![]() |
:d
Cytuj:
Znam jeszcze inne tego typu nicki: - A co ja mam tu wpisac [delete, moj] - Nie bic plax [change] - Trol [zrobil utevo res ina "Troll", biedaczek :evul: ] To tyle jak se przypomne to napisze :) |
nie pamietam na jakim swiecie ale byl : Jan Wali Sam :D
i był tez : Zwalilem Konia-Do Przepasci ale juz ich nie ma nie wiem czemu ;( |
buehehe
widzialem goscia o nicku: Sir lodziara
glupi tez jest: rekin lord vader- nooo to ja- nie pasowalo rekin a ze akurat gwiezdne wojny wchodzily do kin... 8o |
fajny nick
Na Silvera:Bez Zenka Swiatla by nie bylo. ;)
|
jak bylem na roku widzialem nick "Obi wan bez nogi" hehe :p
|
Twoja stara niema oka
|
Laska-Podpaska[iridia]
P.S.Pisze 888 posta :) |
Cytuj:
|
Oto kilka głupich nicków
Niedorobiony Kosmita(pacera) Zuzyta butelka po jabolu(pacera) Zabij mnie(isara) Roman Giertych(pacera) Laska spod latarni(hiberna) Slime(celesta) Monk(hiberna) Deszczyk pada(isara) Sniezek pada(isara) Walker konia(celesta) S***nsyn(dziwne ze go nie zbanowali)(selena) |
-Baranina-chleje wina
-Baraninka Zioom -Bimber-warlord -Daniel Szynka -Komisarz Wizak Zawodowiec -Kwadracik -Legendarny Uchownik -Surman Wielki -Szaloniutka -Uhnij mnie prosze Te były z Isary :) A teraz coś najlepszego... -Andrzej Lepper (Hiberna) :cup: Niestety zmienił imię... na... Pytomierz 8o |
[elysia]-Zdzislaw Pedal
|
Honera:
Mam banana Nowy ale bedzie dobry Aaa.. i przyomnialem se.. mój friend: Mastah Rookgardu(na mainie xD) |
hehe RADOSNY SMERF
|
@ UP
Tak się nazywasz w tibi? To ciebie podam :D Moje : - Ja nie Afkuje - Nie widzisz ze dedam - Aal'dee |
Moj qmpel z refugii ma nick Nonciewicz Siodej !!!
|
kIEDYS mialem Kumpla z nickiem : Pezplciowy Gej :D Dostal bana
|
|
macie :
Johny Jedenascie Palcow Skarpeciarz |
Smieszne
ja widzialem "Swinia je ryby" na Amerze ;]
|
holera of solera (to chyba wiadom że na solerze)
Pomóż dzieciom przetrwa zime (też solera) Lama of galana (galana) |
tych nickow bylo od groma wiec nie czytalem wszystkich jak pisalem tego, posta :(
a tak od rzeczy to : -popsuta karta kredytowa -krolowa wrednych kanapek -blablibleblo -mam latarke panasonica (i zawsze kiedy spiewal nie boje sie gdy swiatlo znika bo "mam latarke panasonica" to ja wlaczal :D :D ) -fredka skarpetka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)kosiara spalinowa
|
ja na dolera widzialem Fenomen Popychacz Koz
|
Cytuj:
tez nie wiem jakim cudem, ale char istnieje... :o |
Glupi NICK
Pamiętam takie:
Kondi pogromca termitów( o cholera to mój kuzyn) Papier nie toaletowy Morderca GMów Blo Dzon(to ja) :glupek: Glut z nosa Srała baba srała trawy sie trzymała X( :glupek: |
Umyj mi Stopy-Celesta
Nick sam se wymyśl- Celesta Pedalski Ryj- Celesta Pekalus- nie pamietam serva ale gosc byl odwazny (chyba Nebula:)) jak sobie cos przypomne to powiem :))) |
Ja widzialem kolesia na Trimerze Dziecko plastikowej zaglady :D .
|
LoL
-popsuta karta kredytowa
-krolowa wrednych kanapek -blablibleblo<-------- TO JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) -mam latarke panasonica -fredka skarpetka 8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o :D @down Ale ja chcialem dać że to ja ;) ;) bo zapomnielem cytuj zrobić :p a tak na marginesie "mam latarke panasonica" to ja 8o :D 8o a jak nie wierzysz to zrob posatc na astera udowodnie ci to !!!!!! :) |
Cytuj:
ten nick jóż był a gościu spiewa: Nie boje się gdy swiatło znika bo mam latarka Panasonica :lol: |
Buj sie guwienko
N/c >.> |
A ja ochrzciłem mą postać nickiem "Jacek bez placka".
A spotkałem : "Czekoladowy Juzek" "Wojownicza skarpetka" - nie wiem czy jeszcze istnieje "Wielki master Tibii" - już go nie ma :( |
Tyrzje tetete ( To ja :)
Krzychu pogromca nalewek ( kolega ) Karate przez klate ( kolega) Marysia od Rysia ( moja postac :) ) jeszcze kilka bylo co mial moj kolega ale obecnie nie pamietam :) |
-Inteligentny Zjadacz Foteli xD (it's me deletnienty)
-Juzef Olexy (też ja ;]) -Olek kwaśniak (Zgadnijcie kto? JA) |
-Inteligentny zjadacz foteli (to ja )
-Juzef Olexy (Też ja) -Olek kwaśniak (zgadnijcie kto? JA) Edit: Sorki za 2 posty :( |
Ja widziałem takie nicki: (Jeżeli ktoś już je wcześniej podał to sryy, ale niemiałem czasu i chęci czytać wszytskich stron i każdy post)
- "Twojej mamie urusł kutach" - Thoria - "Neoniu Stukacz Druid" - Pythera - "Cipa Nie Lata" - Pythera Jeżeli ktoś niewieży (bo np. niema już na Tibia.com to mam screeny z tymi osobami ) Modków proszę o niekasowanie posta, niedawanie ostrzerzeń itp za przeklęństwa, bo to NIE ja wymyślałem te nicki... |
Nick :D
Najgłubszy nick ktuóry widziałem to "pedancik"-niestety gościu skasował tę postać i szkoda ;( Jednak miał dopier 5 lev. :baby: :baby: :baby: więc niewielka strata
|
Guardia- Blade kowal wiercipięta :D
|
polacy zondzom <ja ;)
Kasjanbielaszewski<frend Marszczoncy sie benedykt<lol badupa<jakis lolej zdzisiu wiertarka zdzisiu dobry mlotek 8o muj har ;) zanik szyji |
Dziecko Cioty-Aldora (jak do niego zagadałam to mi powiedział że jest pokrzywdzony przez życie)
Rychu dziewic pogromca-Elysia (Bardzo słodki nick :D ) |
1. Dym mnie Secura
2. Bazozin Dan00bia 3. Roman Gier'tych Galana 4. Rychu Baryla Secura 5. Rychu Bubel Secura 6. Rychu Kapusta Dolera 7. Rychu Kielbacha Secura 8. Rychu Schab Harmonia 9. Sznikerso-maniak Secura 10. Zrub mi paue Secura 11. Juby jarzyna ze szczecina Dan00bia 12. Twojstarytogej Aurea 13. Biedny Zenon Secura 14. Kaziko Secura 15. Lepper Dan00bia 16. Lepperr Secura 17. Kalafior Secura |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |