![]() |
Cytuj:
format c: yes bye. |
o.o
Medi nabie rob ani~~ i daj mi sov'a ;l !!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Straszne nudy :p
|
to i to zrobie , ale poi nie wiem kiedy bo narazie cos lagi sa czesto
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niepitol, znaczy ja myśle tak, jeżeli ci sie resetuje komp bez przyczyny/ poprostu resetuje to pewnie masz zyebany zasilacz, starczy wymienic/niedrogo, albo resetuje ci sie po komunikacie / generetic host service error to znaczy że masz vira, jeżeli niepierwsze i nie drugie to poprostu jebnij formata............ @Szefo fajnie cie widzieć , eeeeee znaczy tą dupe B) @ Temat zaczyna iść chyba w złą strone, ide na swego pk chara borute jakąś zrobić i czekam na rozyebunde na servie @Beach'ysy vs Reszta świata..... , jak ktoś by m,ial jakieś filmy z arcy to jebajcie to tutaj, żeby se czasem można było coś pooglądać zamiast czytać o pierdołah, nie . pozdro am sory mama bat Arcania is Arcania........ |
jak czytam ten stek zbdur na temat plyty glownej to boshe dzieci jak sie neiznacie to"zamknijcie mordy"
a tranzystorki sobie w muzgu wymien moze 1 na 10000000 przypadkow jest ze tranzystory mocy(to te wlasnie przy procku kolo takich koleczek zwanych cewkami) sie skopca 90% przyczyna jest system i nawet najbardziej wyrabany mozna naprawic bez formata no ale idioci niewiedza jak to robia formata bo tylko tego ich nauczyli pozostale 10% to zasilacz hdd,pamiec procek,i masa innych podzespolow ktore moga sie rabac a ja bym polecal raczej posprawdzac temperatury na k-graficznej i procku(i chipsecie tez) bo jak grasz i ci sie resetuje tz. ze sa bledy jakies i jeszcze raz pwoiem niewiecie to sie nieudzielajcie,nabijac posty chcecie czy zrobic z siebie debili z przepalonymi tranzystorkami w glowie?? |
o.o
Moim zdaniem zasilacz.. ;\ ja tak mialem i musialem wymienic na nowy... pc resetowal mi sie co jakis czas....
|
ale mega offtopy robicie,omg...
10:40 Fosfik [164]: Selling protection (25k, forever) kto w to uwierzy? |
offtopy sa na zcasie bo arcania ostatnio taka nudna ze masakra
ps. lamus jak sie wyplacisz i chocby raz zrobisz prv kanal invitujac polowe arcani bo zaduzo wypiles to cie zhunce moim 12 lvl druidem ;) |
Cytuj:
dzieki za rady, wykorzystam je. i sorry za tego offtopa ale wkurzony jestem, bo mam narazie retired;/ |
hehehe panowie nie spinajcie sie tak;]
|
buu jat ez mam resy kompa lka razy na 24h ostatnio padlem przez to :(
hmmm notop fane info dales ale zapodaj jak to zrobic czyli przewodnik dla n00ba jak all po sprawdzac te temperatury jak nie pomoze to forma ak to nie pomoze to nowy zasilacz a jak to nie to juz niewiem co zrobie :( |
Cytuj:
jak gadalem z informatykiem o ta temperature to gadal ze czeba wejsc w dosa i poszukac. jest jeszcze pare takich prog. ktore pokazuja temp. kompa. ja przez te resety jeszcze nie padlem, ale wiadomo ze to tylko do czasu;/ |
Skoro tak oftopujecie strasznie to dolacze swoje 3 grosze.
Jak chcesz sprawdzic temperatury to wejdz do Biosu, a nie do dosa ;'). Podczas uruchamiania komputera wcisnij klawisz Del. (delete) a jak slabo sie znasz na Biosie, to polecam darmowy program EVEREST Home Edition, po jego zainstalowaniu wchodzisz w zakladke "komputer" -> czujniki -> i tam masz wyswietlone aktualne temp., wystarczy spr. jakie sa i porownac je do max jakie dany podzespol moze posiadac. |
Cytuj:
powiedzcie tylko jaka jest temp. normalna |
Najpierw powiedz jaki masz procesor, dysk twardy i pamięci - kazdy z tych podzespolow ma rozne dopuszczalne temp. wg firmy itd. potem sprawdz sobie w Everlast jakie osiagasz w stanie iddle i jakiejs pracy (ripiwanie filmu itd) albo okolo momentu kiedy komputer Ci sie zawiesza/restartuje. W manualu jak kupowales PC powienienes miec napisana max temp. bespieczneństwa :P
|
Youffie
Jan 06 2007, 03:25:48 CET Killed at Level 100 by Bykuu Mawr gratuluje stary pomyslu takich ludzi jak ty nam potrzeba. nic dodac nic ujac szkoda slów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |