![]() |
Cytuj:
przyznaj sie ze jestes no liferem i nie masz kolegow zeby z nimi popic na sylwestra. |
Cytuj:
|
Ugryz suchara
|
Cytuj:
O prosze tu macie odp na mojego posta napisanego powyzej, wystarczy o czyms napąknac, a ludzie tego typu jak ten tutaj z zanikiem mózgu (i niewiadomo czego jeszcze :P )zaczynaja pisać ch*jstwa, wiedzac nie wiele. Naprawde widac tutaj ewidętny przyklad czlowieka będącego zwykłym "0" :) Btw ty napewno jestes tak dorosły i tak dojrzały ze pijesz alkohol LITRAMI i nic ci nie jest prawda :D Na Zdrowie :0 Nie bede tutaj zgadywał ile masz lat bo pewnie zaraz napiszesz "mam 25 lat i jestem zajebisty bo pije alkohol "XD ale wedlog mnie widac ze gdzies tam dawno dawno temu zatrzymałes sie w rozowju +- 13 latka Pzdr :D |
Cytuj:
|
@Voronix
Nie czepiajcie się chłopaka nie znacie sytuacji!Chłopaki sobie zrobili impreze przed kompem były czipsy,orężada i po kieliszku piwa "redsa" na 5,żeby kulturalnie przywitac nowy rok.Chłopaki expili do 3 w nocy ,a potem jak reds zaczoł działac chłopaki poszli robic Pa na brazylach i podobnych sobie.Były dziewczyny nawet ale na redtubie i grupowy sex noworoczny.Chłopaki walili gruche do monitora.Wiec sie nie zbijajcie bo nie wiecie jak było ,a krytykujecie!!tzn teraz już wiecie xDDDD Pozdro DO ZOBACZENIA NA TIBIA!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AFK |
Ciężkie życie Pola "e"nmo
Cytuj:
Ile osób było huntowanych na Arcani? i zmienili chary zrobili nowe? Ile osób odeszło z Arcani, sprzedało postacie? A ile osób może pochawlic sie tym ze były chwile lepsze i gorsze ale przetrwałem od początku serwera wiec najwyższa pora by niektórzy sie zastanowili nad sobą. Tak byłem wielokrotnie huntowany przez Lukiego, Fosfika, Leszcza, Sue, Rafaman, i wielu wielu innych których nie jestem już w stanie wymieni bo niektórych nie pamiętam. Nie pisze na tym forum i na forum ogólnym tibi bo mam aktualnie maturę i staram sie uczyć. Stad tez mam i czas żeby lognac w każdej chwili na tibie bo siedzę w domu i sie uczę. Jak sobie robie trochę luzu to jestem w stanie zaglądnąć tu i tam i zobaczyć co sie dzieje. A z powodu tego że dostałem dziś kat. A xD i miałem dzień wolny postanowiłem skrobnąć posta co powinno niektórych cieszyć a jak nie cieszy to niech sie nie wypowiadają nie interesuje mnie ich zdanie x] |
Cytuj:
nie, nie mam 13 lat ani 25, ale nawet jesli mialbym te 13 to sylwestra wolalbym spedzic z kolegami nawet pijac piccolo, niz siedziec na tibii i expic. a i panie madra glowa, pisze sie ewidentny a nie ewidętny ...i kto tu jest "0"? |
i "według" przez "u" otwarte.
Edit: "niewiele" razem |
Cytuj:
|
Teraz jezeli w ciagu tygodnia nie bedzie opena, to wojna totalnie straci "tepo", my w zadnego massa juz waszego nie bedziemy sie pchac, i bedziemy nawazajem sie massowac.... no tylko pytanie kto jest w stanie duzej utrzymac tylek w pz....
|
nuda;)))))))
|
Cytuj:
to juz mozecie planowac masslogi :> |
Cytuj:
|
B)
Cytuj:
|
Cytuj:
Powaga Chiiiiilll MAAANNN :) zawsze tak jest jak gosc nie ma co napisac bo ktos po nim pojechal to zaczyna wytykąc bledy Prawda :)? |
[CHAR]Boroth Flam[/CHAR]
Apr 15 2008, 15:57:05 CEST Killed at Level 166 by [CHAR]Dracon of Arcania[/CHAR] and by [CHAR]Kacial[/CHAR] Huh, nice :D |
Boroth głupi noob
|
Cytuj:
bemko* e tam zdarza sie :P |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jestes offline 1/24 o.O
|
Wypatrzyłem w VIPie mass Lr o.O Troszku liczyłem na openke coby ponobować noobcharkiem i może jakie boszki z deda któregoś podwinąć ;>
|
no ba ja robilem z moim bandem tourne po thais i przyokazji pociag,patrze nizej <xxx has logged in> kukam na vipy a tu O.o,dobiegam do dp i 30 sec pozniej przebiegli all,czy mi sie zdaje czy oni cala chmara po blessy polecieli?
|
Właśnie tak to narazie wygląda że zrobili massa żeby całą gildią blessy pokupowac : D [i tak nooby na statku thais mówią]
|
a mnie godzine temu obudzili, wbilem hattricka na 143 rp i zasnac teraz nie moge, kurwa !!!
|
Cytuj:
|
Ehmm.. ale NUDY :)
|
to nie graj
|
Sua Mea wyszła z La Revolution lol ? żal ? :o
|
żal ???????????????????????????////////
|
Cytuj: