![]() |
Do wszystkich wątpiących w Arsenal:
Możecie się śmiać, nikt wam nie broni. Ale ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Sezon 07/08 będzie nasz. |
Będzie wasz, jak MU sie z niego wycofa. No, ale cóż, nadzieja umiera ostatnia.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
z tych zawodnikow ktorych wymieniles cenie sobie tylko Rosicky'ego, reszta imo nie ma potencjalu, zeby walczyc o trofea (Walcott/Hleb? No bez zartow, prosze...), no moze jeszcze Fabregas, ale na ManUtd (Ronaldo, Rooney, Giggs, Ferdinand), Chelsea (Cole, Terry, Lampard, Ballack, Drogba) czy nawet Liverpool (Gerrard, Torres, Alonso, nawet ten nieszczesny Crouch) to zdecydowanie za malo. Nie przecze, mlodziez Arsenal ma kapitalna, i za rok, moze dwa, kto wie, nie zdziwilbym sie jakby zaczeli dzielic i rzadzic. Ale na pewno nie w tym sezonie. Oczywiscie IMHO.
|
Cytuj:
|
Wenger niszczy Rosicky'ego, ustawiając go na skrzydle, a przecież tak szybko i dokładnie rozgrywający zawodnik mógłby siać popłoch celnymi, prostopadłymi podaniami.
|
@Hoomik:
W poprzednim sezonie nasza kadra była mocno ograniczona przez kontuzje, nie było Henry'ego. A pomimo tego w Carling Cup, grając samymi dzieciakami jako pierwsi strzeliliśmy gola Chelsea. Wyniki z 'wielkimi' drużynami w lidze mówią same za siebie. Większość to zwycięstwa i remisy, choć porażka Liverpoolem naprawdę bolało. My nie potrzebujemy spektakularnych transferów jak np. Liverpool który sprowadził Babela i Torresa. Wenger znajdzie taki sam talent tylko, że o połowę tańszy i młodszy... Zrozum, że u nas nie grają nazwiska. Możesz śmiać się z Hleba i Walcotta, ale to naprawdę świetni zawodnicy którzy pokażą co potrafią. @Doom Terror: Fabregas w wieku 18 lat grał już lepiej niż Xavi. Teraz ma bodaj 20. Ma fantastyczny przegląd boiska, boskie podania, gra niezwykle inteligentnie. Wybacz, ale takie cechy sprawiają, że Fabregas jest najlepszym rozgrywającym przynajmniej w Europie. @Thomisson: Fakt, ale gdyby Rosicky grał w środku nie byłoby miejsca dla Gilberta, który też w składzie potrzebny. A na skrzydle wcale aż tak bardzo się nie marnuje. @Edit: Byłbym zapomniał - Ljungberg w West Hamie. A mówił, że choćby z szacunku do kibiców nie przejdzie do żadnego innego angielskiego klubu... No cóż, poradzimy sobie i bez niego, mam nadzieję, że to skłoni Wengera do ściągnięcia np. Wrighta-Fillipsa z Chelsea. @Down: Dla mnie Pirlo nie jest najlepszym rozgrywającym. Podania Fabregasa są także doskonałe, a na dodatek ma fenomenalny przegląd boiska i doskonale wie jak wykorzystać każdy centymetr boiska. I nie zrozum mnie źle, ale ja po prostu nie trawie Włochów i ich skorumpowanej ligii i nigdy nie przyznam, że Pirlo jest najlepszym rozgrywającym (bo nie jest). |
Wszystko co powiedziales o Fabregasie,mozna powiedziec o Xavim,jedyna przewaga Cesc'a to wiek,a za Xavim przemawia doswiadczenie i napewno nie jest gorszy.Pirlo zas do klasa sama dla siebie podania na centymetry,nikt inny tak nie rozgrywa jak Pirlo i jesli sadzisz ze Cesc jest lepszy to nie ma co dalej z toba rozmawiac gdyz zbytnio faworyzujesz zawodnikow swojej ukochanej druzyny,0 obiektywizmu.Sproboj chociaz czasemn spojrzec na to rozumem a nie sercem,sry za brutalne sciagniecie na ziemie. ELO
|
Cytuj:
Ale to i tak nic w porównaniu z siłą ofensywną United, czyli Giggs (Nani) - Scholes (Anderson) - Rooney (Rossi) - Ronaldo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jeszcze coś o Cescu, news ze strony Arsenalu: Cytuj:
@Thomisson: Jeżeli wyrosną z nich następcy C. Ronaldo który potrafi tylko dryblować, to tak, nie załatają dziury po Scholes'ie i Giggs'ie. |
Cytuj:
A co do tego co napisałeś o Ronaldo, to uważam, że się bardzo mylisz- Ronaldo jest zadonikiem dobrym pod wieloma względami. To, ze jego wizytkówką są dryblingi to nie znaczy, że potrafi tylko to i nic więcej. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Raul: Uwierz mi, Cesc już teraz wie, że w Realu prędzej się zmarnuje niż coś osiągnie i nie ma najmniejszego zamiaru się tam przenosić. Ani w tym sezonie, ani w następnym, ani w żadnym innym. @Down: Nie wiem czy się sprawdzi w lidze angielskiej. Lecz mam nadzieję, że tak, bo jeśli ten Polak się tam zaaklimatyzuje to Fabiański też nie będzie miał z tym problemów. Jednak Kuszczak to nie Van Der Sar, nie broni aż tak dobrze. |
Cytuj:
@Edit Up Tego nie wiesz. W Man Utd nie miał zbyt wielu szans na pokazanie się, a bramkarz to taka pozycja na której zawodnik musi często występować, by być dobrze nastawionym psychicznie na powodzenia jak i na nie powodzenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
widzę dyskusję o Arsenalu. Zanim te młode wilki zaczną grać superowo połowa poodchodzi a Arsenal zostanie znowu na jakimś 4 miejscu. Troche to przykre bo kiedyś grał tam Bergkamp,Henry etc sprowadzali klasowych graczy. Sprowadzanie talentu za talentem ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W sumie nic do Arsenalu nie mam ale nigdy go nie lubiłem, pewnie bedzie fawortytem ale przegra wazne mecze i skonczy jak zawsze. |
Cytuj:
Co do Arsenalu, też im nie kibicuje, i też nie mam nic przeciwko im. Narazie tyle do dodania atm. |
Henry ma najlepszą techniką użytkową spośród napastników, ale nie jest ogólnie najlepszy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh, Liverpool też może się włączyć do walki, ale nie sądzę, żeby zdobył tytuł. Maksymalnie 2 miejsce. Fajnie byłoby wygrać ligę, ale nie wierze w to zbytnio.
|
@up: Ja bym chciał, żeby końcowa tabela w następnym sezonie wyglądała tak jak jest teraz xP Myśle tak jak ty, że Liverpool zbytnio szans na wygranie ligii nie ma, ale mógłby się pokusić o drugie miejsce.
|
Cytuj:
|
@up: Oj, widze, ze masz dobry humor xD Dzieki ze mnie rozsmieszyles ^^"
|
@Yoh
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zobaczycie jak Theo bedzie jechal czelsi i reszte ;)
|
Żeby się tylko za bardzo nie przejechał na obrońcach.
|
natomiast Bayern jest na najlepszej drodze do zdobycia pierwszego z czterech zaplanowanych na ten sezon trofeow - wczoraj w Stuttgarcie pojechany zostal mistrz Niemiec (2:0, po bramkach Ribery'ego i Wagnera), w sobote pojechane zostanie Schalke, i w ten sposob Puchar Ligi trafi do Monachium. Mimo ze bawarczycy wyszli lekkim nupsquadem (Wagner w ataku, Rensing w bramce, pizdowaty Van Buyten na stoperze) nie dali mistrzowi Niemiec najmniejszych szans w tym meczu. Po raz kolejny wkur*ilem sie postawa Van Bommela, ten gosc niesamowicie mnie irytuje - ktos go lekko dotknie, juz leci z lapami. Jak zwykle o maly wlos nie wywiazala sie bojka Van Bommel vs all, jak zwykle Van Bommel moze dziekowac opatrznosci ze nie skonczyl meczu z czerwona kartka... mialem szczera nadzieje ze Hitzfeld go sprzeda, ale jak widac przeliczylem sie ;/ Chociaz okno transferowe jeszcze nie jest zamkniete, jest jeszcze nadzieja...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I znów zaczynamy wspaniała konwersację a raczej kłótnie na temat premiership.
Do fana Arsenalu - Nie podobają mi się twoje gadki typu Arsenal wygra ligę ktoś tam pojedzie po obrońcach itd,itp Moim zdaniem w tym sezonie o tytuł będą walczyć 4 a może nawet 5 zespołów man utd,chelsea,arsenal,lfc i może tottenham ;) |
ja jebe, ale macie problemy ~.~
końcowy układ tabeli mógłby wyglądać tak.. 1. Cfc 2. Lfc 3. Afc [menyu] 4. Menyu [Afc, Tfc] 5. Tfc [Afc] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |