![]() |
Ciężko powiedzieć na czym. Ponieważ lubię dragi, exp w miarę szybki, kasa dobra-średnia, czasami b.dobra. A czasami koszmarna. Ale frajdy nic nie zastąpi. Jak kasa potrzeba to na minotaury. Tam kasy jest dużo... ale lenie 3h minosów. Bez żadnego harcore to nie zabawa ;P O chyba o to chodzi żeby sie bawić. :D
|
Jeżeli chcę normalnie poexpić to dragi.
Z małym dreszczykiem emocji to na hydrach z kumplem, ewentualnie solo DL. Z większym dreszczykiem emocji na GS. Z dużym dreszczykiem emocji to byłem na respie demona. Ciekawe są jeszcze wrl. Ogólnie lubie małe respy mocnijeszych potworów aniżeli wielkie respy słabszych. |
Dragi:D Dobry exp i loot:)
|
ja na thais
to tylk0 Roty.Roty Carioiry.Cycki.Male lordy ... gdzie moge znalezdz beham... i zlowie ? |
Cyclopolis
|
Sorkiem zanim mnie shakowali biłem hero i to na masową skalę nie jestem w stanie zliczyć ile tego ubiłem ale wiem że zarobiłem dzięki hero na softy i inne pokaźne itemki :D
|
raty -.-
a tak naprawde to na dsy chodziłem za guard shieldem i na wyweny po woi |
Wiecie kiedyś się uganiałem za Deer'ami teraz się uganiam za dziewczynami8o.
Wiecie kiedyś się biło Raty , teraz się bije Frost Dragi ;] |
najbardziej dragony i dle :):*
|
Ja chyba do amzonow;) i cycow:D
|
[MONSTER]Amazon[/MONSTER]
[MONSTER]Valkyrie[/MONSTER] Przy Carlin na 24[ świeżo nabity] to raczej wyboru niema.... Dobry loot [p-armor. prot. amulet] a jak wale [ITEM]spear[/ITEM] to waste = 0 8o |
GSY I BANSHEE Z 2 wiadomych powodow z gsa 2 razy w ciagu dnia spadly gss a z banshee spadlo mi wczoraj terra mantle :S :cup::cup::cup::cup:
|
Ja lubie na Dragach , Tombach i Scarabach :D
|
Nie rozbawiajcie mnie postami typu- lubie amazonki i walkirie bo dobrry loot leci. Gdzie podziala sie polska elita? Gdzie demony ? wrl?
|
Hmmm...
No cóż ja lubię
Cyclops (loot&kasa) Dragons (loot&kasa&exp) Giant Spiders (loot&kasa&exp) Oczywiście zależy jaki mam LvL:baby: |
To na czym się dobrze expi zależy od lvl. Mając niższy lvl ( 50 ) lubiłem expić na Mintwalin. Robiąc loot bagi była tam łatwa kasa ;) Później zacząłem expić na Orc Fortress. Obecnie expie na Małpach, smokach i smoczych lordach lub lodowych smokach ;)
|
Ja lubie cyce,DS'y:cup:,Dwarfy (guardy)8o
I to tyle... Jak narazie. |
ja tam lubie frosty ale jak cos spadnie:D dragi tez lubie chociaz zajate ciagle;/
|
Demony, PoI, DL'e, dsy, Behemoths i wszystkie najazdy na miasta.
Cytuj:
|
A ja mam dopiero lvl 7 i najbardziej lubie snejki:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |