![]() |
Cytuj:
|
czemu mi test server nie dziala??
|
Cytuj:
|
Czy ktorys z tutkow zdobyl juz jakas nagrode na arenie?
Jesli tak to jaka to nagroda? I jeszcze jakie mniej wiecej sa potwory na arenie? (jaki najslabszy, jaki najsilniejszy...) |
Cytuj:
wtedy niebędzie 40000000+ lvl :) |
Cytuj:
|
Czy ktorys z tutorow byl by tak laskawy i poszedl sprawdzic jak wyglada vamp hell dla knighta? :P
|
no to klapa
mag rox druid rox
chlopacy robimy rookslayerow \o/ bo jak tak dalej pujdzie to sorcem bedziemy na ratach expic bez wastu a reszta to juz bedzie szalenstwo tylko dla bogatych |
@up
No... moze ktos sie odwazy pojsc na cave raty i snake... PS. bez zartow, przecie knight se dobrze na demonach nie poexpi, a sorc z blokerem ma calkiem fajnie... |
Cytuj:
Jak sorc bedzie tak bic jak na ts to wyjdzie na to ze: TD przed upem cisnol kule po 600-650 w ludzi na ts wali po 500 z ue czyli z kul tera po 800 mniej wiecej bedzie walic tyle co 130 ms obecnie to moze wyciagnie 240k/h z wastem 250k. |
@Up
I tak nie poexpi bo mu nie dadza na furorze... ;) A co do "kul" to okarze sie po ts'ie ale mam nadzieje ze bedzie tak jak jest w tej chwili na Ts ;> |
Heh... Niedawno co dowiedziałem się o updacie, a tu nagle test server jest. :)
Z tego co widzę to posiadanie pacca staje się coraz bardziej interesujące. Już nie mogę się doczekać publicznego test servera. Szkoda że tibia nie rozwija się również w kierunku facca, ale cóż - kto płaci ten ma więcej udogodniej. Ja nie kupie pacca nigdy, bo nie mam zamiaru płacić za przyjemności. W końcu tibia to tylko gra. |
ja za rl kase nigdy nie kupilem i jakos pacc jest :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sasse
Arena podzielona jest na 3 poziomy, na najsilniejszym są potwory podchodzące siłą pod demony (151ms owned). Na najsłabszy może się wybrać już 20-30 lvl. Potrzebne są chyba 2-3 honeycomby (zależy od fuksa) żeby móc walczyć na arenie. |
@up
Honeycomby są potrzebne jedynie do pierwszego z 3 questow ;) |
@up
To na paccu sie chetne wybiore, obecnie mam 43 lev, do wrzesnia (wtedy pacc) jeszcze cos wbije... A jakie sa tam potwory? Dajcie jakis przyklad... |
Cytuj:
|
@2up
Cytuj:
|
tak sobie myślałem i uważam że dla low lvl knightów ten update to bedzie meczarnia bo po wyjściu naq maina będziecie musieli używać scimitara, serpenta czy innego gówna tak do 20lvl a sorc/druid bedą mogli solować amazy ze swojej lachy...
|
@Up
ide sie chyba pociac nie bede mogl na 10 lvl "amaza" zsolowac o nie .. :< |
@up,
knight z tego serpenta bedzie bil wiecej niz sorc z rozgi. o ile wbije chociaz te 30/30 :-> (a to jest kwestia 20-30min wiec nie problem.) |
Ostatnio już nie prowadzają jakichś zmian na TS więc może jutro otworzą public TS?( na ogół otwierali tak na początku tygodnia :0)
|
Teraz pogram sobie na OTS'ach bo testa nie ma;/...
|
kurde to juz tibia auto nie bedzie dzialac, a szkoda, chodz dla knightow sie to oplaca nowe czary, ale bedo slabiej z runek walili
musze duzy lev zrobic niestety |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiadomo kiedy bedzie publiczny ts??
|
@up
NIewiadomo, ale chyba w tym tygodniu... tak mysle... |
A skąd w ogóle ta pewność, że będzie publiczny test server?
Jeśli mnie pamięć nie myli to np. 2 update'y temu publicznego testa nie było. Ale już przy ostatnim był i chwała CIPom za to ^^ Nie ma jak mała rzeźnia ;p |
@up
Publiczny ts raczej bedzie, bo ten update jest WIELKI, jednak wyrownanie profesji potrzebuje przetestowania przez duza ilosc osob... A poza tym w wiekszosci przypadkow jest publiczny ts... |
Cytuj:
|
Mam pytanie czy od 55~ strony , powiedział ktoś coś normalnego, albo coś nowego odkryto ? bo nie chce czytać 40 stron chłamu na daremno :baby:
|
Cytuj:
|
Kiedy ten update wie ktos ?? :D
|
Cytuj:
|
gogo 1000 post nabijacze -.-
ten update... zbyt duże osłabienie magów.... po co aż tak.... to nie jest balansacja. Lepiej by było gdyby zostawili u magów tak jak było a wzmocnić knightów i pallów tak jak teraz ma być...no. |
ludki , bedzie dobrze :) zaufajnie cipsoftowi
@down o to chodzi a przepraszam.. Rl = real life i tibia ? :| moze jakis psycholog czy cosik :D:D?? |
@up
Przeciez do Real (niech ci bedzie ;p) tibii wszystko moze sie zmienic... @edit to mialo byc do Maxoo ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |