Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Eizix 03-06-2008 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2093309)
Titaco padl,
Spy powiedzial ze sraliscie dupy wyjsc walczyc xD

po co mielismy wyjsc skoro sie schowaliscie na dragi? :o

Smokuu 03-06-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2093355)
tak sralismy i nie wyszlismy ( nie trzeba bylo sie chowac na dragi ) ;(

Titaco + 12 lvl na wojnie zanim padl o,o

mi tez niewiele do 200 brakuje o,O Aata niedlugo kolejny lvl :(

A nie? galithar chcial wami dowodzic ale wy sie obsraliscie, stalismy na srodku , nie przylaziliscie wiec poszlismy w def bo nooby sie zaczely od was zlazic.

+12 ? myslisz ze ktos sie tym przejmuje? przez tak dlugi okres to nie jest taki wyczyn.
O.o kupiles pacc? wbijesz 200 i znow padniesz. Proste.

Medivh Shady 03-06-2008 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2093408)
A nie? galithar chcial wami dowodzic ale wy sie obsraliscie, stalismy na srodku , nie przylaziliscie wiec poszlismy w def bo nooby sie zaczely od was zlazic.

+12 ? myslisz ze ktos sie tym przejmuje? przez tak dlugi okres to nie jest taki wyczyn.
O.o kupiles pacc? wbijesz 200 i znow padniesz. Proste.

widac ze macie przygluchawego szpiega o,o bo galitar mowil ze alunir chcial dowodzic o,o a tak btw jestescie totalnymi przyglupami szpiegujac nawet jesli jest malo osob na vencie o,o

notop 03-06-2008 17:30

tylko pytanie jest,ilu z was to szpiedzy a ilu tylko sie podaje za "jol jol ziom interregnum jestem jol jol"

Gallanonim513 03-06-2008 18:23

moze smiecie to za mocne slowo. Calis ma rl w inter~ ja tez mam i co z tego? co myslisz ze glupia gra zmieni po miedzy nami jakies stosunki? to tylko pixele.

Smokuu 03-06-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2093578)
moze smiecie to za mocne slowo. Calis ma rl w inter~ ja tez mam i co z tego? co myslisz ze glupia gra zmieni po miedzy nami jakies stosunki? to tylko pixele.

Uraru wbil rs i banna.... hehehe co za noob ;)

notop 03-06-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2093700)
Uraru wbil rs i banna.... hehehe co za noob ;)

poprostu szedl szedl i kurde mial przygode,napadlo go 12 zamaskowanych rumunow chcacych zabrac mu torebke ;(

kamsz 03-06-2008 19:31

Cytuj:

;(;(;(;(;(;(;(

Bartholomew 03-06-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2093735)
poprostu szedl szedl i kurde mial przygode,napadlo go 12 zamaskowanych rumunow chcacych zabrac mu torebke ;(

chciales byc smieszny?O.o dziwne poczucie humoru

z dnia na dzien coraz bardziej nie zadziwiasz

Filush_ 03-06-2008 21:41

Mi sie tam jego żart podobał ..

Cytuj:

Tak jak mówisz, padł jak szmata.

notop 04-06-2008 07:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2093758)
chciales byc smieszny?O.o dziwne poczucie humoru

z dnia na dzien coraz bardziej nie zadziwiasz

chorzy psychicznie ludzie nieodruzniaja zartu od kupy...... cos chyba masz z tym wspolnego,pytanie czy jestes idiota czy poprostu go udajesz;)

Bartholomew 04-06-2008 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2094737)
chorzy psychicznie ludzie nie odruzniaja zartu od kupy...... cos chyba masz z tym wspolnego,pytanie czy jestes idiota czy poprostu go udajesz;)

odróżniaja*

wydaje mi sie ze dyslektycy tez nie "odruzniaja" zartu od kupy (?)

Bartas15 04-06-2008 13:09

Pocisk Hahahha

Fel'ixx 04-06-2008 13:15

bartas uspokoj sie,

ogolnie zauwazylem iz nawet na forum wiekszosc osob przed wojna pisala ze notop to taki elo koks pro, a teraz 95% it pisze ze jest idiota br

Picinhoxs 04-06-2008 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2094918)
odróżniaja*

wydaje mi sie ze dyslektycy tez nie "odruzniaja" zartu od kupy (?)

A ty nie odróżniasz czy bierzesz do buzi chu*a czy widelec?

Zara teksty nie podlizujuj sie sua mea bo ci nie da nic i tak plxor

Bartas15 04-06-2008 14:18

Poczta i PKP strajkują,domagają się podwyżki ale na polski się uczęszczac nie chciało.Koleś ogarnij się i przestań pisac na forum bo nie dosyc ,że jesteś świńskim blondynem bez rl to jeszcze potwierdzasz to na forum.Umyj dupe i fujare i dyziaj na disco może wygruchasz jakąś pijaną dewote.

Bartholomew 04-06-2008 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2094937)
A ty nie odróżniasz czy bierzesz do buzi chu*a czy widelec?

Zara teksty nie podlizujuj sie sua mea bo ci nie da nic i tak plxor

co jak co ale ty moglbys zdobyc sie na cos madrzejszego...

@bartas

yeah :D ale tak to juz jest jak sie nie zdalo matury i sie pracuje w pkp

notop 04-06-2008 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 2094989)
Poczta i PKP strajkują,domagają się podwyżki ale na polski się uczęszczac nie chciało.Koleś ogarnij się i przestań pisac na forum bo nie dosyc ,że jesteś świńskim blondynem bez rl to jeszcze potwierdzasz to na forum.Umyj dupe i fujare i dyziaj na disco może wygruchasz jakąś pijaną dewote.

niewyzywaj tak bo mamusia ci komputer zablokuje programem blokujacym dla dzieci

z ta dysortografia i kolorem wlosow to walkujecie temat rok a i tak nikt sie tym niepodnieca,prucz dzieci z ciezkim dziecinstwem.A na bank mi to zwisa wiec pisz sobie ile chcesz,jezeli przy pomocy wysylania postow dochodzisz do orgazmu

Thornak 04-06-2008 17:29

Wojna Trwa ...

Szefie :) 04-06-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2095374)
niewyzywaj tak bo mamusia ci komputer zablokuje programem blokujacym dla dzieci

z ta dysortografia i kolorem wlosow to walkujecie temat rok a i tak nikt sie tym niepodnieca,prucz dzieci z ciezkim dziecinstwem.A na bank mi to zwisa wiec pisz sobie ile chcesz,jezeli przy pomocy wysylania postow dochodzisz do orgazmu

Widze pewna niekonsekwencje w tym co mowisz. Mowisz ze 'zwisa ci to' a jednak odpisujesz na kazdy post ktory wspomina o twojej fryzurze, pracy. Moze jednak cie to rusza? hm?

Bartholomew 04-06-2008 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2095580)
Widze pewna niekonsekwencje w tym co mowisz. Mowisz ze 'zwisa ci to' a jednak odpisujesz na kazdy post ktory wspomina o twojej fryzurze, pracy. Moze jednak cie to rusza? hm?

bo w pkp jak sie z niego smieja to nie moze nic zrobic bo sie boi, tutaj moze przykozaczyc bo przez komputer go nie pobija ;d

@edit

900 post!!!!!!!!!!!!!!

Fel'ixx 04-06-2008 19:28

to tak samo jak ty i asfalt

SpoconyKrystyna 04-06-2008 21:09

Notop jednak ty to jestes pierdo*****y ;) naprawde zastanów sie 10x co piszesz... :(

notop 05-06-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna (Post 2096032)
Notop jednak ty to jestes pierdo*****y ;) naprawde zastanów sie 10x co piszesz... :(

juz po dobranocce??

@szefciu

wrecz przeciwnie,kto mnie zna z rl ten wie ze do poziomu bart~ mi brakuje conajmniej 100 lat pracy....w zakladzie psychiatrycznym,wiec ...sram na takich jak on

standart rok bylo o ortografi tera bedzie rok o kolorze wlosow,za rok znow cos bedzie norma,dzieci niemaja sie czego czepiac

wracajac do tibi

test elfbota przez int~

2240..fajne combo;)

www.notop.republika.pl/elfik.jpg
dran fajna spinke mial raz..albo luki na nim zalezy ;P

Koszyk 05-06-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2096471)
test elfbota przez int~

2240..fajne combo;)

www.notop.republika.pl/elfik.jpg
dran fajna spinke mial raz..albo luki na nim zalezy ;P

http://img236.imageshack.us/img236/2263/comboed9.jpg

3468 many + 427 hp =~3900 hp

mial full mane wiec zeszlo mu okolo 5k many + 400 hp.

notop 05-06-2008 01:24

zalosne to troche....
w sumie jakby nie elfik to byscie zbierali seeds-y jako paynamenty teraz;P

Milonomm 05-06-2008 01:34

to combo to nie elf tylko odlicznie na vt blondasku :*

gigoro 05-06-2008 02:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milonomm (Post 2096517)
to combo to nie elf tylko odlicznie na vt blondasku :*

Ta, a notop jest brunetem i pracuje jako kierowca PKS _/

Milonomm 05-06-2008 03:02

jak dla mnie moze byc nawet imprezowym dziadygom

Filush_ 05-06-2008 03:06

W sumie to mogło być na vencie odliczane... żadna filozofia walnąć takie combo stojac spokojnie w miejscu. Co innego jak takie combo pójdzie w srodku open battle nie wiadomo skąd.

..ale i tak sądze, że to był elfbot.

Medivh Shady 05-06-2008 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2096541)
W sumie to mogło być na vencie odliczane... żadna filozofia walnąć takie combo stojac spokojnie w miejscu. Co innego jak takie combo pójdzie w srodku open battle nie wiadomo skąd.

..ale i tak sądze, że to był elfbot.

poprzednie combo owszem ale te akurat bylo reczne

Poll 05-06-2008 11:07

Nie możliwe żeby 20+ osób w jednej setnej sekundy w tym samym czasie wcisneło hotkeya;p,nawet z odliczaniem;p...to tak w gwoli techniki.:PPPPPPPPP

Tęsknie za starą Tibią ot co!

Shard Blood 05-06-2008 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 2096716)
Nie możliwe żeby 20+ osób w jednej setnej sekundy w tym samym czasie wcisneło hotkeya;p,nawet z odliczaniem;p...to tak w gwoli techniki.:PPPPPPPPP

Tęsknie za starą Tibią ot co!

Ze ty nie umiesz strzelic sd jezeli ktos odlicza i zamiast na 3 strzelasz na 1 to juz nie moja wina

Shard Blood 05-06-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2096513)
zalosne to troche....

Zebys chociaz na 1 battle gral na swoim charze to by bylo dobrze:)

Smokuu 05-06-2008 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shard Blood (Post 2096726)
Zebys chociaz na 1 battle gral na swoim charze to by bylo dobrze:)

Zebys byl taki cfany przed wojna, to by bylo ciekawie. Zal ze wszystkie cioty ktore siedzialy cicho przed wojna, nagle staly sie tak pyskate. Ale cuz wojna robi swoje. Pamietam do dzis jak zostawiles chara na afk na dragach Veno na 100 lvlu i cie zajebali xDDDD! jestes pro uber graczem=]

@sd combo, byc moze mozliwe to jest zeby zrobic takie combo , ale napewno nie przez ludzi ktorzy pierwszy raz biora udzial w wojnie. Jak dla mnie to jest poprostu brak doswiadczenia,brak zgrania.
Dlatego zostaje przy opini ze jest to Elfik ;)

/Cheers

Boil 05-06-2008 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2096513)
zalosne to troche....

Moze zaczniesz patrzec na siebie a nie na innych bo jak narazie to na zadnej akcji nie byles swoim charem a dalej ostro komentujesz innych ;]

Poll 05-06-2008 12:49

@Durio
hm,nie ma takiej synchronizacji,po 1.nawet odliczanie na vencie,jest to sygnał przesyłany przez net,i do niektórych moze dojśc z opóżnieniem.Po 2,ktoś musiałby nacisnac wolniej hotkeya,bo 25 osób nie zrobi tego jednocześnie.Pozatym mi to wisi,wazne że wygrywamy wojne,a to jakimi sposobami ogólnie mnie nie bawi.Co do combowania itd.zapewniam Cie że combowałem wiele razy i bez żadnych botów często z efektem zadowalającym.Poprostu znam się na tym i znam się na ludziach,a także obiektywnie oceniam;)

Shard Blood 05-06-2008 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2096745)
Zebys byl taki cfany przed wojna, to by bylo ciekawie. Zal ze wszystkie cioty ktore siedzialy cicho przed wojna, nagle staly sie tak pyskate. Ale cuz wojna robi swoje. Pamietam do dzis jak zostawiles chara na afk na dragach Veno na 100 lvlu i cie zajebali xDDDD! jestes pro uber graczem=]

@sd combo, byc moze mozliwe to jest zeby zrobic takie combo , ale napewno nie przez ludzi ktorzy pierwszy raz biora udzial w wojnie. Jak dla mnie to jest poprostu brak doswiadczenia,brak zgrania.

/Cheers

Widzisz wiec nie padlem na bocie tak jak mi zazucali afk bylem na dragach bo poszedlem po kolacje bywa;]

notop 05-06-2008 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boil (Post 2096756)
Moze zaczniesz patrzec na siebie a nie na innych bo jak narazie to na zadnej akcji nie byles swoim charem a dalej ostro komentujesz innych ;]

widac ze spyow to wy niemacie zadnych u nas ,bo g wiesz ale wkrecaj se

@poll

jezeli sie w cos wierzysz bardzo,to nawet jak to jest nieprawda to niedasz sobie wmowic ze to falsz

wiec niech im bedzie ze to "reczne combo" wiara czyni cuda...w wypadku interegnum elfbot czyni cuda

Golradir 05-06-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2096745)

/Cheers

za to Ty kozaczyłes już przed wojną ale tylko dlatego ze <jak mówisz> byłeś w turtlach gdyby Cię tam nie było też byś siedział cicho, a to ze ludzie którzy 1 raz walczą nagle sie uaktywnili nie powinno nikogo dziwić w końcu to ich wojna, biorą w niej udział, co maja sie nie wypowiadać bo wcześniej nie walczyli? to było by dopiero głupie

Pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19.