![]() |
;]
18:51 You advanced to magic level 60. ;] :cup: :cup: |
Gratz~ ^ ^
Jednak postanowiłem grać na Obsidii, mój nick to Eteob, naraznie męcze rooka i zastanawiam się jaką profesje wybrać. Pozdro~ |
to jak zrobisz to powiedz wybrales ;]
a tak wogle to wiecie ze sol sklerotyczka ktos chcial kupic 21:10 You see a platinum amulet (Arm:2). It weighs 6.00 oz. It is an amulet of protection. ???? |
Muszę wybrać, albo sorc, albo druid, a co do update, teraz bedzie jak na otsie
... tylko exhausted dłuższe, ja ich miejscy wytępiłbym tych co na botach jadą a nie pomagał ... bym naprzykład co tydzień nowego klijenta robił, było to by troche problemowe, ale o wiele mniej by było marco userów, zostaliby tylko Ci którzy sami sobie robią... |
23:15 You advanced from Level 70 to Level 71.
jak szalec to szalec ;p a co do update pfii dla tych co uzywaja botow mala roznica ;] |
Ja postanowiłem grać na Obsidi ;] Bo ani nie za stary świat ani za nowy ;p przerzuciłem sie z Titani co można zauważyć po moim acc na tibia.com xD nick: Madion Gade ;] narazie oczywiście rooka męcze.... najgorszą rzecz w Tibii :D
|
no, ktos sie przenosi na obsidie a nie z niej wynosi, swieto :D
offtop: tak o mnie pisza na tibia.org.pl na forum ;) Cytuj:
|
@Suv
Nie widziale jeszcze zadnego tematu na tibia.org.pl o tobie no chyba poza obsidia thread gdzie wstawiales ss'y bo na org przesiaduje wiecej niz tutaj ; P |
bo to w tamtym tamecie z fotkami z obsidii ; dd
smiechne to jest ; qq i tyle :D nie ma sie czym chwalic ze jest sie na drugim miejscu po taifunie :S chociaz by tych wszystkich ownerow tetro wrzucil przede mnie :? btw o co wam chodzi ? ; dd zobaczylem tego posta dobrych pare godzin temu i jeszcze mi dobry humor nie minal :D a wy sie czepiacie ; d po prostu nie kazdy czyta obydwa tematy a troche smiechu nikomu nie zaszkodzi daje tez tutaj bo sie znowu przypieprzy ktos -.-" |
Jezeli chodzi o Update to Cipsoft niezle zje.... jak ja na new servie mam grac 8 godzin LOL. mi zajmie z 12 godzin wyjscie z rooka. Jezeli chodzi o uhanie to bedzie latwiej zrobic Annihilatora. tylko ze to strzelanie z run na battle to lekka zwala dla sorkow i druidow. bo teraz nie bedzie sie liczyc Pvp tylko bedzie do takiego 70-80 lvl (sorca lub druida) wpadalo 3 sorkow po 35-40 lvl i taki 80 lvl pada bo nie da rady sie wyuhac. Ja nie mam tego problemu bo mam 1200 hp;] ale UPDATE BEDZIE DO DU........ i Sol gratz lvl i mlvl:]
|
Ale nuuuuuuuuudy ja caly czas trenie i juz mnie to powoli nudzi ale sie niedam ;]
gZ sol 72 lvl jedziesz pg ;] edit: Awlover wyjechal na tydzien :< |
I kolejny PA z NG. Anical the Second żąda ode mnei kasy za to ze jego kolega mysli ze moze nie respektowac Labeli, ignorowac ludzi i ich wyzywac. A NG to olewa<chodzi mi o Szwedzka strone NG>
|
a rozmawiales z Mannowem ?;)
|
czekam az bedzie online bo narazie nie mam szczescia trafic zeby byl online.
|
moze sprobuj zlapac go na msn'ie, jesli go masz :p ja nie wiem, bo nie mam, ale podobno tam duzo latwiej na niego trafic
|
20:16 Knight Szaryy: hiho
20:17 Meraz: hello 20:17 Knight Szaryy: u are nice exping 20:17 Meraz: thank ytou 20:17 Meraz: you* 20:17 Meraz: ;D 20:17 Knight Szaryy: =] 20:17 Knight Szaryy: yours eq is better? 20:17 Meraz: nah 20:17 Knight Szaryy: yes 20:17 Meraz: golden armor,plegs,rh,boh,sca,medusa shield 20:18 Knight Szaryy: p legs? 20:18 Meraz: ye 20:18 Meraz: XD 20:18 Knight Szaryy: ;o 20:18 Meraz: worldtraded all my eq 20:18 Meraz: when i quitted here 20:18 Meraz: then when i started again, i hade nothing left 20:18 Meraz: ;< 20:18 Knight Szaryy: ;[ 20:19 Knight Szaryy: u going to give come back my items? 20:19 Meraz: what items? 20:19 Knight Szaryy: demon shield 20:19 Meraz: of ur that galana guy?;> 20:19 Knight Szaryy: i wanna this item here 20:20 Knight Szaryy: utevo lux 20:21 Knight Szaryy: when u wil be rich 20:21 Knight Szaryy: ? 20:21 Meraz: ;> 20:21 Meraz: i got like 1.5 million now 20:21 Knight Szaryy: gp ? 20:21 Meraz: ye 20:21 Knight Szaryy: say me why u no give me :(((( 20:22 Knight Szaryy: i accept cash... 20:22 Knight Szaryy: please.. 20:22 Meraz: who are you? 20:22 Meraz: lols 20:22 Knight Szaryy: LOL? 20:22 Knight Szaryy: we do wolrd trade? 20:22 Meraz: longtime ago?;> 20:22 Meraz: to galana 20:22 Meraz: ?;> 20:22 Knight Szaryy: o ye 20:22 Knight Szaryy: exura 20:23 Knight Szaryy: and? 20:24 Knight Szaryy: ?? 20:24 Meraz: ingored. 20:25 Knight Szaryy: LOL 20:25 Knight Szaryy: Wujkoje.b.co Przysiegam ze go zajebie s*****esyna |
Witam!
Chcialem się zapytać o sytuacje na serwerze, a dokladniej czy wystepuje PA i takie tam. ;> |
Cytuj:
wszedzie jest PA i wogule tibia jest glupia :D lepiej pograc w kosza albo isc na bronka z kumplami :P pozdrawiam |
powiem tak, w*****a mnie ta tibia i to ng. Sierpien bedzie prawdopobnie moim ostatnim miesiacem expienia wiec postaram sie doscigac chociaz mannowa.
Mozliwe ze we wrzesniu nabyte doswiadczenie przyda sie jak nigdy :p |
no co Ty chcesz robic wojne ? i mi nic nie powiedziales ? poczekaj az ja wbije ten 120+ :p ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |