![]() |
Cytuj:
Całuje Kakej~ |
Cytuj:
o huj ci chodzi? nazywasz mnie kaczorem? skoro przegralismy to co mialem czekac az padne tak jak wy to robicie? byla szansa to wyhujalem was i tyle HAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAHAHHHHHHHHH |
Cytuj:
|
Cytuj:
To tak jakbyś powiedział że jak piekarz kradnie chleb to jest źle bo pracuje w piekarni, ale zwykły Mietek może ten chleb już sobie podjebać bo tam nie pracuje... |
Endrju, nie syp zyciowymi przykladami, bo nie zrozumieja -.-
To tak jak by Alexander, ten co mwalle sprzedaje podjebal mwalle to zle, bo on pracuje w sklepie ktory to sprzedaje. Ale jak by Captain Fearless poszedl i podpierdolil te mwalle bylo by dobrze... |
Up/\
gej? Całuje Kakej~ |
Cytuj:
|
Wszyscy jestescie Pederastami i badzcie cicho !!:baby:
|
Dajcie Grebolowi spokój, AB oddaje tylko 4 chary. XDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie jego wina, że albo jest zajebiście nieprzeciętnym kretynem, albo tak jak było mówione - "Czarny Roman" (pozdro Kwak! xD) tnie z nimi w chuja, a oni jeszcze do tego nie doszli. xD Ale laaaaaaaaajt, tylko Flow oddaje chary, tylko Flow robi PA, a czarna strona mocy jest święta. :cup: :mag: |
Omg :s Adde~,Rogstah~ i wiele wiecej sobie expi a Wy nic...
|
To zle ze expia?
|
Pisze ze zle ?:s Pisze tylko ze Flow nic z tym nie robi
Bsp Vs Dempach http://www.youtube.com/watch?v=vHmXcIsd9ss |
huj ci do tego co robimy a czego nie niech sobie expia huja im to da bo i tak zostana wypierdoleni razem z mighty abcokami from hellgate
|
Typ jakis nerwowy :S Spokojnie az tak zle z Toba nie jest
|
Ludzie się denerwują jak przegrywają :)
Całuje Kakej~ |
Cytuj:
czarno to widze :) chyba ze macie zamiar w miesiac wypgowac nowych druidow bo wam juz paru zostalo :P Kto wie jak dlugo pograja bez bana. Adrian nie wolno byc optymista caly czas :P |
Cytuj:
|
Ja mowie ze Flow przegra ta wojne...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja mowie, ze jesz gowno! Tak jestem napinaczem:) |
A Ja mowie ze...Nie bd konczyl bo mi Cie szkoda :*
|
Cytuj:
|
@ Elesar~
Człowieku odpierdol sie wkoncu od ab oni wiecej zrobili na tym servie niz ty tym swoim pallem ... Za duzo pierdolisz za malo robisz.... Najpierw cos pokaz potem pisz |
Cytuj:
Lavio i Mera~ z tego co wiem padli nie wiem kto jeszcze |
Jeszcze Zab'ster
|
o_O jakaś akcja ?
|
Cos musialo byc bo Zab~ padl 2 minuty wczesniej niz Lavio...
I xomerek jeszcze... |
Cytuj:
xome lavio zabster mera chyba wszystko edit: jawor ty sukin%$@# to jest druga liga i nie odzywaj sie tak bo wstrzymam wysylke dzemow do bialego sunio |
Cytuj:
Btw. Jagiellonia 3:0 Arka Gdynia <3333 |
Azylus sprzedany? o;
|
Cytuj:
|
Funduszy to nie ma na blessy dla Twojego ... sam wiesz kogo xD
|
Cytuj:
edit: Ekipy Ilości ekip Wynik Rok ŁKS Łomża - Jagiellonia Białystok 7 : 7 Zwycięzca: Jagiellonia Białystok 2007 Jagę reprezentowała ekipa Skinów Jagiellonia Białystok - Stomil Olsztyn Banda : Banda Zwycięzca: Stomil Olsztyn 2008 Lech Poznań - Jagiellonia Białystok 20 : 20 Zwycięzca: Lech Poznań 2009 XDDDDD |
Mainami na 47 knighta chlopaki ;o
|
Cytuj:
|
"Morgana -> non-polish server soon (:"
ehh abcoki kiedy wy sie pojeby ogarniecie ze nikt na tym serwerze was nie chce, kompletnie nikt. Czym predzej sobie zdacie z tego sprawe tym wczesniej bedziecie mogli cos zrobic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |