![]() |
Cytuj:
|
Ja nie moge o czym wy tu gadacie ... tytul jest ,,skille knighta,, a wy o pallkach chyba bo skille u knighta nie moga miec roznicy wiekszej jak 4 !! A wy tu 80/60 ... to by byl beznadziejy knight !!
|
omg newbie attack.....
|
Sam jestes noobek ... jesli chcesz byc dobryk knightem to trzeba miec jak najbardziej rowne skille :P No chyba ze nie chcesz :P
|
up: Lepiej wyjdź z tego tematu..
Jak będę mieć skille 79/80 to źle? A jak 80/77 też źle? Skille muszą być coraz lepsze, a ich różnica nie ma znaczenia. |
Mój Knight
Knight mam na 15 poziomie skile 50/45 skilowalem 2 tygodnie na trollach nie weim dobre czy zle ???
|
Ja mam 20 lvl i skile 65/62 , ale nie jestem z nich zadowolony dlatego chce podnieesc do 7x/7x i do 30 lvl a pozniej sie pomysli.Pozdroo
|
A czy ja mam dobre skille na moj lvl? Opis postaci w opisie :p
|
No to i moje :P
Ja mam ndzieje ze jak na moj lvl mam dobre skile .
Nick: xxx Profesja: Knight (niedlugo elite) Świat: Calmera (rulez) Skille: 68/68 (ciągle rosną) Mlvl: 4(30% do 5) Lvl: 21 (Jak sa skile to i exp tez) |
Cytuj:
ja na 19 lvl'u mialem 65/65 czlowieku zastanow sie po: 1.knight powinien miec rowne skille (60/60) a nie jak pall (60/40) 2.jakby co 5 lvli trzeba bylo robic z 20 skillkow to bubble miala by z 1000/1000 3.zastanow sie zanim cos napiszesz "Nawet najokrutniejsza bestia ma w sobie odrobine litosci, ja tej litosci nie mam wiec nie jestem bestia" |
złe skile
:cup: a ja mam 13lvl i w chwili gdy pisze tego posta mam 44/42 :] to źle czy dobrze :)
|
skill
Ja na swiecie non PvP mam przy 16 levelu skile 56 na 56 Knightem
|
hehehehe. Ale nooby jestescie.. jak mam knighta na 10 lev ze skilami 50/49 XD
Davidos Nemesis Nebula 3 mlev Skile 50/49 |
ehhhh
Trzymaj tutaj skille jakie powinny byc na danym lvl'u ;)
lvl 10 - 45/45 lvl 20 - 65/65 lvl 30 - 75/75 lvl 40 - 80/80 dalej juz trenujesz jak sobie chcesz( ale raczej normalne ze nie bedziesz wciaz mial skilli 80/80 na 100 lvlu) Nick - Watewim Swiat - Mythera Voc - Knight Skills - 84/82 (wciaz rosna) Lvl - 50 Mlvl - 6 Hail Watewim, Hail Mythera :evul: |
I tak moje są najgorsze !!! Knightem na 18 lvl mam 43/35 ;( !!! Poniewaz nigdy nie skillowalem zawsze na full! !!
|
Ja na 13lvl mam skile 52/52.Dla mnie to są dobre skile ale i tak będę ćwiczył.Na 20lvl chcę mieć coś koło 70/70 :) .Cóż, mam wielkie ambicje, a może wkońcu mi się uda. :cup:
|
Ja mam 13lv i skille 48/45 :D serio
na 20lv powinno sie miec okolo 60/60 :/ wiedz Mam skille calkiem niezle jak na nooba :baby: :baby: :baby: |
i gram na celescie czyli jak ktos nie wie non pvp
|
hmm ...
co za ruznica, pvp czy non pvp ?, tez gram na Celesta, 26 lvl / 5 m lvl, 73/73, wszstko zalezy od tego jak sie ktos przyklada, ile czasu poswieca na to i czy robi to dobrze ..., jesli ktos chcialby jakies wskazowki do trenowania na non pvp, w miare mozliwosci pomoge :)
|
Ja mam knighta na 18, a skille 48/45.
|
mam kinghta na 14 lev a moje skile to 51\\50 i rosna :cup: jest superr bo trzeba ternowac od poczontku i to samoo!!!!
|
Ludzie nie wiem czym wy sie chwalicie - 15 lvl skille 50/50? ja na antice od 5 miechow mam 11 levela ze skillami 76/75, dzisiaj wieczorem beda 77/76., btw. mlvl - 47% do 6. nie spalam many ciagle..
|
Odp
Cytuj:
|
Jestem na 16 i mam skile 51/48 i wydaje mi się że są zamałe jak na 16 level :(
|
JA MAM NIEZLE SKILE BO TRENIE TROD\SZKE W WOLNYM CZSEIE MAM 12,5LVL A MAM 40|34 ALE SLABA OBRONE MAM JA TAK UWARZAM
:cup: |
Masz dobre skile jak na ten level. lecz jesli hcesz by tarcza szybko ci rosła to pujdz do thais na wilki. wyłap trzy i trenuj z nimi. Albo szczury na nich barzdzo szybko idzdom skile w tarczy.
|
.
Skille powinny byc dostosowane do otoczenia i potrzeb gracza. Jeżeli ktos chodzi na potworki typu orc warrior czy valkiria to wystacza mu male skille, a jak ktos chce isc np na dragony to skille muszą być wieksze. Ja np. mialem kiedys knight lvl 20 skille 67/66 i chodzilem na dragi, a teraz mam knight na 28 lvlu i draga nieubije (tzn ubije ale duzo UH).
|
Słabe Skille
Ja jak na swój lvl mam bardzo słabe skille: 45\41 przy 17 lvl i 3 mlvl.http://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon11.gif
Ale trenie i za niedługo powinny być lepsze.http://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon10.gif Zmienie posta dopiero przy skillach 50\50. |
Ja mam na 12 skille: 36/33 .. dobre jak na ten lvl ? bo mam jeszcze druid 17 lvl skille : 18/20 - Mój ih, hmm itd. maker
|
Cytuj:
teoria skilli shieldingu: Skill shieldu nie może być mniejszy lub większy o 2 od broni atakującej. (tylko w przypadku paladyna) Człowieku powiem szczerze masz tragiczne skille ! ;) Powinieneś mieć conajmniej 50/50 :p nick: Neoxer/Ruthless Sniper voc:knight/paladyn skille:45:45/48:38 level:8/13 swiat:silvera/silvera miasto:thais/thais |
Znów
Znów mam 56 na 56 skile znowu czas na Tibi cofneli :confused:
|
Yy czy to nie jest bezsensowny temat? Proponuje go zamknac, bo jak juz ktos powiedzial: Jak skille Ci odpowiadaja to znaczy, ze masz dobre. Ile razy mozna powtarzac jedna rzecz...? To zwykle nabijanie postow :S
|
Cytuj:
|
Qba ma racje!!!!! Skille zalezom tylko od gracza nie ma zadnego nakazu na skille ja mam 19lvl i mam skille 51\50 i sie z nich ciesze dlatego nie przejmujcie sie slabymi skillami poskillowac mozna w kazdej chwili!!!!
|
To czy ja mam dobre skile , raczej dzisiaj bede mial juz taki 69/67 na 20 lvl ???
Z jednej strony uwazam ze sa dobre a z drugiej za slabe jakie jest wasze zdanie?Czekam na odpowiedzi pozdrawiam |
Turek twoje skile wcale tak dobre niesa a jak jusz niejedna osoba mowila skile zaleza wylacznie od ciebie ja wychodzac z rooka odrazu zabieram sie za skilowaniem kazda jedna postacia jaka mialem przewaznie stawialem sibie cel od 10lv kiedy mialem skile 50/50 z kazdym lv 1 skil itd
muj kolega robil napoczatku 20lv potem skilowal inny robil najpierw skile 70 potem expil kazdy inneczej kazdy wedlug swojego sposobu Up: skile co od lv ladne bynajmiej moim zdaniem |
Cytuj:
A tak w ogóle, to kończe, pa ;] |
Mój
Mój trening Knightem i tak uważam za udany do 13 levela grałem na nOOb :( , był tylko level, level i level, skile były marne, gdy zaczynałem skillować miałem 32 na 29 przy 13 levelu. Przeczytałem kilka poradników, posłuchałem porad kolegów i koleżanek i zaczołem skilować dniami i nocami (w świecie Tibi).
Kiedy dobiłem do 16 levelu miałem skile 57 na 57 miecz i Tarcza oraz 30 w pieści (nudziło mi sie troche te skilowanie) :) dodam że gram na Serwerze non PvP o nazie Celesta |
Maje skille sę w opisie.(bardzo niezadowolony z nich jestem) :(
|
Cytuj:
Wiesz, czym grozi nie trenienie shieldinga, ze taki gowniany goblin bedzie ci hity sadzil -.- a na 14 lv to hanba miec skile jak ty. Po drugie piszesz ze niewiesz co robic k... a wiesz ze sie treni nie z jednym potworkiem tylko dwoma co najmniej? Nie dobijaj mnie plzz ja w jeden dzien zrobilem moje skile tren na lodowych wyspach dobrze ci radze ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |