![]() |
huxy i reszta miala mi pomoc w odzyskaniu 120k ale widac nie maja ochoty wiec przystapilem do wojny, wczesniej nie wzialem udzialu w zadnej battly dopiero teraz oficjalnie jestem w wojnie ^^
|
Cytuj:
@berger Angole mieli raptem kilku 100+, a to jest roznica. Poza tym, jak to napisal reke na forum, dwadwa mial raptem 15hp mniej a zostal zownowany 40 razy szybciej niz Huxy =) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Lis, troche kijowy macie ten gif w logo gildii ;( |
@saimon:
zachowujesz sie jak kompletny debil, ew. jak takie 15 levele biegajace pod depo i krzyczace "Chodzcie zabijemy paru szwedow Aaaa do ataku", nie chce mi sie tlumaczyc bo nie zrozumialbys nawet gdybym ci to narysowal @xandar: costam przed chwila czytalem ale nie pamietam co, wiec niewazne |
Cytuj:
a ich z samego arcanium bylo 10 + duzo ludzi z traidu... i to mysmy jako pierwsi zabili huxego na servie lidera arcanium a nie oni nam lidera ;-) |
Cytuj:
|
do Neztasa
i znów pierdoły opowiadasz... narysuj to lepiej sobie słóneczko bo nigdy nie widziales xD i ja wcale nic nie pisalem jak 15 levele tylko chcialem byc neutral nikogo nie wyzywac i byc grzeczny... ale jak tu byc grzecznym jak mnie leja jak psa...
|
Cytuj:
@Harru Co za roznica, lider czy nie, lvle maja prawie takie same. A takie pieprzenie kogo bylo wiecej czy mniej nie ma sensu, bo rownie dobrze mozna sie sprzeczac o to, ze w Arc jest 2 razy mniej ludzi niz w GZ i GSL. ------------------------------------------------------------------------- Ludzie naprawde maja fiola =d 16:25 Rodley Lindbeck [8]: POTRZEBUJE LUDZI NA ZAJEBISTEGO TRAPA NA SZWEDACH! POTRZEBUJE OK. 6 LUDZI SAME NOOB CHARY, NAJLEPIEJ SORC ALBO DRUID ALE MOZE BYC KAZDY! PISAC JAK CHCESZZAJEBAC KILKA SWE! VENORE! W z Arc bylo 13 osob z czego 4 czy 5 to najty =S A urazone polaczki ktorych duma zostala skrzywdzona powinni udac sie do psychiatry =] |
Cytuj:
|
Szkoda, ze ciagle sa jakies pretensje, osobiscie uwazam, ze chlopaki ze Gz i GSL robia swietna robote, przynajmniej nie boja sie stanac do walki. Zycze reszcie takiej odwagi. Coz nam po lvl 120 skoro nie mozna nim pograc, a jezeli przegramy, tak sie to dla niektorych skonczy.
|
Ja moge walczyc :)
Elo all :) Na wstepie juz mnie *****ca bierze jak widze ze jest jakas wojna a nie ma mnie w niej cos ze mam 56 lvl ale lvl tu sie nie liczy :) . Jesli jest taka potrzeba to jestem gotow wyjsc z HQ i przejsc albo do Gsl lub tez walczyc jako "tajny agent" :) .
a tak na marginesie Bezok odzywaj sie czesciej jak do ciebie pisze :) bo ja tez moge sie do czegos przydac. A tak wogole to Gz zajebania Huxy :) juz to nie jest mozliwe ze 140+ knighta nie da sie zabic jeszcze raz GZ :) and GL niech wygra lepszy [ czyli GSL ] |
Cytuj:
Pr23m~ |
popieram Fikol-a ;D
trzeba walczyć, bo co po levelach skoro wyrzuca nas z servera =(. Właściecie wojna robi się ciekawa, z tym że Scooty~ zrobił gildie i ciekawe po której stronie staną, bo nie wydaje mi się żeby gildia [GUILD]Remurked[/GUILD] została neutralna. A co do wątku odnoszącego sie do tego, że wojna jest nazywa 'wojną rasistowską' - wydaje mi sie, że stało się tak dlatego, gdyż polacy (gł. tzw. nooby na małych levelach krzyczace jakieś rasiostowsko podobne teksty pod dp), robią tak ponieważ jak tu zauwazył Adolphus Elbragol można podejrzewać (uważa tak większość ludzi), że huxy wyrzucił polaków z arc, wykorzystując ten fakt jako punkt zapalny wojny. Dlatego, że wyrzucił Tylko polaków, nasi przerobili to na 'wojne rasistowską'. I co by nie powiedzieć, (anum odpuść se komentarz) rozumiem ich i nawet popieram w pewnym stopniu. pozdrawiam ;) |
W wojnie, przynajmniej moim zdanie, nie sa wazne fragi, ale to kto po niej bedzie mogl w miare spokojnie expic. Zobaczymy jak to nie bedzie (shame on you GSL ! Mieliscie mi napisac jak cos bedzie .. ;<)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no nie! musze to przyznac. Berger w pelni sie z Toba zgadzam xd a tak wracajac do watku ze znajomoscia gildii to wiesz drogi Rankorze, ze nigdy nie mozesz znac dobrze swojej gildii poki nie poznales jej czlonkow w rl. Przyklad? Ezekiel Armanio ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Xandar Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow. @down Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =) |
@up
"Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka." omg co ty gadasz jakie nadrabianie czlowieku jestes smieszny ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |