![]() |
80 palek FACC 80/63 po hacku eq: p.set
gdzie moge dosyć szybko nazbierać kase na eq (800k):evul: |
Cytuj:
|
RP 94 lvl naturalnie Pacc skile nie pamiętam dokładnie ale coś koło 88. Dawno nie grałem i nie bardzo się orientuję. Proszę o podanie mi miejscówki gdzie będę zarabiał najwięcej pieniędzy, jak i takiego miejsca w którym będę wychodził na 0 ale będzie duży exp.
|
100 ED 65 mlvl gdzie latwo i szybko zarabiać samemu kase?
|
21 Paladyn FACC
Skille:60\45 Eq:Belted Cape , Dragon Shield , Plate Legs , Crown Helmet , no i Spearki Gdzie moge zarobic na bp Small Stoness ( Do Treningu ) Gram w tibie niecale 2 tag wiec niemam zielonego pojecia gdzie zarobic :) |
facc tomb pod mount sternum (thais)
guardy (kazordoon) minotaury (mintwalin) ghostland (carlin) cyklopy (poh/mount sternum) przedmiescia of (?) |
RP 94 lvl naturalnie Pacc skile nie pamiętam dokładnie ale coś koło 88. Dawno nie grałem i nie bardzo się orientuję. Proszę o podanie mi miejscówki gdzie będę zarabiał najwięcej pieniędzy, jak i takiego miejsca w którym będę wychodził na 0 ale będzie duży exp.
|
@up
smoki zielone i czerwone :O |
gdzie zarabiac 41 knight slabe skile bo tylko 64/62 server non-pvp :)
mam pacc-a |
Gdzie moge zarobic 56 ed 44 mlvl + 4 :)
Eq: Hat of the mad Focus Cape Blue Legs Bohy Spellbook of mind control/Demon Shield Platinum Amulet Gdzie i ile bede zarabial prosze podac w godzinach. Z gory dziekuje. :) |
Cześć,
gdzie mogę zarobić: 50 MS, 46 mlvl eq: Crus Helm/HotM, Blue Robe/SpiritC, Blue Legs, BOH, Drag Shield, ALL Wands mam blessy i PostMana -> oczywiście PACC |
Gdzie dożo zarobie 37 palladynem bez paca skile 76+2/62.Bez lotbaga.
|
@up
Umarlaki: facc tomb, ghostland, dc |
Potrzebna kasa na druida.
37 lvl, 36+2 mlvl'e facc. Hotm, focus cape, demon shield, hailstorm rod, b legi, bohy, w depo softy(lecz chyba nie bede z nimi zarabiac ;pp) Umiejetnosc robie lootbagow. Potrzebuje szybko kasy, wiec czekam na jak najszybsza odp. z gory thx. Pzdr. ;]] |
Gdzie moge zarobic ?
Eq Mms,rh,blue legi,pall armor,bohy, royalki :) (eq sam zbieralem bo znajdywalem duzo dedow ludzi :P) Lvl 36 skil 68 dyst :P (chce zarabic wlasnie na kamienie) |
75 RP skille 83/64 eq: steel helmet, paladin armor, k legs, boh, medusa shield
?? |
@up
Dragi, mutated humany, bogi, przy szczesciu z blokerem hydry ; DD @ponawiam. Cytuj:
|
@up.
Odpowiedź oczywista bo gdzie indziej na faccu - guardy |
Kina 54/50
21lv EQ: Cleicar mace Dragon shield Crus Helmet Noble armor Plate legs Chodzi mi o exp przynajmiej 5k/h i kaska 2k/h Z jakim waste na soldkach koło kazdo? |
Cytuj:
Z takim eq to waste będzie znikome ;) jak umiesz robić lootbagi i je bezpiecznie do miasta przenieść to Ci się pokryje i wyjdzie nawet na duży zysk :P A co do miejsc - dla Facców - Fibula (niestety coraz więcej botów tam teraz jest :/ - ale jeszcze da się czasem zarobić koło 2k na godzinę), Kopalnie przy kazoo (dwarfy, roty, soldiery). Tomby pod mount sternum (tylko z takimi skilami byś musiał unikać Crypt Shamblerów ;) ) Elvenbane - (exp jako taki, z lootbagami powinna całkiem dobrze pójść kasa, tylko często zawalony spot :/) __________________________________________________ ______________ A gdzie ja mogę iść dobrze poexpić knightem ? Skille : 64/61 - Jeszcze doskiluje się ^^ Eq - Crimson sword, Noble arm, K legs, Guardian shield, dark helmet Oczywiście dla Facc. Exp by był w granicach 5-10k/h, kasa nieważna, byle by dało się robić lootbagi =p |
druig level 65 magic level 53
equ: Underworld Rod ,Focus Cape , jade hat, blue legs , boh , dragon shield i platinium amulet |
67 ek skille 73/71 eq:golden armor,k legs,mystic blade,demon shield,crusader helmet.Gdzie najszybciej zarobic kase z lootbagiem i bez niego :confused:
|
Gdzie wyciagne sporo kasy i nawet niezly exp.
22 pal, 70/58 ? |
gdzie szybko kase
73 level , sword 77 , sh 75 equ: crusader helmet,crown armor,berseker,golden legi,platinium amulet facc i pacc |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorc 21lv 16+2mlv
eq hotm, spirit cloac, p legi, dwarven shield, |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kopalnie dwarfów Solidry i Guardy na -3 i -4 |
Cytuj:
|
Mam 21 druida 14mlvl. EQ: P Set, Dwarven Shield, Leather Boots, Necromantic Rod. Gdzie szybko zarabiać kasę? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam!
|
41 pall facc 74/57
full set eq chce jak najszybciej zarobić 150k bez waste.. fajnie nawet na ef w Venore było ale wyciągałem tam z 12k dziennie (kasa + itemy) jak loot poszczęścił.. Iść zbierać kase / loota gdzie indziej (tutaj licze na wypowiedzi) czy dalej na ef ? (poty tylko na dragach schodziły czasami) |
Cytuj:
Ef, mintwallin z lootbagiem, facc tomb[smieci], dc-1[duzo botterów]. Najlepiej zarobisz na tych dwóch pierwszych... @top. 43 druid, 40+2 mlvl. Hotm, focus cape, demonka, b legi, bohy (softy w dp, lecz srednio widze z nimi zarabiac), hailstorm rod. Gdzie najwiecej wyciagne kasy (lootbagi wchodza w gre, lecz postmana jeszcze nie ma), potrzebuje ~~50k Z góry dziekuje ;* |
Cytuj:
Jak loocik na dragach jeszcze poszczęści to masz 50k w 3-4 dni max. |
15 paladin skille 55/44 eq: Steel Helmet's, Ranger's Cloak, Plate Legs, Dwarven Shield, Spears. -> gdzie zbierać kasę w okolicach Ab'Dendriel na świecie Optional PvP?
|
Gdzie moge szybko zarobic kaske 72 palkiem? :]
|
Na 27lvlu gdzie expić i szybko zdobyć kase :evul: ze 70skillami ???
|
mint/guardy. lepiej mint z lootbagami
|
77RP, 83/60, 18mlvl , eq: Jak na lvl to bdb .
Zebym z kasa wychodzil na 0lub+ i na + w itemkach . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |