![]() |
Jak tak oglądałem film to sie dziwiłem, czemu Vision toleruje zachowanie supportera takiego jak Kerugo. Koleś jest pojebany :D
|
Cytuj:
|
lol? provider rox....
|
widzę że parę osób na forum wróciło ^^
a co do Kerugo moim zdaniem ass~ pełną gębą + texty niestety ma z basha ; p lans lans lans @Firenzik info z forum? @down baxmen900 sorry przepraszam za moją luke w informacjach szefie z edron :<< |
Hahahahhaha... wracam ze studiow do domku patrze i prawie sie udlawilem bo akurat spozywalem obiadek jak zobaczylem co jest grane ;]
ciesze sie ze chlopaki wrocili ;] Diab shar i stary sklad przyfragujcie cos dla mnie Hail Aberratio & Duskiness ;] /old Merlin of Furora |
Mordo Ty Moja! Elo.
|
uidishfgiulshdfluhsdFUhsIUHDFiushfhidUFhiuhfhdfihd fihs
|
MOZECIE powiedziec kto to ten "orzech" bo wiecie nie jestem dobrze zorientowany.:baby:
|
Laen Loys to Orzech xD
|
double ;x <10znaków>
|
Cytuj:
eek! |
Dziękuje za Rozjasnienie.
|
Cytuj:
|
Tez mi tak sie zdaje ze Orzech nie kupil Taifuna =/
|
Cytuj:
eek! |
Cytuj:
heh... ziomowal jak ziomowal... znali sie z aldory z venta... a co do qel to geddziu podobnie jak w mighty agnes sie podkochiwal (szczeniacka milosc) no a gdy sie dostaje kosza to sie olewa znajomych :( a co to taifa to info na 87.3 % ze kupil go orzech (1 z ownerow laen loysa) |
Nie macie dowodu ze zostal sprzedany.
Tak czy siak nie sprzeda Taifuna bo to jego char na ktorym only gra. mozecie mi nie wierzyc ale ja wiem swoje.(NIE PISAC ZE JESTEM LIZODUPEM)B) |
Ot takie coś trafiło dzisiaj do mnie .
http://img136.imageshack.us/img136/3237/taifbd5.jpg i f4jterowskie: Pozdro dla kumatych! eek! |
Trochę sie tego spodziewałem, Etteron zrobił coś na wzór Black Galaxy - [GUILD]We takin over[/GUILD]
|
LOL,to cos ma niby "grac taifunem" i niby "wyjebac vision z serva"?:o.
Ehh pozyjemy zobaczymy mam nadzieje ze vision wyjebia:p |
Cytuj:
a co do foty to nie orzech... tyylko orzeszek xD |
smerfek dobrze wiesz ze mowie prawde a pierdolisz tu takie glupoty ;]
|
wiem ze petro nie gral solo i jakbym chcial to bym mogl sie dowiedziec czy zostal sprzedany ale nie mam kontaktu z kumplem ktory pil znimi na rl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahaha my odżyliśmy i widzę, że to forum razem z nami xD
Keep it going! |
Użytkowników czytających ten temat: 40
@down jak już masz prawie wszystko... to dlaczego nie wydać reszty kasy? |
wyluzuj stary...tego typa widze first raz wiec to bylo moje zdziwienie..myslalem ze to jakis joke xD..jeju...zal troche ze stracil tyle kasy na tibie?;S
|
Orzech
Moze troche zrozumiecie..Napisze tak
Orzech gral takimi postaciami jak : Magiq,Laen Loys,Raaell Nabu (nie jestem pewien) Wszystkie postacie były kupione przez tatusia aka Kris. Po czym Orzech zaczal grac na Pandorii..dostal 180rp~ a tatus kupowal jego "kolegom" kolejne chary.. po czym przegrali wojne. Z tego co wiem Taifun gral rowniez na pandorii na Kaiobito,potem juz nie wiem co sie stalo ale gral nim Dinox. A co do tego ze Kris kupil Taifa to nie wiem..Jesli bede mial pewnie informacje to dam znac. Pozdro |
Widze ze Kris wyplate dostal ;););)
Styl gry jego synka można przedstawić krótko i zwięźle Oct 14 2007, 20:04:16 CEST Killed at Level 176 by Radolv and by Wizzazor Oct 13 2007, 18:16:21 CEST Killed at Level 177 by Squidster and by Nareli Oct 03 2007, 23:52:57 CEST Killed at Level 179 by Glidarn Sep 20 2007, 23:55:49 CEST Killed at Level 180 by Radolv and by Exefs "Ejjjj dobra rashujemy ich panowie !!! 3-2-1... Dobra padłem:(" |
Cytuj:
baxmen a lukasz chodzi tam do szkoly mechanicznej?? ZSEEiM... rocznik 89;>?? |
Użytkowników czytających ten temat: 36 (zarejestrowanych: 17, gości: 19)
Jazda xD |
Chodzi ci o ten nick "Wulfgar von'Cookie" ? faktycznie mowiac nie popisal sie na pandorii wiec mam nadzieje ze cos pokaze Taifunem na Furorce
|
Orzech gogog 300 (taifun powraca) xDDDDDD
Kris wykupil juz wszystkie polskie chary na Pandorii nie ma co kupować wiec wracaja na Furore xDDD |
no no czyzby expil?hum widac ze chlopakow nie boi sie ze padnie.
Wiec chwala mu za to! :) |
[quote=Grimberg;1701267]Moze troche zrozumiecie..Napisze tak
Orzech gral takimi postaciami jak : Magiq,Laen Loys,Raaell Nabu (nie jestem pewien) Wszystkie postacie były kupione przez tatusia aka Kris. Po czym Orzech zaczal grac na Pandorii..dostal 180rp~ a tatus kupowal jego "kolegom" kolejne chary.. po czym przegrali wojne. Z tego co wiem Taifun gral rowniez na pandorii na Kaiobito,potem juz nie wiem co sie stalo ale gral nim Dinox. A co do tego ze Kris kupil Taifa to nie wiem..Jesli bede mial pewnie informacje to dam znac. Pozdro[/QUOTE heh to szczerze mowiac jesli wazacie go za big acc buyer to sie mylicie... najwiecej zakupionych charow posiada mr. Z3N3K z kyry... ma on 10!!!! kupionych charow o lvl 100+ i tylko 1 wyexpil z lvl 100 do 160 (garlerdon) a reszta to zachcianka bogatego chlopczyka... |
Ludzie pokroju orzecha to juz nie sa normalnymi graczami xD:D
|
@up
A dzieci w afryce nie maja za co jeść ;< |
Cytuj:
|
xDDD
Hahahahahahahahahhahahahahahahahaha Hu'Hu to co teraz napisałeś jest mistrzostwem świata!! Pozdrowienia z Pandorii Orzeszq GL na Furorze xDDD:evul:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |