Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Ciri the Witcher 22-10-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1707574)
Pujśc do wanted to nie jest taka prosta sprawa skad oni maja wiedzec ze nie bendze spy ? A tak btw poco im 103 ek :]

@Wanted
Wy nie macie rano szkoly albo pracy zeby o 2:30 akcje robic ? Dla mnie to jest chore :/

Ta akcja trwala od 23 do 2:30... udupilismy bo wielu z nas musialo dac loga z powodu szkoly albo pracy.. bywa :P dla mnie przyjebane bylo robienie akcji o tej porze, ale nie posluchali.

@Dojscie do wanted
Fakt, to trudna sprawa...
Zaplacic 200k (sirmaciek) albo 500k (sirkiks <- co do tego nie wiem czy to prawda) to niebywaly wyczyn.

Ciri the Witcher 22-10-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1707411)
To widze,że niezłe z Was rynsztoki i marginesy sie porobiły...

Nie wiesz, ze teraz jak ktos sie nawali/napali to jest super extra cool w oczach znajomych? [ITEM]Fire Axe[/ITEM]! [SPELL]Exura[/SPELL] [MONSTER]Demon[/MONSTER] [GUILD]Fairness[/GUILD] [CHAR]Wesoly radzio[/CHAR] [WIKI]Annihilator[/WIKI]
!!!!!!!!

Bajabongooo 22-10-2007 19:58

Sirkiks zaplacil 400k + bohy

Siggurdius 22-10-2007 20:04

ha ha ha :D

Ise~ 22-10-2007 21:02

Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on !

Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD

Pozdrawiam ...

Bajabongooo 22-10-2007 21:20

@Ise~
Jakby Punishersi nie byli w tak glupiej sytuacji to pewnie byloby ich wiecej niz nas :P a tak kazdy mial wymowke, ze musi isc spac :)

zeus1985 22-10-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1707411)
To widze,że niezłe z Was rynsztoki i marginesy sie porobiły...

Dobrze mówi, piwo mu się należy hehe

Za moich czasów to się nawet do 3 tudzież 4 siedziało, a o 6-7 wstawało :) Wyglądało to zazwyczaj tak, że kilka osób siedziała, a reszta pod telefonem, więc nie widzę nic dziwnego w siedzeniu do 3-4 a nawet 6 nad ranem, skoro mogą być tego jakieś dobre efekty. Problem później może być tylko z odespaniem, ale co tam. RedBull albo 2 z rana i do szkoły/pracy a w nocy replay ;D

jed 22-10-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1707953)
Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on

Jeszcze się głupio pytasz, czemu się Punishersów nie czepiają! Przecież oni wcześniej poszli spac, z racji tego, że byli zmuszeni do nagłego wylogowania się, ale jednak wcześniej! xP gz fragów... ;p

Ise~ 22-10-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1708144)
Jeszcze się głupio pytasz, czemu się Punishersów nie czepiają! Przecież oni wcześniej poszli spac, z racji tego, że byli zmuszeni do nagłego wylogowania się, ale jednak wcześniej! xP gz fragów... ;p

Co racja to racja ... o ~15 minut wcześniej poszli spać ... Wybaczcie... WANTED ! GUPIE NOŁLAJFY !!!! xD

Pozdrawiam ...

Pavvulonik 22-10-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1707953)
Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on !

Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD

Pozdrawiam ...

HAHAHA ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz o sirmacku.Dobra zostawmy sprawe sirmacka nie dlugo to sie pewnie wyjasni.A teraz pogadajmy o tym siedzeniu do rana na tibii gdyby tak powiedziec dla normalnego czlowieka ze ktos siedzi przy kompie do 2-3 rano tylko dlatego zeby zabic kogos w grze to jak myslicie co by odpowiedzial ? Czy to swe czy pl i tak POJEBANY !

P.S Dużo sie teraz mówi ze młodzi Polacy wzieli sprawe w swoje ręce i poszli do wyborów ktoś z naszego forum glosował ? :]

zeus1985 22-10-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1708263)
HAHAHA ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz o sirmacku.Dobra zostawmy sprawe sirmacka nie dlugo to sie pewnie wyjasni.A teraz pogadajmy o tym siedzeniu do rana na tibii gdyby tak powiedziec dla normalnego czlowieka ze ktos siedzi przy kompie do 2-3 rano tylko dlatego zeby zabic kogos w grze to jak myslicie co by odpowiedzial ? Czy to swe czy pl i tak POJEBANY !

P.S Dużo sie teraz mówi ze młodzi Polacy wzieli sprawe w swoje ręce i poszli do wyborów ktoś z naszego forum glosował ? :]

Pewnie większość pełnoletnich, czyli połowa DoF/Wanted.

@Down
Niektórzy chodzą spać po dobranocce :)

Kiniol 23-10-2007 08:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1708263)

Powiedz mi Pavvu, czy ty nigdy nie siedziales w nocy do 2/3 przed kompem?? Duzo ludzi ma to na porzadku dziennym. A, ze Wanted i czesc Punisherow raz na ruski rok tak zrobili to odrazu wszyscy ich bluzgaja. Ich zycie ,wiec nie komentuj plax.

tajemniczy111 23-10-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1707681)
Ta akcja trwala od 23 do 2:30... udupilismy bo wielu z nas musialo dac loga z powodu szkoly albo pracy.. bywa :P dla mnie przyjebane bylo robienie akcji o tej porze, ale nie posluchali.

@Dojscie do wanted
Fakt, to trudna sprawa...
Zaplacic 200k (sirmaciek) albo 500k (sirkiks <- co do tego nie wiem czy to prawda) to niebywaly wyczyn.

Juz nie chce mi sie pisac jak bardzo jest sfrustowany czytajac twoje posty, no ale coz zrobie to dla Ciebie, wkoncu jestes tak wielka osobowoscia na tym swiecie, ktora wie wszystko najlepiej :(
1. Nigdy nie placilem nikomu za wejscie do Wanted (moze u was w gildi panauja takie zwyczaje) ale aby znalesc sie w Wanted nie trzeba placic, poprostu musisz sobie na to zasluzyc.
2. Punishersi to jedna wielka lapanka ludzi, ktorzy sie nie znaja,nie rozumieja,etc. No ale coz to nie moj problem.
3. Co do bitwy na Cyclo: nikt wam nie kazal tam wychodzic, to nie nasz problem ze macie prace/szkole. My tez mamy ale jakos potrafimy sobie to rozporzadzic.Zjebaliscie sprawe i tyle, coz po raz kolejny baty.
Jedyne co wam wychodzi to stanie w trapie przez 5 h i anoz ktos wpadnie ;) No coz ale tak bedzie ciezko wygrac wojne z nami :)
Wiec Mr.Fea Umarth przestac pieprzyc bzdury o mnie, o tym ze czasu nie mieliscie etc Mogliscie wybiec na pustynie i bysmy krocej powalczyli. ale po raz kolejny powtarzam : To WY WYBRALISCIE TA MIEJSCOWE, wiec mogliscie pomyslec ze my zawsze sprobujemy :) Wkoncu wyciagnelismy juz pare lekcji z porazek :)
No chyba starczy, za chwile mam wyklad wiec C ya

AdiZgOlek 23-10-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 1708405)
Powiedz mi Pavvu, czy ty nigdy nie siedziales w nocy do 2/3 przed kompem?? Duzo ludzi ma to na porzadku dziennym. A, ze Wanted i czesc Punisherow raz na ruski rok tak zrobili to odrazu wszyscy ich bluzgaja. Ich zycie ,wiec nie komentuj plax.

Popieram, Sam w ostatni weekend nawet i do 5 nad ranem siedziałem przed komputerem :)

offtopic@ Wie ktoś czym spodowany jest disconnect from server ?? Bo zalogować się nie mogę :(

Guciowa 23-10-2007 17:55

Kto moze, kto lubi :P moze byc i 65h online xD

Wazne ze cos sie wreszcie dzialo po paru dniach przerwy ;p

Czas i pora dla osob ktore chca cos ogarnac nie robi wielkiego problemu
kto moze - zostaje, kto nie to idzie spac

Gdyby kazdy szedl o 24:00 spac to troche nudno by bylo ;>
moim skromnym zdaniem ;D

AdiZgOlek 23-10-2007 22:34

Twoje zdanie też popieram :)

offtopic@ 19:24 You advanced from Level 52 to Level 53. Na moim skromnym palku ale na securze ;((

Coś wiadomo nowego na temat wojny ?? :p

jed 24-10-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlek (Post 1709411)
Twoje zdanie też popieram :)

offtopic@ 19:24 You advanced from Level 52 to Level 53. Na moim skromnym palku ale na securze ;((

Coś wiadomo nowego na temat wojny ?? :p

Ech... Jeśli naprawdę nie masz już o czym pisac, to lepiej tego nie rób. Nie wnosisz nic do tematu, a zaśmiecasz forum tekstami typu "Popieram Cię!", "Wbiłem lv!"... Bez obrazy oczywiście. ;]

O wojnie wiadomo tyle, że po ostatniej akcji spokojniej się zrobiło.

@Down

Dobrze, że się nie obrażasz, bo nie miałem zamiaru Cię obrażac ani tym bardziej Ci ubliżac. :P

Pozdrawiam! :)

AdiZgOlek 24-10-2007 19:00

Sorki, już offtopicami i tymi popieraniami :p nie będę "zamulać",tak jakoś wyszło, każdemu się może zdarzyć... a wnieść coś chociaż próbuje :) Jak tylko coś się dowiem to na forum powiem
Wiem że moje posty nie są extra, ale próbuję coś wnieść, i się nie obrażam bo sam wiem że mało, w ostatnich 2 postach nawet nic na temat nie napisałem :/
Jakbym nie miał nic tutaj do gadania bym tu nie postował, ale się interesuje Azurą

Reloop 25-10-2007 13:24

To patrz jak to robia inni i nie pisz smutów

Leon Luin ZoNk
Banished: until Nov 14 2007, 12:30:03 CET because of using unofficial software to play

A chcieli wykończyc Wanted banami... ;]

Jeżeli to juz było to pardom.

Bajabongooo 25-10-2007 16:51

I kto tu boty uzywa!? a tak glosno, ze to Wanted na botach gra 8o

zeus1985 25-10-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajabongooo (Post 1711494)
I kto tu boty uzywa!? a tak glosno, ze to Wanted na botach gra 8o

Bo gra :) Sam z botem do UHania jechałem aby przypadkiem od noobcharów na MageBombe nie paść ;p Przydał się m.in. na mostku koło Venore, podobnie jak Xajaki który świecił jak choinka Bożonarodzeniowa ;]

@Down
Bot + kilka osób ;D

Bajabongooo 26-10-2007 01:19

Xajaki na bocie? no co ty pewnie go ze 100 osob uhalo i tyle ;)

tajemniczy111 26-10-2007 13:14

A jak ja pisalem ze Xajaki od zawsze jedzie ba bocie, to kazdy zaprzeczal temu :( a teraz sami o tym mowicie _/

zeus1985 26-10-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1712558)
A jak ja pisalem ze Xajaki od zawsze jedzie ba bocie, to kazdy zaprzeczal temu :( a teraz sami o tym mowicie _/

Pokaż mi kiedy zaprzeczyłem, że Xajaki używał bota?

Ciri the Witcher 26-10-2007 20:43

Ah, zapomnialem
Wczoraj Ahpril padla od naszych noob charow ;).

A dzisiaj cos Wanted masslog na Voramona nie wylazl.

Siggurdius 26-10-2007 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1713330)
Ah, zapomnialem
Wczoraj Ahpril padla od naszych noob charow ;).

A dzisiaj cos Wanted masslog na Voramona nie wylazl.

nie chwal dnai przed zachodem slonca

Voramon
Oct 26 2007, 21:35:45 CEST Killed at Level 102 by Siggurdius
and by Judofix butcher

jed 27-10-2007 00:00

@Ciri...

Ahpril i 20 innych osób, które niczym nie zawiniły. Gdzie to prawe i sprawiedliwe Punishers, które miało walczyc z wyzyskiem i złem? ;]

Nazgool 27-10-2007 00:24

Bugi bugi ~~

Name: Xajaki
Sex: male
Profession: None
Level: 0
World: Azura
Residence: Rookgaard
House: Wood Avenue 6a (Edron) is paid until Nov 14 2007
Guild membership: God of the Punishers
Last login: Oct 26 2007, 11:35:05 CEST

Freddd 27-10-2007 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1713731)
@Ciri...

Ahpril i 20 innych osób, które niczym nie zawiniły. Gdzie to prawe i sprawiedliwe Punishers, które miało walczyc z wyzyskiem i złem? ;]

Te prawe i sprawiedliwe Punishers potrafi tylko robic PA na niewinnych ludziach. A co dopiero by bylo jak by puni wojne wygralo ?? PA na kazdym kroku.

Ciri the Witcher 27-10-2007 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1713731)
@Ciri...

Moze tym ze biega z Wanted na kazdy masslog mlotku?
zobacz fragi na sandrze, pogadaj z innymi i potem sie wypowiadaj ;p

Ciri the Witcher 27-10-2007 02:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1713864)

Masz racje!

Ciri the Witcher 27-10-2007 02:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1713866)
Masz racje!

WIEM ZE TY WIESZ!

tajemniczy111 27-10-2007 10:18

3x@up
IDIOTA !

Freddd 27-10-2007 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1713975)
3x@up
IDIOTA !

Zgadzam sie w 100% B)

Ciri the Witcher 27-10-2007 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1713975)
3x@up
IDIOTA !

huehuehueh xD

jed 27-10-2007 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1713864)

Źle sformułowałem wypowiedź... Wiem, że Ahpril wspiera Wanted i nie o niego mi chodzi. ;] Tylko co z resztą, którzy padli za nic? Nigdy nie wierzyłem w dobre intencje Szwedów, młotku... xD

Ciri the Witcher 28-10-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1714186)
Źle sformułowałem wypowiedź... Wiem, że Ahpril wspiera Wanted i nie o niego mi chodzi. ;] Tylko co z resztą, którzy padli za nic? Nigdy nie wierzyłem w dobre intencje Szwedów, młotku... xD

O'RLY?

Jakies przyklady?

Siggurdius 28-10-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1716673)
O'RLY?

Jakies przyklady?

Maxymius Oct 27 2007, 15:51:36 CEST Killed at Level 56 by Qaux
and by Jon Arryn

Kazuru
Oct 21 2007, 19:51:39 CEST Killed at Level 106 by Lord Havrekaka
and by Klabautermann von Odium

Mico Lareu
Oct 10 2007, 18:16:29 CEST Killed at Level 119 by Kwajo
and by Osmelda

Doter Anu
Oct 23 2007, 21:16:00 CEST Killed at Level 47 by Jon Arryn

i tysiac innych osob

Ciri the Witcher 28-10-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1716833)
Maxymius Oct 27 2007, 15:51:36 CEST Killed at Level 56 by Qaux
and by Jon Arryn

Kazuru
Oct 21 2007, 19:51:39 CEST Killed at Level 106 by Lord Havrekaka
and by Klabautermann von Odium

Mico Lareu
Oct 10 2007, 18:16:29 CEST Killed at Level 119 by Kwajo
and by Osmelda

Doter Anu
Oct 23 2007, 21:16:00 CEST Killed at Level 47 by Jon Arryn

i tysiac innych osob

Ty to sie nawet nie odzywaj, bo swieci nie jestescie. Np. dzisiaj rano pkowaliscie ;). Najlepszy byl Entozoaire ktory zamiast walnac uh pierdzielnal "please bring me to svargrond" xD. Pozatym mielismy powod by uwalic Kazuru :). A co do Kwajo i Osmeldy ktorzy uwalili Mico to random pk nooby.

Xue 28-10-2007 20:00

War

W końcu cos ciekawego się dzieje, bo tak ogólnie to bitwy Wanted vs. Vision, DOF itp to nuda i stare już...

Jak komus coś mówi rodzinka Med'Kazel xD .... To wie o co chodzi ;]

Pomagalismy Wanted podczas Wojny z DOF, jak tłukli Dalipiego, Xajakiego na mostku itp...

Ale nikt nas nie pamięta, tylko Was.... Może, że połowa z Nas to luje, pekerzy i ogólnie rowalacze serva xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09.