![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
22:14 Laerion Sili [116]: to nie som moji rl
22:15 Laerion Sili [116]: ty tez padniesz zen jusz cie nie broni 22:15 Hujcie to psie [miliard]: a twoja matka ma downa 22:15 Hujcie to psie [miliard]: i cie na*******a patelnia how sad?:| |
Cytuj:
Kur**, bedziesz teraz walil? Jaki Ty to kur** fajny jestes bo komus napisales ze jego matka ma downa... wez Ty spojrz czasami w lustro kretynie. |
wg mnie mu chodzilo o jego polszczyzne ;]
|
Cytuj:
|
@Anienqis
to juz twoj koniec gry na tym servie |
Aureliuss i Jurand Free xddddd
|
Cytuj:
btw jak tam dzidzia? |
Cytuj:
@moze ma polszczyzne Laerion ale asce zali nic nie pobije "moih rli" "muih koleguf" pls |
Cytuj:
@Pimol Super Patryk powiedział że Cie ded! Ide do budy xP |
Cytuj:
@viffarn okej dednijj mnje pliks i muf tak jak tfoi reali i kolegi realuf bo pimol to mui real i mojih koleguf! |
jak muj pro lognie to jósz po waz
|
Cytuj:
|
Kur** Pierdoln**cie sie w glowy pedaly kur**.... Jestescie tak zalosni ze tego sie okreslic nie da.... -.-
|
^ To samo moge powiedziec o tobie, nawet najprostszych rzeczy nie umiesz zauwazyc, nie ma to jak srednia 2,0 w szkole, aye? :|
|
Cytuj:
2,1 mialem! :cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
nie sadzilem ze sie tu odezwe, ale panowie, dajcie se na luz ;)
czytam 15 stron topica, i co? klotnia, dla odmiany przerwana sprzeczka badz utarczka xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Scotty Starburst
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 85 World: Iridia Residence: Ankrahmun Guild membership: Eternal Flame of the Anima Libera Last login: Sep 12 2007, 11:16:14 CEST Comment: hacked by owntibia:) |
ten xxx niezly lew ;] prawie jak everanor ;
|
to wymysliles.......
lepiej powiedz co to za przetasowania w Animie ? |
Scotty był sharowanym charem więc wiadome było że to się tak skończy... SIJAAAAAAAAAAAAAAAA
|
Cytuj:
|
te przetasowania w gildi zrobil scotty kicknal wszystkich oprocz vice liderow i lidera wiadomo
|
Cytuj:
|
Protekcja u Viffarna 10k , Protekcja u Perkosa 15k , Padanie Z Protekcja - Bezcenne
|
Przepraszam za double post. Coś się skopiowało.
|
Chciałbym zacząć grać na Iridii (prawdopodobnie Druidem) i mam pytanie czy na tym świecie jest duże zjawisko PA, a także czy istnieje duże zapotrzebowanie na tą profesję?
|
Sep 12 2007, 16:50:20 CEST Killed at Level 30 by Haraverick
Viffarn kupil protekcje czemu loga dales ?:x |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale jesli bedziesz dobrym asslickerem to bedzie Ci sie tu dobrze gralo. jak chcesz to napisz PM i powiem Ci komu dupe zaczac lizac :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAH Evek.... "czasem zdarza sie ze nie odpisuje" ahUAHuMAuAHuAha "czasem" haahhaa :D:D:D MADE MY DAY :D:D:D:D <3333 I luv ya! :D |
Cytuj:
Ten gość od druida: Jeśli Everanor nie odpisze to wal śmiało do mnie ^^ |
@Bongo nice akcja HAHAHAHAH SPI SPI :<
|
nom :(
szkoda troche quai chi'ego :( gdyby najci mieli exori to by spal :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |