![]() |
Cytuj:
Kropki i przecinki bardzo ułatwiają przeczytanie tekstu, nikt Ci nie każe używać polskich znaków. Sam ich używam bardzo rzadko. Chodzi nam (mi?) o to byś pisał bez takich podstawowych błędów które rażą w oczy, nie jestem jakimś tam orłem z Polskiego, ale denerwuje mnie jak ktoś tak niedbale pisze. Możesz to wziąć do siebie i postarać sie pisać poprawniej, a możesz na mnie nasrać i to olać. W sumie jak pójdziesz na każde(prawie) inne forum czy coś w tym stylu to zostaniesz potraktowany tak samo. Co do tej ortografii i szacunku jak już wcześniej nawiązał... Jeżeli ktoś pisze poprawnie i estetycznie to od razu do tego kogoś mam większy szacunek niż do jakiegoś totalnego analfabety (nie mówie tu o notopie, bo z jego postów można jeszcze co nieco wywnioskować) który ledwo tworzy zdania. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
70ek mi walnal 208 z e gran ;o to chyba przegiecie
@topic moim zdaniem nalezy to zamknac, wojna sie skonczyla, przynajmniej formalnie, a tu jest sam spamm i smokii |
Cytuj:
|
Cytuj:
I właśnie udowodniłeś jaki jesteś mądry, dojrzały i wspaniały...i tylko o to chodziło abyś sam siebie pogrążył. Dzięki :) |
Cytuj:
|
Taki offtopic: Lech Poznań - Ruch Chorzów 6:2 i tyle
|
Cytuj:
|
Cytuj:
na 100% niejestes na tibia.pl forum dluzej niz ja(jakos w pierwszej 20 soob bym sie znalazl )poztaym sprawdz (lista urzytkownikow?) po 2 nawet na arcani na 100% niejestes dluzej chyba ze w tym samym czasie logles(1 min serwa) a po 3 na 200% niegrasz dluzej w gupia gre niz ja to tak w ramach wyjasnien,czepiasz sie innych wiec zwazaj na slowa;) co do pisowni... ile razy ja mam sie powtarzac ze ja leje na to?? @Doom Terror ja tam wole "sprzedaje pomarancze na stadionie;) |
Cytuj:
HAIL LINDLAY Xddddd |
I pozywne xd
czy to nei byla aluzja do Arma xd? |
tak troche offtopic
PGE GKS Bełchatów 2-0 Jagiellonia Białystok BÓJCIE SIE HAMY DO 2 LIGI WRACAMY !:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. No fakt, byłeś pierwszy.. o dobre ~250 godzin. 3. No na pewno nie xD I nie mów, że sie czepiam tego kiedy zaczałeś grać. To ty mi zainsynuowałeś, że jestem cavebotowanym 70 ek który ma 14 lat i gra na tym serwie od kiedy wyszedł TibiaBot NG dla Tibi 8.0. Skoro lejesz na styl swojej wypowiedzi i postrzeganie Twojej osoby jako analfabety, to spoko. |
Cytuj:
jesli myslisz ze dzieki takim teksta bedziesz spoko cool yol ziom to jestes w bledzie pewnie zal Ci dupe sciska ze on cos osiagna w Swoim zyciu a Ty nie i nie mowie wcale tutaj o piksleach... |
Cytuj:
|
Go Go 100 Stron W Temacie!!!!!! :)
|
Filush-jak najszybciej sie ze mna z grze skontaktuj lub napisz do jakiego miasta mam wyslac list bardzio wazne! srry za offtop
|
Cytuj:
co ciekawe z notopem sie normalnie gada na tibi tylko na forum zawsze cos odjebac musi ;x |
com do notpa felish uwierz ze nie grasz w ta glupia gre dluzej niz on;)
|
Cytuj:
czytaj ze zrozumiem cepie :< |
zdjecie z wojny
sam gram na tym swiecie i wiem ze to dwie najpotezniejsze gildie mam nawet pare screenow jak ktos chce
http://www.speedshare.org/x8zSSZvclY |
Fefin, wyraźnie zaprzeczyłem temu, że gram w Tibie dłużej niż notop.
@Up Ja Ci moge zaraz moje ss podesłać jeśli chcesz, podobne do Twoich tylko ulepszona kompresja lol. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widać barwy ormo działają na ludzi, jak płachta na byka :)
12:34 Kyborgas [90]: leave pz 12:34 Kyborgas [90]: and ill kill u 12:34 Kyborgas [90]: muhaha |
ehehe kiedys ormo bylo zajebiste tera juz tak nie chce nam sie biegac zabijac;] ja pamietam jak biteq do mnie krzyczal ze jak sie dowie kim jestem na main charze to mnie zajebie etc xD zrookuje co chcecie ;] ormo zawsze bylo niezle wedlug mnie najlepsza gildia na servie nie pod wzgledem lvla ale umiejetnosci ;]
|
oczywiscie chodzi mi o ormo ktore bylo kiedys czyli te 15 lvle;] bo tera zalozylismy ta gildie dla zabawy;]
|
po prostu zabijaliscie samych noobow ;p dobry gracz by wam uciekl/powybijal was xd
|
@up
ostatnio Rodvan Elane xd sr to tez naab inv Sath Yauros blz ;o |
Eizix ma racje :) Na szczęscie 3/4 Arcani to nooby i boterzy.
|
Filush inva!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie sadzcie byscie nie byli sadzeni xD latwo dodac latke wszystkim pozostalym,trudniej jednak spojrzec w lustro i przed samym soba powiedziec jakim sie jest ;p i nie mowie tego jako offence w wasza strone,chodzi o to ze wiekszosc osob ktore podsumowalilscie to nawet nie znacie bo 3/4 serva to sporo,napewno arcania jest bardzo zbottowana i sa postacie,ktore z tego slyna...zal jest mi tych osob,bo co to za satysfakcja z gry? Ja siebie oceniac nie bede bo by wyszlo jaki to nie jestem narcyz,ale dopoko nikt ze mna sam nie zacznie to na mnie narzekac nie prawa praktycznie...bocenie hmm nie wazne co powiem,wazne ze ja znam prawde i ze jestem w pelni z niej usatysfakcjonowany.A z bycia noobem nie rozlicza sie tylko za pomoca lvl/liczba wojen per acc,ale tez z poziomu jaki sie prezentuje w interakcji z innymi ludzmi.A jak ktos podbija na wstepie z tekstem "hunted" lub jakims prawie-wjazdem z piaskownicy to bezwzgledu na lvl/zaslugi bedzie w mych oczach zerem.Czyli gorzej niz noobem. aff znowu wyszedl zal post,ktorego 4/5 tego forum nie przeczyta bo jesli cos ma wiecej niz 2 linijki i nie posiada slowa "k*rwa" to sie nie kwalifikuje sie na post do przeczytania xD
|
hmm uwazaj na slowa, widocznie nie slyszales kto rzadzi w piaskownicy o,o narazasz sie na ciezkie pobicie plastikowymi grabkami...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |