![]() |
Cytuj:
dzwonisz i mowisz ze masz wysokie pingi czy straty na pakietach czy słaby transfer u kazdego jest cos innego jak nie zadzwonisz pisanie tutaj nic ci nie da bo ja czy inni nie pomoga ci w problemie bo nie mamy takiej mozliwosci |
To co sie kurwa teraz dzieje to istne jaja. takie lagi że szok. Jak zawsze w u mnie w Gdyni mają coś zjebane te pijawki pierdolone. Sorry za przekleństwa ale po prostu nie da sie już tego znieśc mam to od wakacji grrr X( Idę qwa do biura obsługi na Chyloni i zobaczymy bo kolesia tam rozpierdole -.-
Edit Jak ktoś by sie chciał ze mną wybrać do tych pajaców na Chyloni to PM albo pisać tutaj. |
I Love It <3
Dec 12 2008, 11:55:44 CET Died at Level 38 by a rotworm |
Zadzwonilem do tych pajacow i wyslalem te tracerty, oczywiscie powiedzieli ze wysla problem do administratora. Nic dziwnego w tym by nie bylo, gdyby nie mowili mi tak juz poraz 3 -.-
|
A ja powiem wam coś ciekawego :PP
Jeżeli nie możecie grać w tibie grajcie w cs'a ja tak robie :PP |
CS i WoW to 2 najgorsze ścierwa na świecie !!
BF2 ponad wszystko :) |
Cytuj:
100 POST W TYM TEMACIE |
Ja juz niewiem co te pajace od*******aja tyle ludzi do nich dzwoni a oni maja ich w dupie. Co mam do nich zadzwonic i powiedziec "Dziendobry mam problem z tibia lagi mam co jest?"? bo co zadzwone do nich powiem ze mam problem z internetem to oni powiedza ze wyloncz niepotrzebne programy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak szedłem 30 min przed zamknięciem nikogo nie było, najwięcej ludzi jest około godziny 12~
Edit Zna ktoś e-mail do nich, siedziby w Gdyni czy coś bo nie chce mi się szukać? ;] |
Cytuj:
|
I co ktoś znalazł lekarstwo :P Bo to już mnie MOCNO denerwuje .... pierwszy raz od miesiąca chciałbym zagrac bez lagów;/ POZDRO
PS.Jestem z Iławy:) |
@up
Jakbym znalazł "lekarstwo" to bym pisał "asghaushuasgfasyuashauahuah 1!!@!@!1111 nie mam laguuffff a wy noby dalej myslcie co zrobic sdahfuashgfaiygfasufausihfas" Jak widzisz(albo i nie widzisz, bo nie wiem czy czytałeś cały topic) nigdzie nie ma wiadomości o tejże lub podobnej treści. Nie. Nie znaleźliśmy lekarstwa. |
Zadzwonię do nich zaraz:P Lecz co ja mam powiedziec? ;) HELP!
|
"dźeń topry nie dziaua mi tipia srupće coś"
Przeczytaj ostatnie kilka stron. Kilka razy ludzie pisali co mówić. : ) |
Aae pidżo, nie pirz tag jakbyź nie umiał ;//
|
pszepraszam jusz nie bende.
>,< |
ja mam już najczesciej lagi jak brat przyjdzie do domu ...
po chwili zaczynaja byc lagi :p taki zbieg okolicznosci ^^ a ze mam 2 braci to caly czas mam lagi xD |
Powiem wam szczerze, że już 6 lvli wbiłem na tych lagach, ponieważ jestem wylogowany na expie i za każdym razem gdy się zaczynaja szybko schodzę na dól, ale za każdym razem trochę % wbijam xdd..
Expię na Ramoa - wyspie bonebeastów. |
ja tylko 1:p
|
Rano 0 lagów;/ a teraz
|
ha !! zaczelo sie wolne od razu lagi... Multimedia rox ?
takie dzwonienie do nich nic nie da, pytałem się znajomego prawnika, powiedział aby śmiało walić do rzecznika praw konsumenta :) |
Nom, nom.
Hail MM!!!!!!!!!!!!!!!11111111oneoneoneoneoneeleven Mi zrobili taki przedwczesny prezent świąteczny i przez dwa dni neta nie miałem B) |
Ja mam MM i nie mam najmnieszych problemów z tibia fakt faktem na serwerach w w usa rosną i jak tam sa jakies lagi to fakt sie cos sie dzieje ale oglnie jak tam jest gładko to nie ma problemów
jesli macie lagi zróbcie tracert (adres serwara) i wrzucie na formów zobaczy sie gdzie sa problemy mozna przecież kazdyz tych serwerów pingowac i zobaczyć gdzie sa problemy. Bo mowie ze mam lagi to jak isc do lekaza i mowic jestem chory i na tym koniec, jak sie nie pokaze gdzie cie boli. jesli znajdzie sie wspólne cechy to wtedy mozna ich zasypac PS jeszcze jedno jesli macie jakiegos znajomego z innej sieci to zabierzcie od niego taki sam trace i zobaczy sie czy ścieżki do serwerów do celowych sa takie same jak u kogoś innego |
To znaczy co? Opisz po kolei co trzeba zrobic :) Będę wdzięczny ;) POZDRO
B) |
to uruchamiasz wiersz poleceń wpisujac cmd
nastepnie pojawia ci sie okno wiersza poleceń wpisujesz tam komende tracert dajesz spacje i adres serwera z którym sie łaczysz adresy sa podane kilka stron wczesniej pojawia ci sie sledzenie trasy do serwera kopiujesz wklejasz do posta i mozemy porównac z jak to wyglada u innych i zobaczyc czy wszedzie jest to samo czy co innego |
Sorry jakie adresy?:P Adresy serwerów? w tibi? (zielony jestem)
|
Adresy IP serwerów z Tibii.
|
Ok mam 62.146.31.166
|
Muszę byc zalogowany jak to robie?
|
własnie takie screeny pokazuja problemy na adreach MM jesli nie wiecie do kogo by nalezały adresy tu macie linka do sprawdzenie w watpliowściach
http://www.db.ripe.net/whois?form_ty..._search=Search przeklejcie całą linijke czy ktoś jeszcze ma takie screeny jak Litin_Kaire ?? |
Cytuj:
|
Ej moge link do zdjęcia bo jestem tu od wczoraj zarejstrowany to nie wiem jak
|
mozesz ale lepiej jak bys przekopiował informacje było by wygodne
|
|
prawdopodobnie serwery DE-CIX Frankfurt IXP maja wyciete odpowiedzi ewentulanie coś sie na nich dzieje.
Wcześniej też był tam problem jak ogolnie w MM były problemy z transferami pamietacie czy znów kolesie w frankfurcie co kombiunuja. a masz teraz lagi czy co sie dzieje? |
No mam nadal. Czyli nie wiadomo o co chodzi?
|
@Padawan to znaczy ze co mamy zrobic zeby lagów niebyło?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |