Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Szczuru.pl 02-09-2007 20:23

Tak fajnie panowie, zgadzam się z Wami, ale może byście zmienili miejsce na jakiś czat albo gg bo chyba po za wami nikogo tu nie obchodzą jakieś wasze wiejskie urodzinki i przeżycia z tym związane..

@Filmik

Kiko 125 hp plx? :D Sorawka, że nie mogłem w nocy wstać ale nie byłem u siebie :P i tak bym wiele nie pomógł a raczej tylko była by deska :P

Master Vilum 02-09-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1636929)
Tak fajnie panowie, zgadzam się z Wami, ale może byście zmienili miejsce na jakiś czat albo gg bo chyba po za wami nikogo tu nie obchodzą jakieś wasze wiejskie urodzinki i przeżycia z tym związane..

@Filmik

Kiko 125 hp plx? :D Sorawka, że nie mogłem w nocy wstać ale nie byłem u siebie :P i tak bym wiele nie pomógł a raczej tylko była by deska :P

Teraz tak piszesz a jak wy pisaliscie..." OHOH NAJEBALISMY SIE I NAS POLICJA GONILA O YEAH"

Wiec po co sam takie pierdoly piszesz wy tez moglibyscie przejsc na jakis czat lub gg

Mefisto.16.Psk 02-09-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1636929)

@Filmik

A huj Cie to interesuje ****u jeżeli nie chcesz patrzec to nie czytaj. Zawsze Cie kurwa nie lubiałem i nie będe lubiał. Wiec zamilcz.

@jez
Nom udało sie udało niepowiem ale sciaganie Skocza o 6 rano z parkietu nie jest zbyt fajne.;))

yongg 02-09-2007 22:47

Ale tematy jest wyraźnie o czym innym, a nie o nastolatkach co zerwały sie z łańcucha i dorwały sie do alko ;] Probowałem to przypiąć i przyłatać do tego tematu no ale ni cholerki nie pasuje wiec idź się chwalić gdzie indziej.

Jez17Psk 02-09-2007 23:04

@Widakey
Idź ty w chuj, a kto kiedyś gadał : ohoho najebałem się i padłem na rotach lol my przynajmniej sie jakoś normalnie bawimy a nie kurwa po pijaku dalej z uporem maniaka przed komputer...no life

@yonng
poskarż się mamie -.- jeżeli coś Ci sie nie podoba to po chuj to czytasz, jeśli uważasz ,że nasze posty są nie na temat to może oświecisz nas all jakimiś NEWS z titani ? ;o

@Mefisto
Hhahaha oj racja... ,,patrzcie qrwa parkiet mnie wzywa'' i dzida na środek :D:D:D

Szczuru.pl 03-09-2007 00:02

My sie najebaliśmy, chwaliliśmy się owszem tak jak wy, lecz my potem odjebaliśmy smiechowe akcje w grze co sie wiązało bezpośrednio z Tibią, a to jeśli mnie oczy nie mylą jest forum o Tibii :D Ty więc milcz

Lubiał? może lubił :P

yongg 03-09-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1637230)
@yonng
poskarż się mamie -.- jeżeli coś Ci sie nie podoba to po chuj to czytasz, jeśli uważasz ,że nasze posty są nie na temat to może oświecisz nas all jakimiś NEWS z titani ? ;o

Twoja riposta do mnie nie przemawia, czytam bo myślałem ze chciałeś wnieść coś do tematu, ja tez spędziłem miło weekend ale nie pisze o tym na forum żeby przyciągnąć na siebie uwagę. A co do news jeśli będzie się coś ciekawego działo to zapewne ktoś napisze.
A teraz kids szykujcie sie na jutrzejszą premierę skazanego na szkołę (school break)

Miku 03-09-2007 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1637064)
Teraz tak piszesz a jak wy pisaliscie..." OHOH NAJEBALISMY SIE I NAS POLICJA GONILA O YEAH"

Wiec po co sam takie pierdoly piszesz wy tez moglibyscie przejsc na jakis czat lub gg

zgadzam sie =)) po co szczuru tak pieprzysz, jak sam sie podniecales melanzem u skrapiego? robiles to, ok - to nie staraj sie orac ich za to co pisza teraz. (tylko bez placzow na rl pls)

Jez17Psk 03-09-2007 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1637334)
My sie najebaliśmy, chwaliliśmy się owszem tak jak wy, lecz my potem odjebaliśmy smiechowe akcje w grze co sie wiązało bezpośrednio z Tibią, a to jeśli mnie oczy nie mylą jest forum o Tibii :D Ty więc milcz

Lubiał? może lubił :P

Tak ty rzeczywiscie odjebałeś ,,śmiechową akcję'', ale chyba sam sie z niej za bardzo nie śmiałeś co? Nom tak to jest forum o Tibi,w takim razie ja na parkiecie darłem jape : jebać tibie!!! więc nie sap ,że pisze tutaj bo to też miało jak ty to napisałeś ,,bezpośredni związek z gra'':p:p:p

@yonng
mam sprawe edit post i wykreśl ostatnie zdanie :P

Martinesz 03-09-2007 22:33

Czekal _/

Ganic 04-09-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1635589)
Bolter sorry ze sie powtorze ale zalosny jestes :)

-ten twoj fake
-tekst w stylu "mam 129 i tu rzadze"

Uwazam to za mistrzostwo swiata na tym forum.
Az zaczne czytac to regularnie dla tkaich tekstow.

On napisal "mam 129 i tu zadze" wiec, ja spadlem z krzesla :P nic innego nie pozostawalo zrobic.

Skrzatorr 04-09-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganic (Post 1639089)
On napisal "mam 129 i tu zadze" wiec, ja spadlem z krzesla :P nic innego nie pozostawalo zrobic.

A ja mam spojler i mój samochód leci 130 na dwójce =).

Szczuru.pl 04-09-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1637688)
Tak ty rzeczywiscie odjebałeś ,,śmiechową akcję'', ale chyba sam sie z niej za bardzo nie śmiałeś co? Nom tak to jest forum o Tibi,w takim razie ja na parkiecie darłem jape : jebać tibie!!! więc nie sap ,że pisze tutaj bo to też miało jak ty to napisałeś ,,bezpośredni związek z gra'':p:p:p

@yonng
mam sprawe edit post i wykreśl ostatnie zdanie :P

Ryłem się przez tydzień z tego deda na rocie tak jak cały tgk :D Dla mnie to zabawa palancie a nie Tibia rl życie jak wasz all psk team uważa :D Miku nc :D

Mefisto.16.Psk 04-09-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1639446)
Ryłem się przez tydzień z tego deda na rocie tak jak cały tgk :D Dla mnie to zabawa palancie a nie Tibia rl życie jak wasz all psk team uważa :D Miku nc :D

Wiesz nie będe lepiej mówił co o tobie sądze bo mnie zbanuja na tym forum. Jeżeli nie wiesz czy ktos z PSK przenosi życie rl na tibie to stul jape i się nie odzywaj bo chuja wiesz a gadasz dużo.

Szczuru.pl 04-09-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1639490)
Wiesz nie będe lepiej mówił co o tobie sądze bo mnie zbanuja na tym forum. Jeżeli nie wiesz czy ktos z PSK przenosi życie rl na tibie to stul jape i się nie odzywaj bo chuja wiesz a gadasz dużo.

Dużo? Raz na 5 stron tematu piszę, ale dla Ciebie to chyba za dużo więc powiem Ci że ja na to wasze psk mówie poMpa i pozdrawiam :D

Martinesz 04-09-2007 21:00

Yampi _/

Jez17Psk 04-09-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1639446)

I na chuj mnie zaczynasz wyzywać ? Po co znowu próbujesz wszcząć kłutnie, przecież ja Ciebie nie wyzywam tylko mówie co na temat myśle a Ty odrazu z palantem wyjeżdżasz. To właśnie pokazuje twój poziom inteligencji skoro odrazu próbujesz się bronić prymitywnymi wyzwiskami. Nie wiem qrwa z każdym prawie z Tgk da sie normalnie pogadać tylko nie z Toba (nie żeby mi na tym zależało) ale coś w tym musi być ;o

@Miku & Vilum
:)

Miku 04-09-2007 23:24

@ myszka
kto sie smial ten sie smial =) nawet nie chce m isie z toba klocic napinaczu przez kabel, siemanko ;d

bez pozdrowien

Master Vilum 04-09-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1640237)
@ myszka
kto sie smial ten sie smial =) nawet nie chce m isie z toba klocic napinaczu przez kabel, siemanko ;d

bez pozdrowien

Bez pozdrowień?!?! A idź myślałem że pozdrowisz mnie i mojego psa :(

Morii 05-09-2007 00:44

nie wiem czy tutaj sa jacys moderatorzy, ale ten temat nadaje sie do kasacji, takowa wojna nie istnieje, powinnien zostac zamkniety.

pozdrawiam Morita.

Mefisto.16.Psk 05-09-2007 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1640322)
nie wiem czy tutaj sa jacys moderatorzy, ale ten temat nadaje sie do kasacji, takowa wojna nie istnieje, powinnien zostac zamkniety.

pozdrawiam Morita.

mm powiem Ci tak mooooooriiiiitttaaaa kim Ty teraz wogóle grasz doszedłes do tego jebanego EIV majac 170+ a nastepnie z tego co wiem wyhujali Cie na chara z Seqiwm chcieli zrobic to samo lecz sie nie dal i za to ma hunta.

@Szczuru
Huj mnie to ineteresuje czy Ty sie cieszyłes po swoim dedzie czy nie ale sam do tego spamowałes na tym forum ze sie najebaliscie i niewiadomo jaka rozrube zrobiliscie na miescie. Wiec wiecej nie rób takich numerów i nie pierdol.

Jez17Psk 05-09-2007 10:32

Pozdro for the Vilum & Vilums Dog & Vilums Hairdressing Saloon xDD

Wojtemo 05-09-2007 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1640451)
mm powiem Ci tak mooooooriiiiitttaaaa kim Ty teraz wogóle grasz doszedłes do tego jebanego EIV majac 170+ a nastepnie z tego co wiem wyhujali Cie na chara z Seqiwm chcieli zrobic to samo lecz sie nie dal i za to ma hunta.

Malo wiesz a piszesz...Powiem ci tyle, ze ciebie pewnie nie maja nawet na co wych...jac

Raziel4ever 05-09-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1640207)
I na chuj mnie zaczynasz wyzywać ? Po co znowu próbujesz wszcząć kłutnie, przecież ja Ciebie nie wyzywam tylko mówie co na temat myśle a Ty odrazu z palantem wyjeżdżasz. To właśnie pokazuje twój poziom inteligencji skoro odrazu próbujesz się bronić prymitywnymi wyzwiskami. Nie wiem qrwa z każdym prawie z Tgk da sie normalnie pogadać tylko nie z Toba (nie żeby mi na tym zależało) ale coś w tym musi być ;o

@Miku & Vilum
:)

Tak patrząc na to co piszesz, to wcale nie jesteś lepszy.

Jez17Psk 05-09-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel4ever (Post 1640816)
Tak patrząc na to co piszesz, to wcale nie jesteś lepszy.

Co chcesz przez to powiedzieć? Weź pod uwagę ,że to jest ,,student'' mający ~20lat ;)

@Wojtemo
Niby dlaczego tak sądzisz mmm??? On ma tylko 6 lvli mniej jak ty :)

Wojtemo 05-09-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1641002)
@Wojtemo
Niby dlaczego tak sądzisz mmm??? On ma tylko 6 lvli mniej jak ty :)

I kogo wyrzucili z EIV??Wlasnie jego!!!Daczego??Bo noobil!!a czepia sie innych...dla mnie to jest zalosne.Kogos wysmiewa za rzeczy o ktorych nie ma pojecia a sam zostal wyrzucony za gorsze.

Mefisto.16.Psk 05-09-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1641080)
I kogo wyrzucili z EIV??Wlasnie jego!!!Daczego??Bo noobil!!a czepia sie innych...dla mnie to jest zalosne.Kogos wysmiewa za rzeczy o ktorych nie ma pojecia a sam zostal wyrzucony za gorsze.

A teraz Ty wiesz jeszcze wiekszego chuja gdybys wiedział to nie mnie wyjebali z EIV bo chara sprzedałem i wiedział o tym Seq wiec sie kurde nie czepiaj i nie wyzywaj mnie od noobuw bo sam mastah PVP nie jesteś wiec zamilcz.

Jez17Psk 05-09-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1640468)
Malo wiesz a piszesz...Powiem ci tyle, ze ciebie pewnie nie maja nawet na co wych...jac

Wszystko zaczeło sie od twojego posta Wojtuś. Nie mają na co wy*****? Nie mów ,że nie zgarnął byś 112ek za free?;) Poza tym skod wiesz co na nim ma? I dlaczego wyzywasz go od noobów skoro nawet nie wiesz kto tym charem w tym czasie grał? Nie wypowiadaj sie na temat o którym nie masz pojęcia.
Pozdro

Scroopy 06-09-2007 00:20

A Tu ciagle obrzucanie sie miesem....

Mefisto ale jednak Wojtemo ma racje ;) i jezeli nie jestes czegos pewny w 100% to sie nie udzielaj na ten temat. Taka moja mala sugestia.

Mefisto.16.Psk 06-09-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1641375)
A Tu ciagle obrzucanie sie miesem....

Mefisto ale jednak Wojtemo ma racje ;) i jezeli nie jestes czegos pewny w 100% to sie nie udzielaj na ten temat. Taka moja mala sugestia.

No pewnyw 100% nie jestem nie powiem ale dziwne ze nagle Morita pisze w edron po szwedzku mm nice ^^ ale nie obchodzi mnie to zabardzo teraz to ja mam nauke i przyjaciół no i dziewczyne:*

Scroopy 06-09-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1641661)
ale nie obchodzi mnie to zabardzo teraz to ja mam przyjaciół no i dziewczyne:*

A wczesniej nie miales przyjaciol? xDDDDD

Floov 07-09-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1641740)

A po co jak miał tibie?

btw. Witam na forum ;]

Dominatorrr 07-09-2007 00:11

NIenawidze was ale wruce tu porazkolejny mzoe pobije rekordy banow na Forum :D

Co jak co.

Morita byl 1 z założcieli słynnego Eiv a raczej wtedy Cf

A Pawel i inni z Psk prawda nie grał Paweł (Octawian) tylko kumpel ale co to zmienia, kto daje passy podczas wojny albo srzedaje chara czlowiekowi który niema pojęcia o wojnie bez żadnego zawiadomienia Kogos z Leaderów.
Tylko człowiek który niemyśli mogł poinformować Seqa i teraz sie tak tłumaczyć LUDZIE SEQ NIEGADAŁ Z Żadnym z Cf na Vetrilo i w grze dluzej niz 5 min bo on niewiedział co ma mowić i wszystko trzeba było mu tłumaczyć więc niewiem co tu ma do rzeczy to że Seq otym wiedział. :/

Pozdro

Ganic 07-09-2007 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1642328)

Co jak co.

A Pawel i inni z Psk prawda nie grał Paweł (Octawian) tylko kumpel ale co to zmienia, kto daje passy podczas wojny albo srzedaje chara czlowiekowi który niema pojęcia o wojnie bez żadnego zawiadomienia Kogos z Leaderów.
Tylko człowiek który niemyśli mogł poinformować Seqa i teraz sie tak tłumaczyć LUDZIE SEQ NIEGADAŁ Z Żadnym z Cf na Vetrilo i w grze dluzej niz 5 min bo on niewiedział co ma mowić i wszystko trzeba było mu tłumaczyć więc niewiem co tu ma do rzeczy to że Seq otym wiedział. :/

Pozdro

WIELKI POWRUT BOLTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!oneoneone11one!1

Mefisto.16.Psk 07-09-2007 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1641740)

No miałem ;d ale wtedy nie miałem ani szkoły ani dziewczyny wiec wracajac z dworu pierwsze co siadałem na kompa i grałem chyba tak samo jak wy.

@Bolter
mm co do tego wkoncu Seq był członkiem EIV i chyba umiał powiedziec kilka słow ze Paweł Wielki ma nowego ownera a zreszta nie interesuje mnie to juz bo w tibie nie gram chyba ze czasem dla zabawy jakies PK PK.8o

@floov
Nie wiem po co piszesz na tym forum nie chcę Cie obrazac bo wiem kim grasz i z moich obliczen siedzisz cały czas przy komputerze wiec zastanów sie kto tu ma przyjacioł czy tibie.

Jez17Psk 07-09-2007 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1642328)

Co jak co.

Pozdro

xDD witamy z powrotem na forum ktore to już koNto 3??? :D
Jak już cos to Oktawian :P

@Floov
Patrz na siebie bo tyle czasu co ty spedziles przed kompem aby hackować postacie to sie kurwa w pale nie miesci wiec zamilcz.

Pozdrawiam

Master Vilum 07-09-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1642471)
xDD witamy z powrotem na forum ktore to już koNto 3??? :D
Jak już cos to Oktawian :P

@Floov
Patrz na siebie bo tyle czasu co ty spedziles przed kompem aby hackować postacie to sie kurwa w pale nie miesci wiec zamilcz.

Pozdrawiam

Floov to Chris~ z Oven ^.-

PaTrYkOlEK 07-09-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1642553)

Hmm Vilum ciekawe ale to nie on :P

Jez17Psk 07-09-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1642553)

Co do Chrisa to nie ale zgodzę sie ,że z Oven =))))

Floov 07-09-2007 18:01

[CHAR]Floov[/CHAR] to [CHAR]sir'valor[/CHAR] (moj rl) i chriso czyli ja ;]
Na te acc zawsze wrzucamy itemki nobków(pozdro veshgar,latimerid ,liryczny)
To ze siedze duzo na kompie to fakt ale nie przesadzaj.Całą ekipe mam pod domem.Troche wakacji no-lifowalem ale to dlatego bo w roku szkolnym nie moge sobie na tyle pozwolić.
Mefisto - a co z tą dziewczyna robisz?Gracie w chińczyka?
Bo z poziomu Twojej wypowiedzi wyglada na to jak bys mieszkał w carlin ,miał 10 lvl i mówił ze ma demon legi.

Btw.
Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed Mefisto The Master at Level 83 unjustified

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30.