![]() |
A lock byłby dobry? :P
Teraz sprawdzam dokładnie każdą klasę zanim założę postać, nie chcę potem ciągle zmieniać bo ta mi się nie podoba itp :P |
Cytuj:
Poza tym dobrze zbudowany lock to kara na Arenę/BG/Rajd. Czyli na wszystko xd A sprawdzanie klas jest o kant dupy rozbić. Dopiero mając kilkadziesiąt poziomów można zobaczyć jak sie danym chatem naprawdę gra. |
Takie sprawdzanie jest dobre =P Ale pod warunkiem ze 50lvl wbija sie w 1 dzien. Wtedy mozna sprawdzic wszystkie klasy xD
|
Nie o takie sprawdzenie mi chodzi. :P Czytam na stronach o umiejętnościach, rolach w ekipie itp
EDIT Dobra zrobiłem orca locka. Mam nadzieję że nie będę żałował :P |
Nie będziesz :P
|
nvm <znaczki>
|
Cytuj:
To nie tibia, tutaj kont się nie oddaje, bo konto samo w sobie jest warte parę złotych Pomijam fakt, że widać nawet nie wiesz na jakiej zasadzie WoW działa, skoro chcesz konta na konkretnym świecie. Ehh typowy zacofany tibijczyk |
Cytuj:
2.Co do reszty twojego posta to n/c. |
to zaznacz ze to priv server a nie global. Bo niestety ale wiekrzosc graczy wypowiadajcych sie tutaj(no tych bardziej doswiadczonych mam na mysli) gra lub gralo na globie a tam realmow jest w ch*j i jeszcze troche i nie sposob tego zapamietac. No i co za problem zrobic tam konto ? Nie umiesz ?
|
Cytuj:
@Down A czy ja gdziekolwiek powiedziałem, że chce te konta za free ? :> |
to tymbardziej konta za darmo nie dostaniesz bo nabraly cennosci. Tak samo bylo z odinMS czyli 1 privem maplestory. Konta rupta i grajta a jak doszlo co do czego i okazalo sie ze rejestracje zamkneli to wymieniaja sie nawet 40 i 50lvl za czyste konto na odinms.
|
Płacić za granie na privie który w każdej chwili może nagle zniknąć...
|
Apropos tankadinów, właściwie to ich jest najmniej ale jak na moją ocenę są niezastąpieni na raidach szczególnie w miejscach takich jak ZA lub TK. I wątpię żeby kazali im się respecować na holy bo pełno healerów jest a endgameowych tankadinów dosłownie tylko kilkunastu na realmie.
|
Cytuj:
W gildi nie mamy tankadinów, mimo to skutecznie przebrnęliśmy przez SSC/TK co dowodzi, że nie są niezastąpieni. Tak, Morogrima można spokojnie i bez problemu położyć bez tankadina wbrew powszechnej opinii. |
Hmmm.... ciekawe jakie ma plany do swojego peta :P "Gyros" xD
Nieźle rozgramiacie allianców :P |
@Eerion
jak zrobiles ze tam na samej gorze na tym pasku pisze ile masz miejsca w bps ile kasy it'p? |
W co lepiej ładować lockiem? w Demonology czy Destruction?
|
Cytuj:
Cytuj:
Do aren karci kombinacja demonology-affiction Straszna kombinacja swoją storną. W demo idziesz aż do pieska, ew. coś ejszcze w okolicy a reszta affi. |
boze kiedys mialem szacunek do rogali z allience po zobaczeniu tego go stracilem
http://www.blizzard.com/wow/screensh...dex=109&Set=64 |
Gra jest bardzo fajna ogólnie widziałem xxx razy na hyperze , a obecnie na nią zbieram
|
@Eerion
Grasz na privie? @kołbaś Jakiś czas temu mówiłeś o takim privie, co exp rate ma strasznie duży, ale drop blizzlike. Co z nim? @all Jaki build dla Loladyna BE? @down Niby masz rację. Pal raczej tak pvp/mob od początku. |
OJ to chyba dawno bylo bo naprawde nie pamietam. A trodno taki znalesc ?
A palek na exp czy end gaming czy moze pvp i tez zalezy na jaki lvl ? |
Cytuj:
Cytuj:
Expić do 70 oczywiście na retri |
Bump!
Właśnie skończył mi się pre-paid, muszę szybko pozbierać na nowego :P @Eerion Jak kupię pre-paida to napiszę do Ciebie (jeśli oczywiście wolno :P), czy nie zrobisz mi jakiś paciorków :P A teraz screeny od mnie: Jakiś quest z Razor Hill: http://img143.imageshack.us/img143/3845/warlock1gj3.png A to quest już w The Barrens http://img100.imageshack.us/img100/6599/warlock2vd7.png Powiem wam że nie żałuje że przeszedłem na Hordę, ludzie często są bardzo mili i pomagają(ostatnio miałem problem z questem na voidvalkera, trzeba było w nim zdobyć jakąś skrzynkę w Skull Rock gdzie pełno jest Orców z Voidkami, wiec ja z impem dużych szans nie miałem ;) poprosiłem jakiegoś Szamana 26lvl o pomoc i on mi pomógł o_O), chętnie do party biorą, już na 8 lvl wzięli mnie do gildi w której są nawet 60+ lvl'e :P, a jak w grałem w Ally to na 26lvl jeszcze gildii nie miałem :P. Ogólnie gra się przyjemnie i mam już 13 lvl :D, cieszę się ze mnie namówiliście :D |
Cytuj:
A jakichś pierścionków i innych pierdół to ci narobie Cytuj:
Ale uważaj na ninja na instancjach - tacy są wszędzie |
Cytuj:
|
Mam pytanko, gra ktoś na GtWoWie? B) Jeśli tak, to proszę, żeby napisał tu swój nick, bo kumple zawsze się przydadzą, a aktualnie nikt znajomy nie chce grać ;U
|
Robię protadyna ;3
Jak mi się uda to wysępię od kumpla screeny z BT jak był swoim Lockiem. |
Nie jestem pewien czy ktoś o tym wspomniał ale w WoW-ie to raczej jedynie na oficjalu, ponieważ "piraty" są ogromnie zbugowane ;(
|
Cytuj:
|
jesli nie grasz ally to moze sie skusze.
|
Zna ktoś jakiś priv z takim expem ze w parę min. można zrobić 70lv? bo chce po testować Hunterka.
|
Widzę że ten temat za bardzo zbacza na privy o_O
|
Nie nie znamy żadnych privów. Nie propagujemy piractwa ;P
Poza tym - ludzie grają w privy bo myślą, że to ok. Nie znają klimatu oficjala |
@jakby co....
Mam na globalu 28lv huntera ;d i gram nim ale na privie chce porobić testy (jakie będą skutki jak wpakuje talenty w dany talent...którego czaru nie kupować itp) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
RPG serwer to jedno, ale nie - to nie tylko "masa chinoli farmiących golda". |
Gra tu ktoś na samej podstawce?Bo ja mam zamiar kupic WoW ale na tbc już mi raczej nie starczy...Aha i jak się kupuje normalnie podstawkę to ma się jakieś dni grania za friko?Jaka klasa na początek? :p
|
@2up
Taki jeden znalazłem miły fajny itp ;-) 50% bugów działa [pet itp] ale rano sie zepsuł i dopiero w pon. wróci (mam tam 57lv z 50lv petem) Ale może być byle jaki.pet nie musi działać tylko zęby był duży exp...na na weekend testowania... Ps:kocham grac łowcą ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |