![]() |
Cytuj:
@Dojscie do wanted Fakt, to trudna sprawa... Zaplacic 200k (sirmaciek) albo 500k (sirkiks <- co do tego nie wiem czy to prawda) to niebywaly wyczyn. |
Cytuj:
!!!!!!!! |
Sirkiks zaplacil 400k + bohy
|
ha ha ha :D
|
Tak się zastanawiam ... dlaczego wszyscy widzą tylko to, że Wanted siedziało do 2 w nocy ? A Punishersi w tym czasie to spali niby ? -.-' Palnijcie się w łby czasem. ;s Ja niestety podobnie jak Sigg musiałem iść spać z racji szkoły, z tym, że ja wytrzymałem do 1. ; P Tak czy inaczej gratuluje chłopcy, dobrze się spisaliście. ; P Żałuje, że nie mogłem złapać kilku fragów. : ( Cóż, następnym razem, bo to przecież nie koniec. ; ) The show must go on !
Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD Pozdrawiam ... |
@Ise~
Jakby Punishersi nie byli w tak glupiej sytuacji to pewnie byloby ich wiecej niz nas :P a tak kazdy mial wymowke, ze musi isc spac :) |
Cytuj:
Za moich czasów to się nawet do 3 tudzież 4 siedziało, a o 6-7 wstawało :) Wyglądało to zazwyczaj tak, że kilka osób siedziała, a reszta pod telefonem, więc nie widzę nic dziwnego w siedzeniu do 3-4 a nawet 6 nad ranem, skoro mogą być tego jakieś dobre efekty. Problem później może być tylko z odespaniem, ale co tam. RedBull albo 2 z rana i do szkoły/pracy a w nocy replay ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
P.S Dużo sie teraz mówi ze młodzi Polacy wzieli sprawe w swoje ręce i poszli do wyborów ktoś z naszego forum glosował ? :] |
Cytuj:
@Down Niektórzy chodzą spać po dobranocce :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Nigdy nie placilem nikomu za wejscie do Wanted (moze u was w gildi panauja takie zwyczaje) ale aby znalesc sie w Wanted nie trzeba placic, poprostu musisz sobie na to zasluzyc. 2. Punishersi to jedna wielka lapanka ludzi, ktorzy sie nie znaja,nie rozumieja,etc. No ale coz to nie moj problem. 3. Co do bitwy na Cyclo: nikt wam nie kazal tam wychodzic, to nie nasz problem ze macie prace/szkole. My tez mamy ale jakos potrafimy sobie to rozporzadzic.Zjebaliscie sprawe i tyle, coz po raz kolejny baty. Jedyne co wam wychodzi to stanie w trapie przez 5 h i anoz ktos wpadnie ;) No coz ale tak bedzie ciezko wygrac wojne z nami :) Wiec Mr.Fea Umarth przestac pieprzyc bzdury o mnie, o tym ze czasu nie mieliscie etc Mogliscie wybiec na pustynie i bysmy krocej powalczyli. ale po raz kolejny powtarzam : To WY WYBRALISCIE TA MIEJSCOWE, wiec mogliscie pomyslec ze my zawsze sprobujemy :) Wkoncu wyciagnelismy juz pare lekcji z porazek :) No chyba starczy, za chwile mam wyklad wiec C ya |
Cytuj:
Popieram, Sam w ostatni weekend nawet i do 5 nad ranem siedziałem przed komputerem :) offtopic@ Wie ktoś czym spodowany jest disconnect from server ?? Bo zalogować się nie mogę :( |
Kto moze, kto lubi :P moze byc i 65h online xD
Wazne ze cos sie wreszcie dzialo po paru dniach przerwy ;p Czas i pora dla osob ktore chca cos ogarnac nie robi wielkiego problemu kto moze - zostaje, kto nie to idzie spac Gdyby kazdy szedl o 24:00 spac to troche nudno by bylo ;> moim skromnym zdaniem ;D |
Twoje zdanie też popieram :)
offtopic@ 19:24 You advanced from Level 52 to Level 53. Na moim skromnym palku ale na securze ;(( Coś wiadomo nowego na temat wojny ?? :p |
Cytuj:
O wojnie wiadomo tyle, że po ostatniej akcji spokojniej się zrobiło. @Down Dobrze, że się nie obrażasz, bo nie miałem zamiaru Cię obrażac ani tym bardziej Ci ubliżac. :P Pozdrawiam! :) |
Sorki, już offtopicami i tymi popieraniami :p nie będę "zamulać",tak jakoś wyszło, każdemu się może zdarzyć... a wnieść coś chociaż próbuje :) Jak tylko coś się dowiem to na forum powiem
Wiem że moje posty nie są extra, ale próbuję coś wnieść, i się nie obrażam bo sam wiem że mało, w ostatnich 2 postach nawet nic na temat nie napisałem :/ Jakbym nie miał nic tutaj do gadania bym tu nie postował, ale się interesuje Azurą |
To patrz jak to robia inni i nie pisz smutów
Leon Luin ZoNk Banished: until Nov 14 2007, 12:30:03 CET because of using unofficial software to play A chcieli wykończyc Wanted banami... ;] Jeżeli to juz było to pardom. |
I kto tu boty uzywa!? a tak glosno, ze to Wanted na botach gra 8o
|
Cytuj:
@Down Bot + kilka osób ;D |
Xajaki na bocie? no co ty pewnie go ze 100 osob uhalo i tyle ;)
|
A jak ja pisalem ze Xajaki od zawsze jedzie ba bocie, to kazdy zaprzeczal temu :( a teraz sami o tym mowicie _/
|
Cytuj:
|
Ah, zapomnialem
Wczoraj Ahpril padla od naszych noob charow ;). A dzisiaj cos Wanted masslog na Voramona nie wylazl. |
Cytuj:
Voramon Oct 26 2007, 21:35:45 CEST Killed at Level 102 by Siggurdius and by Judofix butcher |
@Ciri...
Ahpril i 20 innych osób, które niczym nie zawiniły. Gdzie to prawe i sprawiedliwe Punishers, które miało walczyc z wyzyskiem i złem? ;] |
Bugi bugi ~~
Name: Xajaki Sex: male Profession: None Level: 0 World: Azura Residence: Rookgaard House: Wood Avenue 6a (Edron) is paid until Nov 14 2007 Guild membership: God of the Punishers Last login: Oct 26 2007, 11:35:05 CEST ______________________________________ " Marsz, marsz, marsz do boju marsz- zwycięstwo czeka was " |
Cytuj:
|
Cytuj:
zobacz fragi na sandrze, pogadaj z innymi i potem sie wypowiadaj ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
3x@up
IDIOTA ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakies przyklady? |
Cytuj:
and by Jon Arryn Kazuru Oct 21 2007, 19:51:39 CEST Killed at Level 106 by Lord Havrekaka and by Klabautermann von Odium Mico Lareu Oct 10 2007, 18:16:29 CEST Killed at Level 119 by Kwajo and by Osmelda Doter Anu Oct 23 2007, 21:16:00 CEST Killed at Level 47 by Jon Arryn i tysiac innych osob |
Cytuj:
|
War
W końcu cos ciekawego się dzieje, bo tak ogólnie to bitwy Wanted vs. Vision, DOF itp to nuda i stare już...
Jak komus coś mówi rodzinka Med'Kazel xD .... To wie o co chodzi ;] Pomagalismy Wanted podczas Wojny z DOF, jak tłukli Dalipiego, Xajakiego na mostku itp... Ale nikt nas nie pamięta, tylko Was.... Może, że połowa z Nas to luje, pekerzy i ogólnie rowalacze serva xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |