![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Konflikt Narasta..
Z Moich informacji narasta konflikt i podobno lada dzien ma wybuchnac wojna...
@up boze jacy wy skapnieci chodzilo mi ze ty napisales ze Cruth byl najszybszym 100 lvl w swoim czasie a tam ze to teraz jest ten jakis 102 ms X( |
Cytuj:
|
;p
brozu¶ za co cie zbanowali na forum ? ;> :o
________________________ hail _/ TK |
lol
to moze bys powiedzial cos wiecej... jak to wogole ty... podobno Relyt z Drotterem chca sie po ciebie przejsc ;) a po za tym jak to ty to to udowodnij, kogo laliscie 29.07.06 pod dp venore ? xd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
oO
mam prozbe jak bys mogl go zajeb** i jego braciszka Xavinne , koles sobie zaduzo pozwala od kiedy jest w Tuath ;/ a i mam pytanko wiem ze to stary temat ale why nie jetes juz z aneta ? sry ze bez polskich znakow ale alt mi sie zwalil ;P
|
xd
Brozyn bedziesz wojna czy nie??
|
Rodri golf to spoko ziomek, znam go z widzenia z rl.
Osiol, ja nie wiem, o jakiej ty wojnie mowisz, kto ma siie z kim bic? |
lol
Tuath - Tala Khan i gildia NAreliego i Hugarrna zagadzam sie Rodri spoko jest i Xavinne tez a Marco BAck to ciota :D
|
?
hahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahaah
nie bedzie zadnej wojny .... przynajmniej juz w to niewierze ..... chce zeby byla ale i tak niebedzie .... Brozyn no odpowiec koledze z forym czy bedzie wojna czy nie ? |
@up
jak nie wiesz jak jest to sie nie odzywaj :] Tala Khan ma ciagle sie czepie Tuath moga sie wreszcie wkurzyc i zobaczymy czy nie bedzie wojny :] B)
|
lol
to tuath caly czas all jezdzi ;P nie tk . a jak ma byc wojna to niestety (lub naszczescie ) tuath przegra nie sa az tak zgrani jak tk . to gildia jako jedyna z tych all dobrych nigdy sie nie rozpadla no i pare innych ale tk znaja sie prawie all z rl wiec tuath dostanie w dup*
ahh zapomniałem wojny niebedzie ;P:baby: _________________________________ Hail TK _/ !!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Annihilator Quest
Makaveli -done Relyt ca -done Bill pickett - done Kaiobito - owned, moze nastepnym razem. |
lol
stary szybki jestes :)
|
jejeje
Brozu¶ jest moze nam odpowie czy bedzie wojna czy nie i o co poszlo z anet± jak mozna wiedziec ;( taka ladna para byla ;(
|
no i co
no i co wojna wlasnie sie zaczyna @up mowiles lolu ze nie bedzie :D
Szkarlak :Jul 31 2006, 18:51:31 CET Killed at Level 80 by Nareli and by Farcius No i niech teraz nikt mi nie powie ze nie bedzie odwetu :D |
wybacz...
Przewaznie tak było na forum bedzie wojna bedzie a tu ani widu ani słychu ;P ale to nie powood zeby mnie odrazu nazywac lolkiem ;/ ja nikogo nie obrazam i oczekuje tego po innych..
wybacz osiołku .. ;< pozrdawiam pa _____________________ Hail TK _/ |
Hmm...
Czas się odezwać!
Można się po¶miać czytaj±c tutaj co niektore posty :D Tylko nie piszcie mi postow " O mr. Gonzalez sie odezwał" etc... Tak wiec mam cos do powiedzenia tutaj. Sytuacja na Pandorii jest skomplikowana jak zwykle ale teraz bedzie jeszcze bardziej. Nadchodzi czas wojny: Tuath + Poessia~ + Killers~ + Phyr~ vs. Everlight + Tala Khan Nie pytajcie "dlaczego wojna, po co to komu " etc... My¶le ze to jest oczywiste! Niedługo powstanie post na forum tibia.com na ten temat, takze radze zajrzeć tam czasem, naprawde mozna dowiedziec sie wiele rzeczy... Jak narazie to tyle! Enjoy! |
Chce...
Chce tylko Ci podziekowac ze to powiedziales nam all . moj lvl jest smieszny ale jak cos mozecie na mnie liczyc ;) .
____________________ Hail _/ TK |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |