jest troche mułowata. Myśle że Sounblade jak się wzmocni to mogą ciekawie rywalizowac z Dusskines o panowanie na serwie. Chyba że się dogadają i stworzą potężny sojusz, ale raczej w to wątpie. Osobiście wole Sounblade bo Dusskines zawsze mi się wpiepszają w kope z Dwarfami Guardami, chociaż ja tam jestem 1. Mam nadzieje że to się zmieni.

Sonik'ex 08-07-2006 12:42

.

W sun jestem 2 dni..i zaduzo onich niewiem dlaczego oni niechca z nikim wspolpracowac???jakis sojusz lub cos takiego:baby: ?

Shin Tarion 08-07-2006 16:12

;

Może to nikt z nimi nie chce współpracowac:confused:

Khazul 08-07-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex
W sun jestem 2 dni..i zaduzo onich niewiem dlaczego oni niechca z nikim wspolpracowac???jakis sojusz lub cos takiego:baby: ?

gz bana
yyy placiliscie juz skladki gildiowe?

Smerfu 09-07-2006 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex
Wedlog mnie w tibie (zaniedlogo)nikt niebedzie gral no chyba ze hakerom znudzi sie hakowane xD

P.S sory za bledy ktore popelniam ale niemieszkam w polsce i troche mi se juz pozapomnalo :]

Dam Ci dobra rade, szukaj sobie innej gildii bo jutro o tej porze juz w Sun nie bedziesz.

Nieaktualne, widze ze juz nie jestes:P

kostooch 09-07-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu
Dam Ci dobra rade, szukaj sobie innej gildii bo jutro o tej porze juz w Sun nie bedziesz.

Nieaktualne, widze ze juz nie jestes:P

James, a Ty czemu nie wrocisz do Sun?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.