![]() |
exura ""die another day
|
Utebo lux ""Ciemnosc, ciemnosc widze""
|
Utevo Lux
Utevo Lux ''' firmy Osram
|
Utevo lux"""ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie:)
|
Utani Gran Hur "Trzymajcie sie ramy bo spier*****y
Exevo Gran Mas Pox "Na obiad grochowka Exori Mort "Mucha nie siada Exevo Gran Mas Vis "Uwaga dzieci UE leci |
ExOrI ""Ja Pacc Ty Pragnienie
ExUrA ""Gowno daje a kazdemu staje...:evul: to takie moje to 2 to bez skojarzen plx :baby: |
Utani Gran Hur ""Old Style
Utamo Vita ""Mano bron mnie! Exura ""Prawie jak UH, prawie robi wielka roznice |
Utani Hur ""My mother-in-law is trying to cath me
|
utani gran hur ""Dalej, dalej wrotki Gadzeta! :p
|
Cytuj:
moze byc też np taki Utani gran hur "" YOu can't stop me i love this world with all this lies... szukasz dziury w całym. a zapewiniam cię ze opis z SoaD'em jest ciekawszy niż moda na sukcach od takich pare sugestji subiektywnych :) |
Utani gran hur "Mietek,s*******amy !POLICJA
xP |
exevo mas gran vis ""ooops missclick!""
Exura ""Vita"" Exori "KRAAAAK ORRRKKKK"" Utani gran\hur "lece bo chce lece bo pk goni mnie czy sa uhy czy nie lece bo deda nie chceee..."" Exevo pan ""niech sie stanie bekon"" utevo lux ""im living torch!" exura vita "fóck"" exura vita "HALP PEKA"" |
Czary
Adori Gran "" Różowa Landrynka
Exevo gran mas vis "" BOOOooooOOOOoooooOOOOooooOOOM exevo mort hur "" Leave plax.! Exevo pan "' Fri fud plaxor!!111!1 |
utani gran hut ""2 fast 2 forious
utevo lux " ciemno jak w dupie a torcha nie kupie xD pzdr |
Cytuj:
utani gran hur "" lece po chleb lece bo zamkna mi sklep czy sa pieniadze czy nie wazne ze jesc mi sie chce |
speed
:kon:
utani gran hur ""szybki jak plemnik... utani hur ""2speed4U :kon: |
Ja widzialem takie:
utani gran hur "" policja spier****my exevo gran mas vis "" mamusiu ale ja nie chcialem. To moje (niektore wymyslilem na otserwach): Exori vis "" pikachu elektroszok!! Utani gran hur ""nas ne dogonat Exevo con "" 10 strzal gratis!! Exura gran "" podniete mam!! (jeszcze druga werja) Exura gran "" i dluzszego mam ! exana pox "" to chyba po tej wczorajszej rybce. Jeszcze widzialem wiele tych co juz wczesniej wymieniono. :baby: |
utevo lux ""nie boje sie gdy swatlo znika bo mam latarke pana slonika
|
adori ""prawie jak HMM
exura vita "" Hi,Heal,yes,bye exori "" poczój magię knighta! |
Moje opisy czarów:
Utevo Lux ""Uzywam żarowek firmy OSRAM Exura ""Apap i po bólu Exana Pox ""Domestos-zabija wszelkie bakterie, wirusy i grzyby Exori ""Apsik Exeta Res ""Kiss my ass |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |