![]() |
Cytuj:
I nie wygrywaja war ;P |
Kacperka
Raczej wygrywaja war... Fragi sie nie liczą, co z tego że SA bedzie miało przewage 1000 fragów, jak bedą siedzieć w depo i tylko padać? A ftp expic bedzie itd... |
Co do wojny to hmm...
19:01 Bako [98]: nei gram juz 19:01 Bako [98]: przegralismy war 19:01 Bako [98]: niemamy szans 19:01 Bako [98]: retrired forver 19:07 Bako [98]: 19:07 Deosita [174]: u want pay? Trixel botuje i robi PA na malpach... wczoraj leoozenho atropoz i jakies naby bili jakiegos 63 kina w port hope... |
Cytuj:
@Taxo Bako i tak nic w war nie robił , słuchaj się jego to daleko zajdziesz... @War Tak , teraz przegrywamy , ale poczekajcie... ;) Ten war nigdy sie nie skończy , póki s.a nie wygra =) |
W czasie gdy oni botują i robią sobie nowych wrogów, my robimy znacznie potrzebniejsze rzeczy ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja pierdole w*****a mnie juz ten serv, ide sobie expic a tu nagle przychadza jakies nooby z demonic horde i na*******aja...;(
(ofc nic nie zrobilem)X(X(X( |
SA nie siedzi w pz, tylko wogóle się nie loguje :evul:. FTP nie wygrało wojny i nie wygra, myślicie, że to miało się wszystko wyjaśnic w ciągu 3-4 miesięcy? Większośc mówi, że będzie trwała ponad rok, jak nie więcej i jeszcze nikt się nie poddał. A że FTP expi to nic nie znaczy, niedługo to się zmieni. Nie myślcie, że zawsze będziemy wygrywac, wojna to wojna, raz się wygrywa raz się przegrywa bitwy. Mamy chwilowy dołek, z głównym naciskiem na chwilowy. Teraz widzicie co się dzieję, co robi FTP, nie ma życia na Silverze.
Póki co można powalczyc na forum: http://forum.tibia.com/forum/?action...3&pagenumber=1 Niemal że codziennie dodaje nowe deady neutral. Trzeba tak też próbowac, już FTP dostało 2 razy ostrzeżenie. Pamiętajcie, że gildia Eternala dostała bana za power abusing. Najlepiej będzie jak ten temat będzie codziennie widoczny na GM Forum. Starajcie się pisac, ale nie z jakichś 6-15 lvli, tylko konkretnie ;]. |
Cytuj:
Tak powinno sie wszystko wyjanisc w 3-4 miesiace, a slowne potyczki nic nie zdzialaja. |
@up
Lol? Spójrz na lvle FTP, co ty chcesz w 3-4 miesiące im zrobic? Na pewno się bez walki nie poddadzą, a my nie mamy tylu ludzi, żeby ich ostro tępic. Wole pisac i próbowac, niż siedziec i tylko mówic, że nic się nie uda. |
@up
Agree Co z tego, ze padna jak odrobia w nastepny dzien? Trzeba bylo by ich caly czas bic, az by im sie znudzilo :p |
@UP
Marzenie ściętej głowy... No chyba że się boci kilka tygodni ma sie tam jakiegos 50+ sorca czy cos i taką bandą nie wiem załóżmy 10-15 ludzi jedzie z kombo sd i po sprawie xD ale to trzeba się zgrac czy cos a na tym servie to jest prawie ze niemozliwe xD Więc można dalej mażyc ;p Edit:Sorry ale taka jest prawda :(:(:( |
@Omo
Zgranie to tu jest, bo gdyby nie ono to w tych dwóch głównych openkach nie wygralibyśmy 20:0 i 34:8 |
Cytuj:
Character Information Name: Duriel zoltan Sex: male Profession: Elder Druid Level: 54 World: Silvera Residence: Carlin Guild membership: Vice-Leader of the One for All Last login: Mar 10 2008, 10:31:56 CET Comment: Never Give Up... ;x Account Status: Premium Account Character Deaths Mar 10 2008, 10:31:52 CET Killed at Level 56 by Khurix and by Hun Strong @edit Tak, tak spodziewalem ze sie nie przyznasz ^^, Smieszny jesteś... "(ofc nic nie zrobilem)" to raczej wskazuje na to że padłeś... Mniejmy nadzieje że nie bedziesz już tak kozaczył... |
Duriel w grze nie byłeś taka ciotą...
|
@Sardas
Wszystko pieknie tylko, ze ja nie padlem :D |
@Duriel
I tak wiem, że to ty, za te najeżdżanie powinienem wydac twojego knighta, ale nie jestem konfident ;x. A ja was dalej zachęcam do pisania w moim temacie! |
Cytuj:
|
Diabo Capeta
Banished: until Apr 09 2008, 15:24:18 CEST because of account sharing Sokkz Dow też ban + niedługo już Lerick~ ale GM zapomniał xD |
Lubie mieć lizaki w buzi =)
|
Jakieś małe kłotnie powstały w FTP. Uncle się obraził na Pipao~ i FTP i odszedł, a wraz z nim Unclezenho(logiczne) i Tumkan.
|
Kocham silvere problemy się same rozwiązują :D
@all Chyba tu pisac przestane sami idioci ktorzy kumpli wydaja tu sa, co chwile klotnie -.-" @Co do klotni Frycek zostaw oma, omo zostaw frycka xD |
@Daw
Ty tak nie kozacz bo te bohy w których chodzisz są moje i poredy! xD Wisisz nam je :p |
@Up
Widzisz nie mam zadnych bochow na sobie i nie mam pojecia co ***** z nimi zrobil... |
@Shaka
Po 1 kazdy wie, ze duirel ma knighta i zna jego nick lol:p Po 2 ja nie jestem duriel... Po 3 gram palkiem ;o |
@darkkz
Dobra weź i tak wiem że sie nie przyznasz, chociaż to prawda... Podaj nick jak jest inaczej... Dla mnie to ty jestes bardziej żałosny niż myślałem każdy juz wie że ty to duriel a ty nadal wszystkim odmawiasz że nie i wymyslileś scieme ze palkiem grasz to hmm, czyzby to był Vegeta Zoltan?... |
Cytuj:
A tak serio, Gorti zagadaj do Dante bo kasy need :/ |
@Sardas
Mam palka 40~:p Smieszne haha :D |
@up
A ja sharuje z mdw ;/ Jak podasz nick to ci uwierze... @edit: Ahh, tak rozumiem, boisz sie... Bywa... Na forum to se możesz pokozaczyc a jak przyjdzie co do czego to srasz w gacie ;/ @down 2x xD, bo ja jestem 69 ownerem niedawno mi dał passy i to pewnie dlatego, mam czas na granie 1 minute 20 sekund dziennie i wtedy moge se poszpanowac ;] |
@up
OO TY TEZ?! |
2xUP
UP nieprawda bo ja sharuje a was nie znam ;/ |
@ALL
Jestem chujem, noobem , debilem , idiota, ciota itd.:o @Down Jak podam Ci moj nick i mnie ubijesz solo to zaplace 20 ok ? Jak dobrze pamietam miales mnie ubic... A sie wykrecasz wiedzialem, ze tak bedzie, pizda:D Wloguj sie to podam No i co ?CZEKAM!:D |
@up
Wiem o tym, ale bardziej wolalbym znać twój nick a nie ksywy... @edit nie mam zamiaru cie bic nawet, za wielka ciota jak dla mnie (czyt. szkoda fraga) Więc możesz podać nick na pm jak chcesz @edit2 ja też wiedziałem ze sie obsrasz podać nicku... Noob plx... Boisz sie 80 knighta bez itemów. GZ!! |
@Shin
Gdzie on napisal ze sie ciebie boi ?:p Pierw gadasz ze go zabijesz, a teraz pisesz, ze szkoda fraga :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1. Nawet nie mam checi zabijać takie dzieci neo... Jeszcze by matke krzeslem zabił przez to... Po 2. Narazie to musze sie odkuc finansowo po hacku, a dopiero pomysleć o zabijaniu... A i nie zapominaj że tu cale forum tylko czeka na to żeby podał nick ^^ |
@Poreda
Chuj to ty jestes pedale:p |
@Shin
On nie podaje nicku dlatego ze sie boi Ciebie. Gdyby sie bal by tu nie pisal i by nie pisal calej prawdy o Tobie (ze jestes noob itp) :baby: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |