![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poraz kolejny ruszam z misj± u¶wiadomienia... NIKT CIĘ NIE TRAKTUJE POWAŻNIE! Proszę... miej trochę szacunku do siebie samego. |
no to super ze kara dochodzi :) co ja bym dal zeby hiszpanom dupe skopac :) ale niestety nie mam tu chara ;p
|
Cytuj:
|
No wła¶nie nie mieszać w to Kary ;>
|
Cytuj:
Uriza wyjdĽ i nie wracaj! Te dziecko z avka to ty nie? No, wiedziałem :baby: |
@Uriza
Co Ty szczoto gadasz? Niby Dizt miał u Ciebie hunta? Z tego co ja wiem to on nie padł od Twojego mighty, mocarnego, super, uber, mocnego, (resztę sobie dopowiedz) squadu "Uriza pk team" w przeciwieństwie do Ciebie i Twoich koleżków z piaskownicy. Ciężko mi uwierzyć w takich ludzi jak Ty. Wybacz, ale współczuję Twoim rodzicom... musz± mieć niezły meksyk z Tob±. |
Od dłuższego czasu obserwuję wydarzenia na morganie a także na forum tibia.com oraz oczywi¶cie na tym.
Niektóre wypowiedzi użytkowników s± żałosne, a niektóre rozbawiaj± mnie do łez :D Np. Ojciec Arman :D:D Zrobiłem zrzutkę screenów a różnych akcji. Nie miałem czasu wstawiać ich na photobucketa, ale za to spakowałem winem i dałem upload http://www.***********.com/504981911.html PS. S.P.E.E.D.Y.S.H.A.R.E Pozdro |
@Uryna and something like that
W wojnie i tak za wiele nie pomożecie bo tu trzeba czego¶ wiecęj niż chęci,nie mniej jednak mozecie kogo¶ z nich uwalić ( jezeli dacie rade;) ) a potem pisać posty na forum - nie na odwrót Zawsze ten kto¶ poniesie straty a nie będzie liczony jako frag prawda? @Lavio Nie mam nic do Ciebie ale nie współczuj jego rodzicom bo masz o tym gówniane pojęcie :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@kto¶ up
linków do spidiszer nie można wstawiać, bo maskuj± rozszerzenie pliku. Nie mogę się doczekać, aż Tengusy dojd± do wojny. Będzie się działo (o ile dojd± xd) :> |
Cris Inferno
Feb 04 2008, 04:34:33 CET Killed at Level 73 by Tsunamin and by Kafarotwaty Kafar Mixi Elekt Feb 04 2008, 04:56:00 CET Killed at Level 82 by Tsunamin and by Marelw the Wolf 05:15 Mixi Elekt [80]: ja bym wolalal zeby polacy wygrali ale kurwa jak wy od*******acie takie maniany ze bijecie typa ktry raz prawie kogos bloknol i jeszczepaymenta mu nakladacie lol I kto mu kazał blokować nas na akcji?? Widać ładnie na filmiku jak im pomaga więc padł i nie płacz już. |
ludzie.... o 4 się ¶pi...............
|
Co do fragów, GZ ! :D Jest jaki¶ film może ?
@Uriza Eternitas macie przejebane ! Uriza team dochodzi do wojny ! Omg <rotfl> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziecko... widze ze nie robisz postepow :( uh'ami raczej nie dam rady z waszym "kultimem" :/ Chcialbym zapytac tylko o dwie rzeczy: 1) Wiesz co to pierwsiatek? Jak tak to respect. 2) Ile musze placic? plz serio pytanie :baby: |
Cytuj:
|
Apel Do Urizy!!!!!!!
Uriza tz. "Miszczupefalpe" powiedz mi tylko jedno, dlaczego tak postępujesz??
Rajcuje cię to( robienie z siebie kretyna, debila, osła)????? Idz sobie rozsyp klocki Lego, zapros swoj "DRIMTIM" i pobudujcie sobie, a nie do KOMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] @Topic Jak sephi wbił tego skulla, bo z tego co czytałem nikt tego nie napisał. Pozdro Hawan~ |
Offtop
Elo Hawan ;] jak mozesz wejdz na gg albo venta.
Pozdro ;p |
Cytuj:
@Uriza Ujawnij sie to pogadamy |
http://www.***********.com/279200645.html
spee dyshare mialem lagi i nie moglem dogonic crissa xdd ,a potem mialem kicka i nie widac jak ubilismy tego 2 typa :D Przykro mi ;) Btw. Dzisiaj wpadli do nas Vic,Gebh,Maxlta i Shaikon ;d Z czewy bylem ja (ale chwile),shejq,czokapik,stary owner knobika i 2 ziomkow naszych jeszcze :D btw. Obydwa fragi sie licza ,a wiec teraz jest 31:30 dla RISE :) Jesli ktos chce mozna wrzucic screeny z tego jak Mixi Elekt nas blokowal/bil ;] |
Juz sie nie chwal ze pozwolilem wam ze mna piwo wypic i zjesc longera w KFC xDDDDDDDD Przez was kurwa musialem znowu na waksy isc!!!
Fragi smieszne ale sa :evul: |
ja nie jadlem ani nie pilem...:( bylem tylko chwile bo jestem grzeczny i chodze do szkoly :D
|
Cytuj:
|
Tez bylem w szkole! Ale tylko na biologii bo mi pani cisnienie podniosla oznajmiajac ze spr mam w czwartek, wiec zrezygnowalem :P
|
Cytuj:
Ojjj Maciej ty chultaju... Xdddd w sumie ja tez byłem na jednej lekcji Xd Victeron Demoralizujesz Młodziez................. Ale ¦misznie było ;pp |
hehe
Widze, że po wspólnej degustacji napojów "wyskokowych" morale w RISE s± coraz lepsze.:D:D
I oto chodzi GZ;p @ Topic NIce Rise znów na czele:D Tak trzymać Pozdro Hawan~~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra juz nie bede xD ale wieksza beka z takich co odp na takie posty niz je pisza;p zdjecie z avatara to lavia brat dizt cold jak byl maly :D |
Manis _/ xD
Zingery sa lepsze :D nom gz wygrywacie ;] offtop. http://www.maxior.pl/film/72366/Pios...w_Radiu_Maryja OWNED |
Proponuje nie odpisywac na posty mr. urizy. Powstaja glupie rozmowy, a jak ten barszcz jeszcze cos pitolnie ( podobne do apelu) no to wybacz.
Pytanko: Czemu Russel pisze o paymentach a sie nie leje?:confused: |
fakt faktem wygrywamy ale tylko we fagach.Ale to oni wiecej expia i to oni chca wyjsc na OB ;) Mam nadzieje ,ze niedlugo to wszystko sie zmieni na nasza korzysc :)
|
Plagiat!+
Cytuj:
A piosenka z radia maryja ROXANDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ha, a ja dzi¶ nie byłem w szkole. Zagi±łem Was ;d
|
Cytuj:
Je¶li pomagał to frag powinien być zaliczony bez żadnego ALE. Btw. Co ci do tego?? -.- Zabijaja tych, którzy im przeszkadzaja i BASTA.X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |