![]() |
xD
@rethron
Przypuszczam że gdy jakiś modek pofatyguje sie by przeczytać ten temat to zarobisz bana a przy odrobinie szczęścia warna :D A co do dysmózgowia, proponuje worda albo słownik :D @Mial Co do Elfów w ab'dendriel to jest głupie, debilskie, dziecinne i co najważniejsze nie smieszne, wspomnij lepiej o tych maskotkach pokemonów z którymi spisz.... |
Hehauahueah, ssij Adii XD Sam jakbym dobrze poszukal, to albo na szafie, albo gdzies w garazu znalazlbym pwnie jakis z moich plakatow z pokemonami, co kiedys sobie kupilem.. heuaheauae XD Aha i moze nie spie z maskotka, ale miejsce honorowe nad wyrem ma.. hueaheue emerytowany pluszak, bo juz ponad 13 letni.. XD Nawet Doda z Mandaryna musza mu ustapic miejsca hekuaheakuehaks XD
|
Adii.... Ja Bez Pokemonow nie zasne ....
|
Cytuj:
|
Hehauekhsukea.. ssij XD Ty i wyzej postawiony od twojego Mistrza Sarevoka?? Nie rozsmieszaj mnie.. toz to Monisie nawet ludzie darza wiekszym szacunkiem niz ciebie.. XD Hheaukehkeauahe.. XD Co do 2 czesci twojej wypowiedzi to juz malo rozumiem.. wkoncu u kogo ta Doda byla?? U cibie czy u mie? lol.. A te plamy na wyrze to mogles mniec po tym jak sie przed snem za duzo sie radia maryja nasluchales, wtedy moglo ci sie moglo cos przysnic i wszystko jasne.. XD Aha i bym zapomnial, zobaczcie co sie z tym Adiim dzieje.. jeszcze niedawno byl dla mnie taki niemily heuakeukahe.. XD
Adii Getes (24-09-2006 23:17) :* Adii Getes (24-09-2006 23:17) jestes? Sarevok (24-09-2006 23:17) ta Sarevok (24-09-2006 23:17) dla ciebie zawsze misiu XD Mam jeszcze jedno w ktorym Adi cipa tak ladnie zaczyna i mowi, ze na otsa sie logamy w 1 teamie, bo sie kochamy i nie mzoemy byc w 2 roznych czy jakos tak.. hrakuehksuheaskaehus Aha i tak BTW to pamietajcie.. Brush your.. aff Pasta sie wjebal, pamietajcie zawsze, ze.. Sarevok rulez.. XD |
xD
Dosłownie przed chwilą bwiłem sie z br, i zrobłem pz godzine przed SS.. z venore uciekałem do ab, potem w kazz z Agi chcieliśmy trapa zrobić ale sam ich zblokowałem noobów i dałem loga.
Byli Tam: 10:36 Henry Malakhai [179] Sieur de Matz [155] Joana Doida [85] Kigibuv [123] 4 brazoli vs jeden Adii z 90 levelem.. no gz :D |
Cytuj:
|
GZ ADii :D tak samo jak Ty robił Otako Chan :Dpo zabiciu Knighta Deadlego n:D Przez Ekipe kóra szła na new serv ( thorie )
|
No brawo Adii jak sam jeden vs 4 no to nieźle musiałeś biegać :)
|
adii a tak wogule to za co Ty hutna masz i od kogo?
HAIL FREE XANTERA -.- |
Tez pytanie.. XD Ma hunta jak wszyscy, za free.. :P Aha i gz Adus mistrzu.. heuahaeuae XD Wiesz to ze ich zblokowales to good, ale jakby byl tam Sarevok, albo Mith to bysmy ich jeszcze ubili.. XD
|
Spotkanie Xantera-Rl
No dobra, wiele razy była mowa o takim spotkaniu, ale przecież wkoncu trzeba sie poznać tyle lat razem spędzamy swój wolny czas w tibi :p. Chciałbym zoorganizować takie spotkanie, oczywiście nie teraz ale zawsze lepiej wczesniej o tym wspomnieć by każdy sie wypowiedział. Proponuje zrobić to w wakacje, wiadomo wszyscy mają wolne, adii w polsce, sarevok zdąży sie mamy zapytać, jest ciepło zawsze można jakieś namioty itp. A miejsce, oczywiście każdy chciałby by było to blisko niego ale chodzi mi o takie miejsce gdzie jest co do roboty (blisko monopolowy), jest gdzie spać itp. Może ktoś ma duzy ogródek, albo po znajomości darmowe pole namiotowe. Czekam na wasze propozycje.
|
Ja jestem za.. XD Hehauahaeu my sobie juz 2 raz z forum o napedach optycznych zlot organizowalismy i bylo zajebiscie.. XD Popieram pomysl, nie wiem czy zdaz sie mamy zapytac, ale postaram sie.. XD Pola namiotowego nie mam ani nic, najwyzej gdzies z 13km ode mnie osrodek wypoczynkowy..
BTW Phi kto by sie martwil ze Adiego by nie bylo.. ;] |
No ja bym sie z chęcią z wami spotkał jakie piwko by sie wypiło na hunta umówiło i ten czas spoko by sie sprzędziło :) Niestety nie mam znajomości w takich branżach, ale jakieś 15 km odemnie jest jeziorko, można domki wyporzyczyć :) i pole namiotowe też jest xD
Tak wogóle ile macie lat?? |
omg ale sie naczytalem 46 stron
i need some help za ktos moze takiego typa jak Dranzer warior mi chodzi o jego glowna postac a tak nawiazujac do spotkan chetnie skocze na browara z fisalem(w koncu mieszamy w tej samej wioscie) |
Ja tam aklimatyzuje się we wrocku, netu nie będe miał przynajmniej do 9go. Mam nadzieję że jakoś sobie beze mnie poradzicie B) . Pozatym l00z poza poniedziałkiem nie mam prawie zajęć więc jak na miejscu będe miał kompa i odpalą w akademiku net to jadę na lvl 100 :cup:
|
Ja juz 2 rok sie aklimatyzuje w..... domu :D
Uczelnie mam 15 min jazdy autobusem wiec nie ma sensu pchac sie do akademika Total masz jakies znajomosci w FOD?? Wiesz ciagle sie ich pytam czy jest szansa sie dolaczyc ale pisza ze nie maja miejsca wiec jesli mozesz.... byblym wdzieczny.:) |
Tot: A co za szkoła w tym Wrocku bo tez sie tam mam zamiar wybrać. To szkoła oficerska ??? xD Co do tematu...Moze spotkanie w Wa-wie caly NDM-team by przyjechal ^^
|
Ja jzu sie 2 rok aklimatyzuje w .... domu:D
uczelnie mam 15 min jazdy autobusem wiec nie ma sensu pchac sie do akademika Totak mas jakies znajomosci w FOD?? juz kilka razy sie pytalem ale nadal nic wiec jakbys mogl cos zrobic bylbym wdzieczny :) |
Ja mam 17 lat.. XD Jakos piwo mi malo podchodzi, ale nei mowei ze nie.. wole jednak z Lukim Niesmiertelnym nalewki obracac.. xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |