![]() |
A tam co to za różnica chłopak czy dziewczyna.
Wasz Wawiernia |
Cytuj:
Zdrowie meksyku po raz piąty... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo paymentu, zanim opowiem wam anegdotke, napijmy się.. Zdrowie meksyku po raz szósty <bek> ....VIVA MEXICO..... Tibia to zabawna gierka, wchodziłem do wojny mając 3kk hajsu i itemow na drugie tyle. Moj przyjaciel Sunze nie mial na blessy czyli rownowartość jego sakiewki wynosiła >50k. Wojna trwała jakieś pół roku. Moja sakiewka po wojnie zawiera z 20k zresztą pożyczone, a w itemach mam jakis k armor i nie swoje bohy. Trzy dni temu pisze do mnie Shakyel: "Tana max pay for you payment more later my friend" odpowiadam Shakyelowi jako, ze lubie go bardzo. "NO I WONT PAY MY FRIEND". Shakyel odpisuje: "you not pay tana pay for you and me and more". Pytam więc tany co on na to. Mowi mi "ta zapłacimy za ciebie w poniedziałek". Dzien pozniej mowi "no zapłacimy o ile guildia sie zgodzi". Dwa dni pozniej mowi(ale juz nie do mnie) "nie zaplace bo nie mam z czego". Nasz leader sprzedawal na allegro 2kk hajsu w momencie jak w kasie guildi brakowalo na wszystko. Viceliderzy LH robili outfity. Cahl poszedl z masa na hydra hunt zlotowali RH oczywiscie poszedl na guildie. Cahl zobaczyl bladego ch.ja. Masa dostał inva od jakiego pedalka do domku. Cieszył sie jak male dziecko, dostał itemki na 40k. Ktoś pyta "to guildia dostala?" "Nie, to ja prywatnie dostałem" odpowiada. Jaki z tego moral? Jesli ktos wam bedzie pier.olil w przyszlosci o honorze, braterstwie, przyjazni nie dajcie sie w to wciagnac. Olejcie cieplym moczem. Życze moim kolegom z LH milej gry na nebuli, szkoda ze na paymenty bylo tylko stac tych ktorzy byli przy korycie. Chce zebyscie wiedzieli, ze mam to w dupie :P, ale moze was to uchroni w przyszlosci. Zdrowie meksyku po raz siódmy <BEEEEEEEEEEEEK>. |
Cytuj:
ale hmmm.... czy ty czasem nie poszedles do LH za Tana?? Jezeli tak to zajeb.... kolega |
dobry zwyczaj nie pożyczaj..
Taki duzy a dal sie wyCH*jac... cos jest nie tak :< |
Zdrowie meksyku po raz osmy.
Btw. slyszeliscie ze darif wysha... tzn. wbił 150? Gz dla niego xD |
A tobie hidek chybaz zal dupsko sciska tego 150 lvla coo??
|
A tobie hidek chyba zal dupsko sciska z tego 150 lvla coo??
|
Cytuj:
|
Hidek kiedy wmv ;<
|
mam juz 4 minuty done, ale od 2 tygodni nie chce mi sie robic tego :p
|
Ciężko robić film o porażkach :<
|
Tych porazek bylo tylko kilka, a naszych fragów kilkadziesiat wiec dont worry :p
|
Hidek tak myk myk ten film zrób, bo czekam na niego od czasu wyjścia pierwszej części. Śnieżynka jest z Tobą B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Light Monk
Do it ! Widzialem Twoje w.m.v i bardzo by mnie ucieszylo jesli zrobil bys jakis znowu ;) |
CZyli dalej mnie kochasz?
|
Nie, zrzucilem jedna Twoja fottteee z fotki.pl .
Jestes zly? |
Okejjjj, to ja ide zakisic butelke wina w Twoj tylasek, wies o co chodzi ? ANDRZEEEJJJ WCHODZISZZZZZZZZ
dla nie wtajemniczonych : http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=0 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
2.Z reca na avi, tez daje pelne klatki. Dopiero w vegasie, gdy trza zmienic plik na *****, to zmieniam opcje na tak optymalne, zeby malo wazylo przy odp dobrej jakosci. A Ty uzywasz konwerterow jakichs specjalnych? 3.Jak dobrze poszukasz to masz filmy z kazdej wiekszej bitwy oprocz POI. I to nie krecone przez "plebanow" tylko przez ludzi z VU, sunzego albo przez moja skromna postac i widac wszystko jak na dloni. 4.dzieki, wole dziewczyny ;) EDIT: Mysle, ze za 100k na kazdym servie oprocz Xantery jestem w stanie sie dogadac :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ale ten balast byl bardzo mniamniam ! Zrob nam wmv ! Pokaz chlopom i mieszczaninom z tego forum jak masz moc |
Cytuj:
A więc słuchaj mnie uważnie dzieciaczku. Po raz to pisalem WYRAŹNIE że oprócz frapsa znam jeszcze kilka innych programow, ale zainspirowalo mnie to, ze ty, taki wykwalifikowany i znany reżyser używa frapsa. Filmu z VDL nie ma bo kazdy dostawal debugi i przed "rzezia" kazdemu sie cam wylaczyl. Po co ci film z ich strony jak dostaja w pape? No i o to "20-0" to nie wiem do konca o co chodzi. PS. Z ta twoja magnateria bym nie przesadzal, przeciez odrazu widac zes chlop, co niewiele może, wiec 24/7 pole orze. No, ja jestem papiez. |
Z vdl jak pada kaziu to ja kręciłem filmik, z opena też ja kręciłem, a jak dostaliśmy 20-0(gdzie to było? oO) to nie mam
|
ja mam troche filmow, glownie kreconych przez mengirta, sunzego i hidka, pare tych ktore nie byly udostepniane, jak bedziesz zdecydowany cos robic to pm na forum albo zlap mnie na tibii to wyszukam i zuploaduje wszystko co mam
|
Cytuj:
1. Nie po wieku sie ocenia ludzi, a po zachowaniu. I tu przykro mi, ale to ja wypadam w pozytywnym swietle. 2. Moze i zostal wydany w kilku wersjach, ale imo jak na wymagania Tibii SnagIt jest najlepszy. 3.Czyli bawimy sie w propagande? ok ;) btw. good luck w obracaniu porazki 12-1 w korzysc :p |
Cytuj:
|
Smieciu ja Cie normalnie kocham xDDD
I pamietaj mniammniam balascie ! |
wyslalem co mam w tym momencie, postaram sie zdobyc wiecej.
a co do filmow "prowokujacych" to chyba hinogoos krecil, ale nie mam ich na komputerze |
Cytuj:
Wtedy co padł Kepso i Kaziu, a Mietek fragował -.- |
|
Wiadomo juz cos wiecej na temat PoI ktore ma sie odbyc ponoc jutro ?;>
|
to z samych paymentow?
|
Cytuj:
miałem iść, ale bieda w depo >.> |
podobno dają wszystkim 3 tygodnie na zebranie kasy :o
|
Ta zapłace 250k a potem nie będę mógł sprzedać ave/staffa/arbalesta za 100k >.> mejbi next tajm
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |