![]() |
Cytuj:
|
Rhuehe... Ja już kurwa sobie pogadam z carelem ! =d
|
Ale mam polew z buraków z bil. Ci co mają ochote grać strasznie sie nudzą. Widać to po ilości postów przez noob chary na tibia.com. Po co się tu męczycie... Idźcie sobie na non pvp.
Ali jest głupi... Kwestia czasu to będzie miał przeciwko sobie cały serwer. Dzisiaj miał zajebisty pomysł... hahahaha dawaj ali dawaj! wypierdol rotsy w serwa! Pozdro lamusy |
No więc AJM BEK!
wszyscy moi podopieczni bilowie proszeni sa o kontakt ze mna przez radiowezeł. @Vantax Jesteś lamusem i dobrze to potwierdzasz nie masz jajów wiesiaku @Tendento and Jego stary Idzcie sie poruchac lepiej |
@Alister
ogólnie, to zawsze wiedziałem, że chłopak nie myśli Xd @Galad czy jakieś inne gówno O.o Pozdro&Poćwicz. |
Hail kłotnie na forum
oł jea dawajcie ssy a nie kłocic sie jak dzieciarnia |
@Madszmato
Ali jest głupi, ale osiągnął wiecej od ciebie i jest zdecydowanie lepszy więc to on raczej mógłby cię tu wyzywać. Pozdrowienia z KAZOOoO!!! |
Nie no masz rację.Poświęcać każdy dzień na wbijanie levela, siedzenie po 10-11 godzin dziennie, co było widać na pskonejocie :)
Lepiej wyjść na dwór, spotkać się z przyjaciółmi, a nie napier..alać całe życie w Tibię ;) |
Ali zawsze kombinowal, komibnowal i z tego jego kombinowania nic dobrego nie wyszlo. Ale taki juz on jest i sie nie zmieni.
Jednego mozna mu pogratulowac, pobicia rekordu isary w expie. Ale z drugiej strony czego tu gratulowac?;d noliferstwa? Tym bardziej ze pobil ten rekord w Sylwestra? :s |
Cytuj:
Co do tematu to grałem kiedyś na askarze ale dość miałem tego wyzywania. Moja postać to 65ek ze skillami 82/80. Zostawiłem isare jakieś 2 lata temu ale widzę, że nic się nie zmieniło ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Xeniu, royal bax here .^^ |
Guziczkuu- zaniechaj xD widziałeś ją chociaż kiedyś na oczy? :p
Nie mówię o zdjęciach, bo na zdjęcia to wiesz co możesz zrobić... xDDDD @Ten 'rycek-placek' z Calmery Odjeb się od Vantaxa? O.o |
Nie moglem zasnać : ( !
http://i265.photobucket.com/albums/i...2008/dsmik.jpg Do tego rh jeszcze ale zapomnialem ssa zrobic Xd |
Cytuj:
Np na Dąbiu są same puste babki. Na pogodnie są same syfy itp ; o |
Cytuj:
http://img267.imageshack.us/img267/3112/myad9.jpg http://img230.imageshack.us/img230/7686/misiaur4.jpg Tylko sie nie spusc :O Jak bede na swoim pc to wkleje foty z meetingu u xenta ;] |
Cytuj:
8) Nie watpie, szkoda ze mozesz sobie tylko na nie popatrzec ;) :* |
@Madriato
Zdjecie nie jest przerobione w photoshopie lub innych duperelach.. Jest wziete z grono.net/fotka.pl do ktorego maja dostep wszyscy :) Jesli nie wierzysz iz jest ona prawdziwa to jest duzo rl-ow ktorzy moga to potwierdzic :] |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nie was huj zajebie co to kurwa jest? xD mam tu bana na ip ale jak zobaczylem to az proxy nowego poszukalem xDD @martool devilry powstał za kase z hakow, za ta kase kupilem rowniez twoja stara do murzynskiego haremu |
Cytuj:
Ale.. Ja z nią skillowałem w 2007 :< I expiłem na pohu w 2008 :< Czyż to nie łączy ludzi? ;> |
Heheeh potwierdzam:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
u mnie na slonecznym troche malo ale tez nie nazekam ^^ down@ nazekam ;/a co? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co nas to kurwa obchodzi? Ja pierdole typie ogarnij się i wy*******aj na swój thread! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mieszkam na pogodnie to wiem, że masakryczna większość to syfy : < a na słonecznym chodzę do szkoły i tam masa ludzi z dąbia, ofc też syfy. Pije na dąbiu to też większość syfy chodź trafiały się ładne. Najwięcej ładnych jest na mieście <3 No i w Stargardzie Szczecińskim ;) |
Cytuj:
|
Trochę kultury człowieku ; o < no chyba, że jesteś z niebuszewa > to wybaczam .
Było nawiązanie do Szczecińskich dziewczyn to kulturalnie odpowiedziałem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
@up
Becz ! |
Damian aka Alister BYŁ moim przyjacielem, sam przedłożył to nad przyjaźń i ponosi tego najcięższe konsekwencje poprzez własny wybór.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |