![]() |
@UP
Bo mysli ze jak pusci ue to jest big mastach... trudno sie wyuchac z double ue za 800-900 hp :P ( o ile nie pojdziesz na hita -.-) |
Taifun
Taifun niepadnie ::: i juz::no chyba ze jakis lag nie zebym mu sie podlizywal:ale on expi 12h niema szans go dogonic jedynie hak pomoze (NIESPRAWIEDLIWIE)..no ale spoxter tez zostal zhakowany:/....Hmmm bedzie jaaaaaaazda mowie wam;)
|
"Bedzie jazda,Bedzie jazda,Bedzie jazda....."
A moze ktos chce sobie normalnie poexpic? Ma dosc wojen? Jak nie wiesz co bedzie to sie nie wypowiadaj. :) |
Nie po to sie placi, zeby zaraz zaczynac wojne i znowu byc hunted, tym razem pewnie 4ever.
|
Nie wiem jak wy sobie wyobrazacie wojne przeciwko 160+ i 235+ masterom.
Wystarczy ze sam Czipsu i Taifun beda latac po open battle to juz nikt nie podskoczy ... |
OMG nikt nie chce wojny ..ludzie!=p
Jakby chcieli sie bic to by napewno nie placili tylko ta kasa by poszla na runki etc. >.> Zgadzam sie z kostoochem ;] |
Sun chca wojny ,ale zapalacil zeby sprawa ucichla(cos o tym wiem)..rekrutuja ludzi do akademi niewiem czy du famili tez ale do akademi rekrutuja od 50 :] ....a duskow jest 27 ok spoko maja MOC ale bez przesady.
p.s gdyby caly sewre chcial zniszczyc duskow to tak by sie tez stalo ale polowa sie boi :] pare lolkow z gru team pare z anno domini pare z ...bla bla bla itp itdX( |
@Sonik'ex aka niebieska wiewiorka
Furora jest serverem latwym gdzie wszyscy chca expic i tylko pare "imbecyli" chcialo zmienic oblicze tego srva.... , wiec panie i panowie ci co zaplacili watpie by chcieli ponownie taki numer odj**** :)
Cya in Tibia :> |
Ima nie zapominaj ze ja trzese serverem wiec ty tylko sie mnie sluchaj i bedzie dobrze <lol2> :cup: :cup: :cup:
:D :D |
@Sonik'ex
HAHAHAHAHAHAHA Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz.. zastanow sie troche =| Dla mnie sprawa jest jasna i ten temat jest zakonczony. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sunblade mialo by wieksze szanse wygrac poprzednia wojne gdyby nie to ze poprostu ciezko bylo z nimi wspolzyc. W tym konflikcie dla wielu graczy to oni byli "tymi zlymi". Zapewne teraz zmienia swoj stosunek do gry jednak na wieksze zmiany na furorze jest poprostu za pozno.
|
Wedlog mnie w tibie (zaniedlogo)nikt niebedzie gral no chyba ze hakerom znudzi sie hakowane xD
P.S sory za bledy ktore popelniam ale niemieszkam w polsce i troche mi se juz pozapomnalo :] |
omg
Zgadzam sie z Sonikiem. Z wlasnego doswiadczenia wiem, jak dużo osób kończy z tibia. Jeszcze miesiąc temu na Furorze grało 10 moich RL Kumpli. Wszystcy posprzedawali konta na Allegro i przezucili sie na Lineage2. Nie wiem co to za gra, ale ja nigdy nie skończe z Tibia.
A co do sytuacji na serwerze to jest troche mułowata. Myśle że Sounblade jak się wzmocni to mogą ciekawie rywalizowac z Dusskines o panowanie na serwie. Chyba że się dogadają i stworzą potężny sojusz, ale raczej w to wątpie. Osobiście wole Sounblade bo Dusskines zawsze mi się wpiepszają w kope z Dwarfami Guardami, chociaż ja tam jestem 1. Mam nadzieje że to się zmieni. _______________ Hail Soundstorm |
.
W sun jestem 2 dni..i zaduzo onich niewiem dlaczego oni niechca z nikim wspolpracowac???jakis sojusz lub cos takiego:baby: ?
|
;
Może to nikt z nimi nie chce współpracowac:confused:
|
Cytuj:
yyy placiliscie juz skladki gildiowe? |
Cytuj:
Dam Ci dobra rade, szukaj sobie innej gildii bo jutro o tej porze juz w Sun nie bedziesz. Nieaktualne, widze ze juz nie jestes:P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |