![]() |
Cytuj:
Przyszedl ten rog dla Wlochow, mowie: Z tego bedzie gol (pierwszy raz w meczu to powiedzialem) no i pilka do Grosso, bum, gol ;) a moj tato: hmm super, ale teraz pewnie Niemcy sie zerwa i tez strzela w tej ostatniej minucie, a ja: No co ty, zaraz Wlochy strzela drugiego. Gilardino dostaje pilke, odgrywa do Alexa, strzal i gol ;) |
@Up
Z takim talentem to do bukmachera , dużo kasy zarobisz :D |
Lol, to nie talent - to jasnowidz.
|
Niemcy odpadli, a na nich w sondzie glosowalem :P. A w ogole widzieliscie wczorajsze zdjecie na tibianews.net? :D http://www.tibianews.net/picday/000792.jpg
<rotfl> . Teraz musi wygrac Francja :P. BTW. Widac, ze na Tibia.pl nie znaja sie na pilce :P Portugalii w ogole nie ma sondzie, a na Wlochow/Francuzow tak malo glosow :D. |
Przed mundialem stawialem na Wlochow i coraz wieksze szanse by moj typ byl trafny. Z wczorajszej wygranej satysfakcja tym wieksza ze pokonali Niemcow, ktorzy od meczu z Argentyna mocno dzialali mi na nerwy a takze dlatego, ze Ballacka i spolke dobil moj ulubiony pilkarz, Alex Del Piero. Licze na powtorke z Euro 2000, tyle ze tym razem przebieg finalu odwrotny, i zwyciestwo w dogrywce dla Wlochow ;)
|
Bardzo dobrze ze odpadli gospodarze bo nie nawidze turniejow z ich udzialem w fazie pucharowej (szlak mnie ***** trafial jak widzialem jak korea przechodzi kolejne rundy a tutaj znowu kazdy mecz sedziowany pod szwabow cholernych moze nie tak widowiskowe bledy jak w korei ale jednak gdyby nie one to by nie wygrali juz z argentyna i nie doprowadzili do dogrywki z wlochami). W ogole sedziowanie na tym turnieju oceniam 2/10. (w polskiej drugiej lidze lepiej sie sedziuje, a kto wie czy nie w trzeciej a bledy popelniaja szczegolnie ci niby dobrzy europejscy sedziowie)
Szczerze przyznam ze nie tyle kibicowalem wlochom co chcialem zeby niemcy odpadli bo te szopki z korei mi sie juz znudzily. A mundial mysle ze wygraja francuzi bo ich czolowi zawodnicy jak zidane i vieira sa w formie oraz maja duze doswiadczenie a ponadto nie ustepuja kondycyjnie mlodszym graczom z innych ekip i potrafili to udowodnic w meczu z najtrudniejszym przeciwkiem brazylia. Henry takze sie jeszcze obudzi bo wczesniej nie gral dobrze z powodu innej pozycji i zadan niz w arsenalu bo formy nie ma slabszej ale na final zdazy ze zgraniem sie z partnerami. |
Ja stawiam na Francje.
|
JEST JEST JEST JEST JEST! WYGRALEM YEYEYE :*
A na kogo mam stawiac w finale? ;o |
Już wiadomo kto wygra. I dobrze, lubie Żabojadów.
|
na włochy, bo wygraj±
|
Stary Zidane, wielki Zidane!
|
VIVA LA FRANCE !
Francuzi w tym roku, drugi raz zdobęd± złot± nike!!!!!! |
Gówno zdobęd±.
Forza Azzurra..Forza Italia.. Mog± mi z tylka gringery wydłubac Francuzi :D |
Jak Barthez dalej bedzie tak bronił, to Francja rzeczywi¶cie nie ma co marzyć o pucharze. Przecierz ten IMO piękny wolny był na luzie do złapania.
Oczywi¶cie w finale jestem za Francj±, a nad meczem o trzecie miejsce muszę się zastanowić.;) |
dupa będzie kiedy¶ mecz gdzie kole¶ zamiast szukać nogi przeciwnika w polu karnym zacznie szukać piłki Viva la Henry the best actor!!
Forza Italia... |
Henry dodatkowo reklamuje Joge Bonito, czyli czysta i piekna gre =/ Ale dzisiaj nei ma co mowic, karny byl zasluzony.
Anyway, gratulujemy Francji drugiego miejsca ;) |
Nie kibicowalem dzisiaj zadnej z druzyn ale karny byl ewidentną symulacją (portugalczyk jesli nawet dotknal troche nogi henry'ego to nie bylo to ani zamierzone ani znaczace dla przebiegu akcji, a atak byl na pilke, tylko sie portugalczyk potknal przy tym ataku i leciutko dotknal nogi henry'ego ktory nawet tego zapewne nie poczul (pilka nie zmienila w ogole toru lotu) a polozyl sie jakby co najmniej zlamano mu dwie nogi). Na dodatek przez prawie caly mecz portugalia grala lepiej od francji. Zwyciestwo niezasluzone.
A co do kibicowania to w finale niech wygra lepszy a w meczu o 3 miejsce oczywiscie bede za portugalia i chce zeby wykopali szwabow tak jak turcja koreę, bo nie powinni nawet wejsc do polfinalu. |
Franceeeeeeeeeeeeee
|
Cytuj:
BTW. Mam nadzieje, ze teraz Francja wygra w finale :P |
Francja vs Włochy kocham obie druzyny wiec niech wygra lepszy hehe .
A co do Niemcy vs Portugalia mam szczer± nadzieje ze Portugalczycy zgnoj± tych skurwysynów , szwabiska musza polegnac i tyle |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |