Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Filush 22-09-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1663073)
ehh zastanawiam sie czy nieznajac mnie ma jakis sens pisanie tych pierdol co sobie wkrecacie...ale doszedlem do wniosku ze tak...bo przeciesz jakby nie to,to bys niemial co pisac

a co do mojej pisowni
nigdy nieurzywalem śćżń czy innych znaczkow piszac na necie a takze pzrecinkow kropek itp,nie dlatego ze mam dyslekcje czy cos poprostu leje na to,kto chce wie o co mi chodzi a inwalidzi umyslowi musza sie zastanawiac..wzglednie wytykac bledy bo maja pole do popisu,wiec powiem tylko raz
piszcie sobie o moich bledach ile chcecie,leje na to tylko zastanowcie sie czy czasem niejestescie ...zalosni????

txt w szczegolnosci do flu~ costam

a tak btw.bedac nikim na forum nawet jak nabijesz 1000000 post spamow nienatemat aby kogos pojechac to i tak bedziesz nikim..tylko zwyklym bachorem

kiedy ja bylem na tym forum ty niepotrafiles wlaczyc swiatla..albo niedosiegales?

Zapewniam Cię, że jestem na tym forum i na tym serwerze tak samo długo jak Ty, o ile nie dłużej.

Kropki i przecinki bardzo ułatwiają przeczytanie tekstu, nikt Ci nie każe używać polskich znaków. Sam ich używam bardzo rzadko. Chodzi nam (mi?) o to byś pisał bez takich podstawowych błędów które rażą w oczy, nie jestem jakimś tam orłem z Polskiego, ale denerwuje mnie jak ktoś tak niedbale pisze. Możesz to wziąć do siebie i postarać sie pisać poprawniej, a możesz na mnie nasrać i to olać. W sumie jak pójdziesz na każde(prawie) inne forum czy coś w tym stylu to zostaniesz potraktowany tak samo.

Co do tej ortografii i szacunku jak już wcześniej nawiązał... Jeżeli ktoś pisze poprawnie i estetycznie to od razu do tego kogoś mam większy szacunek niż do jakiegoś totalnego analfabety (nie mówie tu o notopie, bo z jego postów można jeszcze co nieco wywnioskować) który ledwo tworzy zdania.

Doom Terror 22-09-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1662918)
Kto sie Sua urodzil medrcem nie umrze:P
~

ahhaahahhaah to byl dobre ;D i zawsze lepiej brzmi niz "tfuj stary spszedaje wate na molo"
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1663083)
lol , smiac mi sie chce z waszej rozmowy ,a rzecz mowiac to z ciebie, gosc co nie mial marzen to omg ;D

powrot smokaa?

Smokuu 22-09-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1663185)
ahhaahahhaah to byl dobre ;D i zawsze lepiej brzmi niz "tfuj stary spszedaje wate na molo"

powrot smokaa?

A czy ja kiedykolwiek odeszlem ?

Doom Terror 22-09-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1663196)
A czy ja kiedykolwiek odeszlem ?

odszedlem* tak troche cie nie bylo

Thuygioshok 22-09-2007 20:43

70ek mi walnal 208 z e gran ;o to chyba przegiecie

@topic
moim zdaniem nalezy to zamknac, wojna sie skonczyla, przynajmniej formalnie, a tu jest sam spamm i smokii

Doom Terror 22-09-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1663205)
@topic
moim zdaniem nalezy to zamknac, wojna sie skonczyla, przynajmniej formalnie, a tu jest sam spamm i smokii

oj tam odrazu zamknac,przynajmniej mozna porozmawiac/posmiac sie gdy sie nudzi ;p a takto jak zamkna mozna zrobic na wzor tibia.com na community boards "polish offline chat" to tu by byl Arcania offline chat ;p

Ka$z3r 22-09-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurzep (Post 1661858)
omg gościu teraz mnie w*****łeś. od matki nic nie biorę to po pierwsze. zarabiam sam na swoje potrzeby od 15 roku życia. Ludzi pokroju super elo joł Piotra oceniam po jedynej rzeczy po której mogę ocenić nie znając go: po jego postach. Więc skul już gębę, bo moje zarzuty mają jakieś podstawy, twoje nie. posta pisze na spontanie: max 5 min, bo więcej niestety nie mogę poświęcić. Nie wypominam mu braku "altu" tylko błędów które rażą, które świadczą o dysmozgowiu, jakie również ty posiadasz. Chcesz mnie zripostować zrób o porządnie a nie dajesz zarzuty z dupy wzięte.]

@doom
pozdro and peace!

Widać, że zarzuty były trafione w samo sedno i chyba ci żyłka pękła jak sobie trochę poczytałeś :p

I właśnie udowodniłeś jaki jesteś mądry, dojrzały i wspaniały...i tylko o to chodziło abyś sam siebie pogrążył. Dzięki :)

Szefie :) 22-09-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiro (Post 1662972)
Zajebista ta wojna.. dzisiaj sie dowiaduje ze jej koniec i ze ciagle bylem uwazany za spy.Niech kurwa jakis dpft im wszystkim napisze ze nigdy nie bylem i nie bede..
Tu macie moje wytlumacznie, nie chce mi sie pisac 2 razy..
...

nawet nie zapytales czy mozesz skopiowac prywatna rozmowe ze mna na forum, czuje sie urazony :( wiecej do mnie nie pisz bo nie odpisze

Nacpany_Wlodek 23-09-2007 00:43

Taki offtopic: Lech Poznań - Ruch Chorzów 6:2 i tyle

Tookie 23-09-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1663738)
Taki offtopic: Lech Poznań - Ruch Chorzów 6:2 i tyle

No i bardzo ładnie tak powinno byc!

notop 23-09-2007 06:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1663166)
Zapewniam Cię, że jestem na tym forum i na tym serwerze tak samo długo jak Ty, o ile nie dłużej.

Kropki i przecinki bardzo ułatwiają przeczytanie tekstu, nikt Ci nie każe używać polskich znaków. Sam ich używam bardzo rzadko. Chodzi nam (mi?) o to byś pisał bez takich podstawowych błędów które rażą w oczy, nie jestem jakimś tam orłem z Polskiego, ale denerwuje mnie jak ktoś tak niedbale pisze. Możesz to wziąć do siebie i postarać sie pisać poprawniej, a możesz na mnie nasrać i to olać. W sumie jak pójdziesz na każde(prawie) inne forum czy coś w tym stylu to zostaniesz potraktowany tak samo.

Co do tej ortografii i szacunku jak już wcześniej nawiązał... Jeżeli ktoś pisze poprawnie i estetycznie to od razu do tego kogoś mam większy szacunek niż do jakiegoś totalnego analfabety (nie mówie tu o notopie, bo z jego postów można jeszcze co nieco wywnioskować) który ledwo tworzy zdania.

1 mala rzecz

na 100% niejestes na tibia.pl forum dluzej niz ja(jakos w pierwszej 20 soob bym sie znalazl )poztaym sprawdz (lista urzytkownikow?)
po 2 nawet na arcani na 100% niejestes dluzej chyba ze w tym samym czasie logles(1 min serwa) a po 3 na 200% niegrasz dluzej w gupia gre niz ja
to tak w ramach wyjasnien,czepiasz sie innych wiec zwazaj na slowa;)
co do pisowni...
ile razy ja mam sie powtarzac ze ja leje na to??

@Doom Terror
ja tam wole "sprzedaje pomarancze na stadionie;)

Doom Terror 23-09-2007 06:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1663869)
@Doom Terror
ja tam wole "sprzedaje pomarancze na stadionie;)

Wcale ci sie nie dziwie...wkoncu pomarancze sa takie zdrowe;p

HAIL LINDLAY Xddddd

Thuygioshok 23-09-2007 09:05

I pozywne xd
czy to nei byla aluzja do Arma xd?

Szwaczkabuciorow 23-09-2007 10:42

tak troche offtopic

PGE GKS Bełchatów 2-0 Jagiellonia Białystok

BÓJCIE SIE HAMY DO 2 LIGI WRACAMY !:evul:

Koszyk 23-09-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szwaczkabuciorow (Post 1664001)
tak troche offtopic

PGE GKS Bełchatów 2-0 Jagiellonia Białystok

BUJCIE SIE HAMY DO 2 LIGI WRACAMY !:evul:

Bójcie... jak juz...

Filush 23-09-2007 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1663869)
1 mala rzecz
na 100% niejestes na tibia.pl forum dluzej niz ja(jakos w pierwszej 20 soob bym sie znalazl )poztaym sprawdz (lista urzytkownikow?)
po 2 nawet na arcani na 100% niejestes dluzej chyba ze w tym samym czasie logles(1 min serwa) a po 3 na 200% niegrasz dluzej w gupia gre niz ja
to tak w ramach wyjasnien,czepiasz sie innych wiec zwazaj na slowa;)
co do pisowni...
ile razy ja mam sie powtarzac ze ja leje na to??

1. Chodziło mi od kiedy śledze tematy arcani na tym forum, itp..
2. No fakt, byłeś pierwszy.. o dobre ~250 godzin.
3. No na pewno nie xD

I nie mów, że sie czepiam tego kiedy zaczałeś grać. To ty mi zainsynuowałeś, że jestem cavebotowanym 70 ek który ma 14 lat i gra na tym serwie od kiedy wyszedł TibiaBot NG dla Tibi 8.0.

Skoro lejesz na styl swojej wypowiedzi i postrzeganie Twojej osoby jako analfabety, to spoko.

Lentylki 23-09-2007 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1664133)

Skoro lejesz na styl swojej wypowiedzi i postrzeganie Twojej osoby jako analfabety, to spoko.

jesli myslisz ze dzieki takim teksta bedziesz spoko cool yol ziom to jestes w bledzie
pewnie zal Ci dupe sciska ze on cos osiagna w Swoim zyciu a Ty nie
i nie mowie wcale tutaj o piksleach...

Filush 23-09-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentylki (Post 1664253)
jesli myslisz ze dzieki takim teksta bedziesz spoko cool yol ziom to jestes w bledzie

Ta, jestem spoko cool joł ziom HAIL JW TEAM blablablabal.

Szwaczkabuciorow 23-09-2007 13:59

Go Go 100 Stron W Temacie!!!!!! :)

Cienki-Bolek 23-09-2007 21:57

Filush-jak najszybciej sie ze mna z grze skontaktuj lub napisz do jakiego miasta mam wyslac list bardzio wazne! srry za offtop

Thuygioshok 23-09-2007 22:14

Cytuj:

:O jesli uwazasz ze 199 lvl w grze to osiagniecie zyciowe powinienes sie leczyc ;|
co ciekawe z notopem sie normalnie gada na tibi tylko na forum zawsze cos odjebac musi ;x

Fefin 23-09-2007 23:04

com do notpa felish uwierz ze nie grasz w ta glupia gre dluzej niz on;)

Lentylki 23-09-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1665344)
:O jesli uwazasz ze 199 lvl w grze to osiagniecie zyciowe powinienes sie leczyc ;|
;x

czytaj ze zrozumiem cepie :<

aaaakkkk 24-09-2007 00:10

zdjecie z wojny

sam gram na tym swiecie i wiem ze to dwie najpotezniejsze gildie mam nawet pare screenow jak ktos chce
http://www.speedshare.org/x8zSSZvclY

Filush 24-09-2007 00:26

Fefin, wyraźnie zaprzeczyłem temu, że gram w Tibie dłużej niż notop.

@Up

Ja Ci moge zaraz moje ss podesłać jeśli chcesz, podobne do Twoich tylko ulepszona kompresja lol.

Doom Terror 24-09-2007 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aaaakkkk (Post 1665579)
sam gram na tym swiecie i wiem ze to dwie najpotezniejsze gildie mam nawet pare screenow jak ktos chce

fajne skriny ale czemu nie moge wejsc na moja postac?

Fefin 24-09-2007 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aaaakkkk (Post 1665579)

Super screeny a w jakej przegladarce graficznej ogladac rozszerzenie ******??

Carlito7 24-09-2007 13:57

Widać barwy ormo działają na ludzi, jak płachta na byka :)

12:34 Kyborgas [90]: leave pz
12:34 Kyborgas [90]: and ill kill u
12:34 Kyborgas [90]: muhaha

GallAnonim 24-09-2007 19:01

ehehe kiedys ormo bylo zajebiste tera juz tak nie chce nam sie biegac zabijac;] ja pamietam jak biteq do mnie krzyczal ze jak sie dowie kim jestem na main charze to mnie zajebie etc xD zrookuje co chcecie ;] ormo zawsze bylo niezle wedlug mnie najlepsza gildia na servie nie pod wzgledem lvla ale umiejetnosci ;]

GallAnonim 24-09-2007 19:11

oczywiscie chodzi mi o ormo ktore bylo kiedys czyli te 15 lvle;] bo tera zalozylismy ta gildie dla zabawy;]

Eizix 24-09-2007 19:14

po prostu zabijaliscie samych noobow ;p dobry gracz by wam uciekl/powybijal was xd

Thuygioshok 24-09-2007 19:22

@up
ostatnio Rodvan Elane xd sr to tez naab

inv Sath Yauros blz ;o

Filush 24-09-2007 22:32

Eizix ma racje :) Na szczęscie 3/4 Arcani to nooby i boterzy.

Nacpany_Wlodek 24-09-2007 23:07

Filush inva!

Doom Terror 24-09-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1666775)

rozumujac tokiem myslenia blondynki ,to ja jestem w tej drugiej polowie

notop 24-09-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1666775)

raczej 99% :D

Koszyk 25-09-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1666932)
raczej 99% :D

Siebie tez tam zaliczasz?

Wiatrak 25-09-2007 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1666987)
Siebie tez tam zaliczasz?

no i wpadnie ci taki i znow zaczyna >.> chcesz sie poawanturowac to idz na inny temat albo wyjdz i zamknij drzwi, bo to co powiedzial Sua to jest niestety prawda, normalnych graczy mozna wymienic "na palcach jednej reki" ;P

Doom Terror 25-09-2007 01:50

nie sadzcie byscie nie byli sadzeni xD latwo dodac latke wszystkim pozostalym,trudniej jednak spojrzec w lustro i przed samym soba powiedziec jakim sie jest ;p i nie mowie tego jako offence w wasza strone,chodzi o to ze wiekszosc osob ktore podsumowalilscie to nawet nie znacie bo 3/4 serva to sporo,napewno arcania jest bardzo zbottowana i sa postacie,ktore z tego slyna...zal jest mi tych osob,bo co to za satysfakcja z gry? Ja siebie oceniac nie bede bo by wyszlo jaki to nie jestem narcyz,ale dopoko nikt ze mna sam nie zacznie to na mnie narzekac nie prawa praktycznie...bocenie hmm nie wazne co powiem,wazne ze ja znam prawde i ze jestem w pelni z niej usatysfakcjonowany.A z bycia noobem nie rozlicza sie tylko za pomoca lvl/liczba wojen per acc,ale tez z poziomu jaki sie prezentuje w interakcji z innymi ludzmi.A jak ktos podbija na wstepie z tekstem "hunted" lub jakims prawie-wjazdem z piaskownicy to bezwzgledu na lvl/zaslugi bedzie w mych oczach zerem.Czyli gorzej niz noobem. aff znowu wyszedl zal post,ktorego 4/5 tego forum nie przeczyta bo jesli cos ma wiecej niz 2 linijki i nie posiada slowa "k*rwa" to sie nie kwalifikuje sie na post do przeczytania xD

Wiatrak 25-09-2007 08:27

hmm uwazaj na slowa, widocznie nie slyszales kto rzadzi w piaskownicy o,o narazasz sie na ciezkie pobicie plastikowymi grabkami...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15.