![]() |
Tak fajnie panowie, zgadzam się z Wami, ale może byście zmienili miejsce na jakiś czat albo gg bo chyba po za wami nikogo tu nie obchodzą jakieś wasze wiejskie urodzinki i przeżycia z tym związane..
@Filmik Kiko 125 hp plx? :D Sorawka, że nie mogłem w nocy wstać ale nie byłem u siebie :P i tak bym wiele nie pomógł a raczej tylko była by deska :P |
Cytuj:
Wiec po co sam takie pierdoly piszesz wy tez moglibyscie przejsc na jakis czat lub gg |
Cytuj:
@jez Nom udało sie udało niepowiem ale sciaganie Skocza o 6 rano z parkietu nie jest zbyt fajne.;)) ______________________________ Pieniądz to nie wszystko, jak miłosc to nie z dziwką. |
Ale tematy jest wyraźnie o czym innym, a nie o nastolatkach co zerwały sie z łańcucha i dorwały sie do alko ;] Probowałem to przypiąć i przyłatać do tego tematu no ale ni cholerki nie pasuje wiec idź się chwalić gdzie indziej.
|
@Widakey
Idź ty w chuj, a kto kiedyś gadał : ohoho najebałem się i padłem na rotach lol my przynajmniej sie jakoś normalnie bawimy a nie kurwa po pijaku dalej z uporem maniaka przed komputer...no life @yonng poskarż się mamie -.- jeżeli coś Ci sie nie podoba to po chuj to czytasz, jeśli uważasz ,że nasze posty są nie na temat to może oświecisz nas all jakimiś NEWS z titani ? ;o @Mefisto Hhahaha oj racja... ,,patrzcie qrwa parkiet mnie wzywa'' i dzida na środek :D:D:D |
My sie najebaliśmy, chwaliliśmy się owszem tak jak wy, lecz my potem odjebaliśmy smiechowe akcje w grze co sie wiązało bezpośrednio z Tibią, a to jeśli mnie oczy nie mylą jest forum o Tibii :D Ty więc milcz
Lubiał? może lubił :P |
Cytuj:
A teraz kids szykujcie sie na jutrzejszą premierę skazanego na szkołę (school break) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@yonng mam sprawe edit post i wykreśl ostatnie zdanie :P |
Czekal _/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yampi _/
|
Cytuj:
I na chuj mnie zaczynasz wyzywać ? Po co znowu próbujesz wszcząć kłutnie, przecież ja Ciebie nie wyzywam tylko mówie co na temat myśle a Ty odrazu z palantem wyjeżdżasz. To właśnie pokazuje twój poziom inteligencji skoro odrazu próbujesz się bronić prymitywnymi wyzwiskami. Nie wiem qrwa z każdym prawie z Tgk da sie normalnie pogadać tylko nie z Toba (nie żeby mi na tym zależało) ale coś w tym musi być ;o @Miku & Vilum :) |
@ myszka
kto sie smial ten sie smial =) nawet nie chce m isie z toba klocic napinaczu przez kabel, siemanko ;d bez pozdrowien |
Cytuj:
|
nie wiem czy tutaj sa jacys moderatorzy, ale ten temat nadaje sie do kasacji, takowa wojna nie istnieje, powinnien zostac zamkniety.
pozdrawiam Morita. |
Cytuj:
@Szczuru Huj mnie to ineteresuje czy Ty sie cieszyłes po swoim dedzie czy nie ale sam do tego spamowałes na tym forum ze sie najebaliscie i niewiadomo jaka rozrube zrobiliscie na miescie. Wiec wiecej nie rób takich numerów i nie pierdol. ____________________ Pieniądz to nie wszystko , jak miłosc to nie z dziwką Gosia:** |
Pozdro for the Vilum & Vilums Dog & Vilums Hairdressing Saloon xDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Wojtemo Niby dlaczego tak sądzisz mmm??? On ma tylko 6 lvli mniej jak ty :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro |
A Tu ciagle obrzucanie sie miesem....
Mefisto ale jednak Wojtemo ma racje ;) i jezeli nie jestes czegos pewny w 100% to sie nie udzielaj na ten temat. Taka moja mala sugestia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Witam na forum ;] |
NIenawidze was ale wruce tu porazkolejny mzoe pobije rekordy banow na Forum :D
Co jak co. Morita byl 1 z założcieli słynnego Eiv a raczej wtedy Cf A Pawel i inni z Psk prawda nie grał Paweł (Octawian) tylko kumpel ale co to zmienia, kto daje passy podczas wojny albo srzedaje chara czlowiekowi który niema pojęcia o wojnie bez żadnego zawiadomienia Kogos z Leaderów. Tylko człowiek który niemyśli mogł poinformować Seqa i teraz sie tak tłumaczyć LUDZIE SEQ NIEGADAŁ Z Żadnym z Cf na Vetrilo i w grze dluzej niz 5 min bo on niewiedział co ma mowić i wszystko trzeba było mu tłumaczyć więc niewiem co tu ma do rzeczy to że Seq otym wiedział. :/ Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Bolter mm co do tego wkoncu Seq był członkiem EIV i chyba umiał powiedziec kilka słow ze Paweł Wielki ma nowego ownera a zreszta nie interesuje mnie to juz bo w tibie nie gram chyba ze czasem dla zabawy jakies PK PK.8o @floov Nie wiem po co piszesz na tym forum nie chcę Cie obrazac bo wiem kim grasz i z moich obliczen siedzisz cały czas przy komputerze wiec zastanów sie kto tu ma przyjacioł czy tibie. |
Cytuj:
Jak już cos to Oktawian :P @Floov Patrz na siebie bo tyle czasu co ty spedziles przed kompem aby hackować postacie to sie kurwa w pale nie miesci wiec zamilcz. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[CHAR]Floov[/CHAR] to [CHAR]sir'valor[/CHAR] (moj rl) i chriso czyli ja ;]
Na te acc zawsze wrzucamy itemki nobków(pozdro veshgar,latimerid ,liryczny) To ze siedze duzo na kompie to fakt ale nie przesadzaj.Całą ekipe mam pod domem.Troche wakacji no-lifowalem ale to dlatego bo w roku szkolnym nie moge sobie na tyle pozwolić. Mefisto - a co z tą dziewczyna robisz?Gracie w chińczyka? Bo z poziomu Twojej wypowiedzi wyglada na to jak bys mieszkał w carlin ,miał 10 lvl i mówił ze ma demon legi. Btw. Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed Mefisto The Master at Level 83 unjustified |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |