![]() |
Cholera jasna, z mojego interpretowania tego zdania, wynika, że to jego 'kolega' nie wbił takiego lvla na mainie, a nie Sunrise.. Jak widzę te wszystkie 'żale' dotyczące tego zdania, to mnie krew zalewa. Przeczytajcie go 24 razy i zrozumcie, że może mieć 2 znaczenia.
|
Cytuj:
|
Michal of Rook [42]: Specjalne podziękowania dla : Maffexa, Calandriun, Mistrzunia Ronaldo i oczywiscie Bercika :)
Pierwsze Magic Light Wand zloocone DOKŁADNIE rok temu :) Bp Sheng Items _/:cup: http://i213.photobucket.com/albums/c...k860/itamy.jpg http://i213.photobucket.com/albums/c...cik860/bp3.jpg Ze swojej strony dodam tylko Probably the best collection in the world :) |
@UP
Eh... Mażenie wielu rookstayerów ;) W tym i moje, a ja nawet knife'a nie mam ;( |
News:
[CHAR]Yenio[/CHAR], czyli ja, zostałem zdeletowany. Stało się to, ponieważ dostałem bana z własnej głupoty (pomyliłem okienka i wkleiłem linka dla kolegi na Trade-Rookgaard). Chciałem podziękować wszystkim znajomym i życzyć powodzenia w dalszej grze. (kasację konta dostałem, dlatego że wcześniej miałem już jednego bana za offensive statment) |
Cytuj:
|
Kolejna 100-tka
[CHAR]Lealuk[/CHAR] 100lvl jako szósta osoba kto następny ?
|
Zastanawiam się, czy przy dwudziestym wbitym 100levcu też ludzie będą to przeżywać.
|
Cytuj:
|
News:
[CHAR]Nekhronoz[/CHAR] jako 7 osoba wbił 100 poziom doświadczenia na Rookgaardzie. Gratulację! |
Coraz ich więcej :D 100-tek jak lodu...
|
I jak podejrzewam Darth Saldria dodał go do czarnej listy, bo wbił 100lvl w podejrzanym czasie lub z innego powodu jak z Mafjozem.
|
bez sensu temat poco pisac wiadomosci które nie sa potwierdzone
p****e ;/.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No nic pozdro dla ciebie szkoda ze deleta dosatales licze ze kiedys powrocisz ;) jeszcze cie nie usuneli wiec praktycznie jestes miedzy nami pozdro Saphralier. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Toteż pytam, kto ma lepszą :>? PS. Masz za dużo PM, i nie idzie ci wysłać. |
Turlaj Boba ma lepszą. Ostatnio byłem świadkiem jak wyrzucał Spike Swordy, z powodu brakującego capa.
Y'all |
Cytuj:
Za czasow spike na harmoni zostala mi pokazana troche lepsza kolekcja... Plecak mlw i pare innych itemkow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |