Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

kuremetesisi 03-07-2009 07:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2586828)
hehe kolejny napinacz ciekzwe czy z echa czy unb ?:D
nieplacz juz tyle

ani z tego ani z tamtego nikt nie placze, tylko w trakcje wojny do update byles na tych dwoch openkach gowno zrobiles caly czas po akcjach wchodzisz na vent bo wczesniej nie masz odwagi isc i walczyc o cos a tu zmienili pvp dobrze wiecie ze echo na was nie wyskoczy bo to w ogole ine ma sensu bo jakby mieli rozjebac te wasza grupke to wszyscy blackskulle to wtedy jestes madry wychodzisz z pzta i walczysz tak najlepiej wiec prosze nic tu na forum nie pisac ani nie spamowac jak nawet nie miales jaj zeby wyjsc, openek bylo mase i moze ine na kazdej ale na wiekszosci miales czas byc, ale nie moze akurat siedziales na kiblu i dlatego wszedles po akcji, no tak przeciez akcje sa krociutkie co tam 5min...

co do tego pvp, sam napisalem im posta ale nie wiem czy to cos da, uzasadnilem moja odp tym, ze jesli ktos wybral PVP to znaczy player vs player ma swiadomosc ze moze zostac zabity i wybral ten server SWIADOMIE czyli musi sie z tym liczyc, wiec nie wiem po co ta jebana ankieta, ze ludzie czuja sie zagrozeni. no to s*******ac na n-pvp po jakiego chuja wybrali PVP. sama nazwa sie z tym wiaze jebane kretyny.

druga sprawa, z blackskullem nie mozna walczyc co za pierdolony kretyn napisal to na forum tem mastro daro czy cos takiego, specjalnie wczoraj poszedlem na PK, wbilem blackskulla i ni chuja nie mozna nikogo bic tylko osoby w party wiec niech nie pierdoli bo to sie robi nudne, juz teraz mozna zauwazyc 25-30k osob online co zawsze we wakacje(sa wakacje kurwa nie szkola) bylo gdzies 45k osob...

Medivh Shady 03-07-2009 09:38

Od czasu banow jest coraz mniej ludzi online , i wakacje ,hm... nie maja tu znaczenia , bo duzo osob idzie do wakacyjnej pracy , albo jedzie gdzies na wakacje

kuremetesisi 03-07-2009 09:40

co jak co zawsze pamietalem ze szybsze respy i wiecej ludzi online tych co zaczynaja dopiero

Partyzant_Felix 03-07-2009 09:47

to im moze tylko polepszyc sytuacje ;p odejda ci co teraz grali, a przyjda nowi, tacy jak na oficjalnych non pvp. takze cipsoft nic nie traci, ale fakt faktem w chuju maja nasza opinie o czym swiadcza dwa tematy

Atee 03-07-2009 11:40

ja tam sie ciesze z mojego nowego gajerka :) na nasza klase w sam raz !
he-he-he

Notopeczek 03-07-2009 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuremetesisi (Post 2587219)
ani z tego ani z tamtego nikt nie placze, tylko w trakcje wojny do update byles na tych dwoch openkach gowno zrobiles caly czas po akcjach wchodzisz na vent bo wczesniej nie masz odwagi isc i walczyc o cos a tu zmienili pvp dobrze wiecie ze echo na was nie wyskoczy bo to w ogole ine ma sensu bo jakby mieli rozjebac te wasza grupke to wszyscy blackskulle to wtedy jestes madry wychodzisz z pzta i walczysz tak najlepiej wiec prosze nic tu na forum nie pisac ani nie spamowac jak nawet nie miales jaj zeby wyjsc, openek bylo mase i moze ine na kazdej ale na wiekszosci miales czas byc, ale nie moze akurat siedziales na kiblu i dlatego wszedles po akcji, no tak przeciez akcje sa krociutkie co tam 5min...

co do tego pvp, sam napisalem im posta ale nie wiem czy to cos da, uzasadnilem moja odp tym, ze jesli ktos wybral PVP to znaczy player vs player ma swiadomosc ze moze zostac zabity i wybral ten server SWIADOMIE czyli musi sie z tym liczyc, wiec nie wiem po co ta jebana ankieta, ze ludzie czuja sie zagrozeni. no to s*******ac na n-pvp po jakiego chuja wybrali PVP. sama nazwa sie z tym wiaze jebane kretyny.

druga sprawa, z blackskullem nie mozna walczyc co za pierdolony kretyn napisal to na forum tem mastro daro czy cos takiego, specjalnie wczoraj poszedlem na PK, wbilem blackskulla i ni chuja nie mozna nikogo bic tylko osoby w party wiec niech nie pierdoli bo to sie robi nudne, juz teraz mozna zauwazyc 25-30k osob online co zawsze we wakacje(sa wakacje kurwa nie szkola) bylo gdzies 45k osob...

co do wychodzenia zawsze jak bylem w hacie i mnie ktos poinformowal (cyk na tel lub na gg) bylem.a to ze ludzie mi nieufaja i mnie nieinformuja i sam podczas expienia noobem widze ze jakis mass jest bo robia go na 2 vencie,to powod dlaczego niema mnie czasem tam gdzie musze byc.jezeli o czyms wiem to jestem wiec skoncz te placze.nawet pzredwczoraj dzownilem do meda ze mnie niebedzie od ..do zbey ktostam nieplakal.

a co do osob online..poczekaj jak zorbia ng i elfa znow wroci wszytsko do normy

system pvp znikl 3 lata temu jak wprowadzili hotkeie jak to ktos pieknie napisal w temacie xefa na tibia.com teraz tylko zjebali o 5% wiecje to cos co bylo.tylko niezapomnij o 1;po wprowadzeniu systemu skuli bylo b.b.b wiele protestow rookowan deletow itp,w huj high lvlv harow na znak protestu skonczylo grac jaki byl tego skutek....

zaden

tak wiec albo sie tzreba przyzwyczaic albo klac jak ja od 3 lat na updaty..i ddalej czasami grac :D

a tak juz zmieniajac temat z "systemu battle" to wiele wiecej zlych updatow bylo sczegolnie
system questow-zrojnowal prawie cala ekonomike tibi
dodanie runek do sklepow-ceny rzecy byly ustalane poprzez waste a nie poprzez ceny w sklepach..
na hunt na demonach jak chciles isc musiales tydzien skupowac sdki a nie szedles do sklepu i sekupowales,czas waste i mpa mialo swoja cene a teraz..250k czy ile wart ?

podsumowujac
nieliczylbym na jakies zmiany ktore by sie wszystkim podobaly,jezeli zorbia jak bylo keidys ja bede szczesliwy ale dzieci vis-mort nie bo niebeda wiedzieli jak grac,
nigdy neizadowolisz wsyztskich..to zadanie dla agencji towrzyskich :D

pozdr.

yochejnarapa 03-07-2009 15:28

Ktos dostal bana ?:D

Koszyk 03-07-2009 15:43

arris, zin alin, acroma angel, pe ha

Partyzant_Felix 03-07-2009 15:57

ja niedostalem a na palcach jednej reki moglbym obliczyc ile razy zalogowalem sie bez elfa xddddd

kamsz 03-07-2009 17:46

sua mozesz wolniej pisac/przepuszczac swoje posty przez worda? razi mnie sposob w jaki kaleczysz jezyk 'udajdac jaki ty staroej daty jestess'

DeltaMark 03-07-2009 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2587722)
sua mozesz wolniej pisac/przepuszczac swoje posty przez worda? razi mnie sposob w jaki kaleczysz jezyk 'udajdac jaki ty staroej daty jestess'

Nikt Ci nie karze czytać co pisał, a pisze jak pisze jego sprawa.

maku89 03-07-2009 18:45

mnie już Notop też trochę denerwujesz... każesz się innym nie spinać a sam się tu najbardziej spinasz... rozumiem że masz 190 czy huj wie jaki lvl... a ja nie mam w ogóle... noname'y też można uznać że nie mają bo się nie przyznają, ale to nie znaczy, że jesteś od nas wszystkich lepszy... do tego te Twoje kaleczenie języka ojczystego jest coraz gorsze... koleś odejdź od kompa i zrób coś z tym bo to jest tak jakbyś był inwalidą... nie chcę Cię obrazić tylko poinformować. bo widzę, że jedyne co robisz to siedzisz tutaj 24h na dobę i odpisujesz każdemu... i jeszcze piszesz o kimś kto w ogóle się tu nie wypowiadał i nie prosił Cię o zdanie na swój temat. także podsumowując stajesz się tu największym spinaczem.
Pozdro

Notopeczek 03-07-2009 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maku89 (Post 2587777)
mnie już Notop też trochę denerwujesz... każesz się innym nie spinać a sam się tu najbardziej spinasz... rozumiem że masz 190 czy huj wie jaki lvl... a ja nie mam w ogóle... noname'y też można uznać że nie mają bo się nie przyznają, ale to nie znaczy, że jesteś od nas wszystkich lepszy... do tego te Twoje kaleczenie języka ojczystego jest coraz gorsze... koleś odejdź od kompa i zrób coś z tym bo to jest tak jakbyś był inwalidą... nie chcę Cię obrazić tylko poinformować. bo widzę, że jedyne co robisz to siedzisz tutaj 24h na dobę i odpisujesz każdemu... i jeszcze piszesz o kimś kto w ogóle się tu nie wypowiadał i nie prosił Cię o zdanie na swój temat. także podsumowując stajesz się tu największym spinaczem.
Pozdro

nieuwazam sie za kogos lepszego absolutnie !,a z jezykiem sie niebede wczuwal bo pisze jak mi sie chce nieurzywam polskich znakow i niezwracam uwagi na bledy liczy sie aby szybko odpisac,
co do spinania sie absolutnie nie
juz ktos napisal wczensiej,ja tutaj tylko mam polewe i im wiecej nonamedow psize i sie spina tym ja mam wieksza zabawe :D

@kamsz

niemozliwe jak puszcze to przez worlda hiszpanskiego to wolalbys niewiedziec co wyjdzie :D

ps.
txt dnia

19:46 Patrykus Hakikus [216]: gz pvp

i to mowi osoba ktora bez bota z rooka by neiwyszla a jak pada to z wylaczonym monitorem :D
od zawsze moj ulubieniec jeszcze za wojny z lr :D

KITEKAT 03-07-2009 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2587851)
ja tutaj tylko mam polewe i im wiecej nonamedow psize i sie spina tym ja mam wieksza zabawe :D

to działa w druge strone rowniez xD Im bardziej sua sie spina tym no-namy maja wiekszy ubaw xD ja napewno tak ! Hah :D

spina1 coraz wiecej osob, nawet nie no - namey pisza o tobie jakobys byl napinaczem kablowym, kszty prawdy w tyym musi byc! xDD!

Notopeczek 03-07-2009 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KITEKAT (Post 2587874)
to działa w druge strone rowniez xD Im bardziej sua sie spina tym no-namy maja wiekszy ubaw xD ja napewno tak ! Hah :D

spina1 coraz wiecej osob, nawet nie no - namey pisza o tobie jakobys byl napinaczem kablowym, kszty prawdy w tyym musi byc! xDD!

tylko ze ja sie smieje z nonamedow od dobrych 3 lat tutaj a wy sie respicie jak raty :D
bo jakbyscie sie neirespili byloby nudno..
a wojna tylko przyspiesza respa zawsze :D

DeltaMark 03-07-2009 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2587851)
ps.
txt dnia

19:46 Patrykus Hakikus [216]: gz pvp

Pewnie to ten od PvP siedział

Kolbus 03-07-2009 22:24

tyrytytyty 8o

smiesznie tu kurwa w huj! :D

Notopeczek 03-07-2009 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolbus (Post 2587954)
tyrytytyty 8o

smiesznie tu kurwa w huj! :D

korba !!! wreszcie przyszedles wez pospinaj tu cos bo ost nuda wieje :D
wlaze se 4 razy na dzien z nudow a tu 3 posty :(

maku89 03-07-2009 23:33

no właśnie Notop... odpisujesz jak najszybciej, żeby się spiąć... albo inaczej. ktoś się spina do Ciebie to musisz się "odpiąć" xD

Kolbus 03-07-2009 23:35

http://w472.wrzuta.pl/audio/8m1YYrFq...ntyk_bialystok

to jest to :D:D

Notopeczek 04-07-2009 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maku89 (Post 2588040)
no właśnie Notop... odpisujesz jak najszybciej, żeby się spiąć... albo inaczej. ktoś się spina do Ciebie to musisz się "odpiąć" xD

ja sie absolutnie niespinam :D
nawet zawsze mowie zkim gadam "ide zobaczyc napinaczy na tibia.pl"
takwiec odpisuje szybko by szybko sprowokowac spinaczy do odpisywania

Panuf 04-07-2009 02:17

201780310.html

Hail Zodox !!

Zulion 04-07-2009 04:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2587022)
jakby cipsoft niepopracowal nad durnymi update jak mana update ,czary frigo itp durnowate oraz dodanie powera knightowi,
jedynie gdzie bys zagladal to "poradnik na tibia.pl" oraz temat gdzie expic knightem na 43lvl

moze i ten update jest niewypalem,lecz dzieki tym niewypalom,na arcani i innych swiatach dano idiota i debila (niemowie tu o tobie ani nikim imiennie ) szanse wbicia 100+ lvlv gdyz kiedys 90% tych osob bylaby..nikim.tosamo sie tyczy systemu bitwy (niewspominac prosze o pvp bo to 2 rozne rzeczy)
kiedys celowanie reczne uhanie sie manasowanie sie to bylo pvp teraz hotkeye i bot vs player (HKiBvsP) bo umiejetnosci nietzreba teraz zadnych...

wiec mozna zaliczyc ten update do jak zawsze ipnych,lecz to juz norma i tzreba sie przyzwyczaic ze cipsoft interesuje sie aby wiecej osob gralo kupowalo paki a nie szlo spac ze szczesliwa mina.)

specialne pozdrowienia dla xefurona co sie na tibia.com spina i zbeira podpisy..pewnie chce byc prezydentem !!!!

Ty nadal jesteś nikim i tak już pozostanie kolejarzu pkp.I nie wypieraj się że tam nie pracujesz bo belka mówił jak był w Śremie ze tam pracujesz. ;d

Eti 04-07-2009 05:27

Więc Sellować charki na tibi lub przejsc w stan retired i dawać na wowa jak byłby team około 30 typa to juz ogarniamy calego realma :D

www.wow-europe.com *oficjalna strona

i wszyscy na server (kul tiras) kaman :D
btw. mam do zalatwienia za 3500golda na tym realmie 2 miechy prepaida lub inne platnosci za golda itp :d

Co do handlu predzej zarobisz na wowie kase i to normalna niz na tibi wiec warto :D

Wrazie pytań pisać prv :D

kamsz 04-07-2009 09:42

a jak ktos pierdoli placic i chce grac za darmo to pm ;]

/dziadzia x))

Szefie :) 04-07-2009 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2588178)
(...) ogarniamy calego realma :D (...) mam do zalatwienia za 3500golda na tym realmie 2 miechy prepaida lub inne platnosci za golda itp

mysle ze ktos to nie gral wczesniej w wowa nie zrozumie o co ci chodzi xD

Notopeczek 04-07-2009 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zulion (Post 2588169)
Ty nadal jesteś nikim i tak już pozostanie kolejarzu pkp.I nie wypieraj się że tam nie pracujesz bo belka mówił jak był w Śremie ze tam pracujesz. ;d

jakie kurwa pkp??
jakbym tam pracowal to bym mial bilety zadarmo a jakos niemma..czemu??

cos mi sie wydaje ze ja lepiej wiem a ty chyba zle belke zrozumiales w takim wypadku.

co do bycia nikim to przynajmniej wiem ze ty jestes jeszcze bardziej nikim niz ja,i to jest piekne ze w huj osob jest za mna w kolejce takich jak ty..a myslacych ze sa fajni :D

_cineq_ 04-07-2009 12:09

ja tam nie mowie ze pracowales ale:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2588296)
jakbym tam pracowal

czas przeszly(ze juz bylo)
Cytuj:

to bym mial

czas terazniejszy(teraz)
Cytuj:

a jakos niemma..czemu??

czas terazniejszy(ze niby znowu teraz)

nie utwierdzam i rowniez nie przekonuje nikogo do tego, ze niby tam pracowales, ale ja rowniez jak bym pracowal(wtedy), to bym teraz nie mial, rozumiesz?
twoja wymowka = fail(niewypal)

DeltaMark 04-07-2009 12:47

Cytuj:

A ty co ? Wykształcony pewnie i pensja 3 tys zł i własne biuro.

Panuf 04-07-2009 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeltaMark (Post 2588347)
A ty co ? Wykształcony pewnie i pensja 3 tys zł i własne biuro.

3 tys to ja ziomek mam za siedzenie w szkole ziomek

DeltaMark 04-07-2009 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panuf (Post 2588348)
3 tys to ja ziomek mam za siedzenie w szkole ziomek

Ty to masz pewnie tyle za sprzedawanie kolegów ziomek :)

Notopeczek 04-07-2009 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _cineq_ (Post 2588323)
ja tam nie mowie ze pracowales ale:
czas przeszly(ze juz bylo)
czas terazniejszy(teraz)
czas terazniejszy(ze niby znowu teraz)

nie utwierdzam i rowniez nie przekonuje nikogo do tego, ze niby tam pracowales, ale ja rowniez jak bym pracowal(wtedy), to bym teraz nie mial, rozumiesz?
twoja wymowka = fail(niewypal)

to sprecyzuje dokladniej

niepracowalem nigdy na pkp,niepracuje na pkp,i sie niezapowiada ze bedzie pracowal na pkp

lepiej :)

ps. fakt faktem ze tam fajnie sie zarabia..tylko pozazdroscic ze tam nierobie:(

Medivh Shady 04-07-2009 14:30

Cytuj:

czepiasz kazdego o prace wiec pewnie zazdroscisz , ale co tu sie dziwic , na makulatrze puszkach butelkach za duzo sie nie zarobi :/ , a ty panow dalej zamawiasz pizze z wcisnietym hotem do venta ??

Medivh Shady 04-07-2009 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2588178)
Więc Sellować charki na tibi lub przejsc w stan retired i dawać na wowa jak byłby team około 30 typa to juz ogarniamy calego realma :D

www.wow-europe.com *oficjalna strona

i wszyscy na server (kul tiras) kaman :D
btw. mam do zalatwienia za 3500golda na tym realmie 2 miechy prepaida lub inne platnosci za golda itp :d

Co do handlu predzej zarobisz na wowie kase i to normalna niz na tibi wiec warto :D

Wrazie pytań pisać prv :D

To drogo jak na prepaida za golda , u nas chodza po 2 - 2,5k golda , czy ja wiem czy wiecej , jak masz tyle mc co clapek i bocisz ciagle to wiecej zarobisz :p , pozatym twoj serwer to chyba nonpvp ( ale nie jestem 100% pewny ) to nuda zdeczka jak nie mozesz sie bic poza bg :p , albo jak nie mozesz stuknac alianta jak ci po expie biega

Eti 04-07-2009 15:06

Kul tiras to server normal a nie non pvp
3500golda to nieduzo bo idzie to spokojnie zarobic w 2 tygodnie i nie 3eba bocic tylko troche grac i myslec do tego ...

AtticusDoubleCross 04-07-2009 15:40

Czytając te posty naprawdę zaczyna mnie to już powoli w*****ać... Te czepianie się wszystkich i wszystkiego. Najgorsze jest to, że również membersi dawnego Interregnum naprwadę przesadzają wyzywając się. Ludzie opamiętajcie się to tylko gra, a wyzwiska i wypominanie raczej nic nie zmieni oraz nie poprawi. Przy obecnym 'pvp' niestety nie możemy nic sobie "wyjaśnić" na battle i pobawić się lecz przeniesienie wojny na forum jest jednak najgorszym sposobem walki ze sobą.

Czasami milczenie jest złotem...

Istna 04-07-2009 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross (Post 2588632)
Czytając te posty naprawdę zaczyna mnie to już powoli w*****ać... Te czepianie się wszystkich i wszystkiego. Najgorsze jest to, że również membersi dawnego Interregnum naprwadę przesadzają wyzywając się. Ludzie opamiętajcie się to tylko gra, a wyzwiska i wypominanie raczej nic nie zmieni oraz nie poprawi. Przy obecnym 'pvp' niestety nie możemy nic sobie "wyjaśnić" na battle i pobawić się lecz przeniesienie wojny na forum jest jednak najgorszym sposobem walki ze sobą.

Czasami milczenie jest złotem...

Sssssssiiiiij

Medivh Shady 04-07-2009 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2588586)
Kul tiras to server normal a nie non pvp
3500golda to nieduzo bo idzie to spokojnie zarobic w 2 tygodnie i nie 3eba bocic tylko troche grac i myslec do tego ...

Normal to to samo co nonpvp
, jak wiesz gdzie zarabic po skonczeniu dziennych qustow to spokojnie zarobisz po 800 - 900 golda dziennie , a co do twojej wypowiedzi banah to tak sie nie da jak widzisz co niektore osoby wypisuja , bo az nawet ty odpisales

Amorozo 04-07-2009 16:32

Na Ventrilo interegnum można spotkać Sue co się bawi w medium
nicpoń to jest niebywały lubi o p i e r d a l a ć wszystkim pały
włosy ma ten pedał blądowate i lubi gdy rebeka mu sra na klate
choć ta locha ma plecy włochate sua lubi jej pluć na facjate
cipa ta ma kumpla c w e l a co ma wlosy jak penera,
zwie się on turek gejuchator, co posuwa Sarę z tatą
Gdy pojechał do jej kraju niemiec rżną ja już na haju
Ale zdziwko miał ten c w e l u ch gdy opryskał ja hitleruch
chociaż mordę jak szczur miała sperma w pysku bulgotała
Az jej żeby wyjebala.
Boroth czekaj chwile, ciebie nasz diss napewno nie ominie
bo tacy jak ty się nie zmieniają kretynie
jestes tu pazerą numero uno
lecz pamiętaj ze cie zmiażdżę jak robią to sumo
nawijka ta może nie mieć konca
tak jak wasza bezradność wzrastająca
wobec naszej kurwa siły
mocnej jak huskwarny piły
jesteś kurwa pazerna na pieniadze
i tym o tobie nawijkę zakończę.

O reszcie pisac nie bedziemy
nasz diss silny jak katrina
zostawiamy tylko zgliszcza
jedyna wasza pociecha to ze dostaliście wpierdol od nas!
Echo-mistrza.

Notopeczek 04-07-2009 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amorozo (Post 2588688)
Na Ventrilo interegnum można spotkać Sue co się bawi w medium
nicpoń to jest niebywały lubi o p i e r d a l a ć wszystkim pały
włosy ma ten pedał blądowate i lubi gdy rebeka mu sra na klate
choć ta locha ma plecy włochate sua lubi jej pluć na facjate
cipa ta ma kumpla c w e l a co ma wlosy jak penera,
zwie się on turek gejuchator, co posuwa Sarę z tatą
Gdy pojechał do jej kraju niemiec rżną ja już na haju
Ale zdziwko miał ten c w e l u ch gdy opryskał ja hitleruch
chociaż mordę jak szczur miała sperma w pysku bulgotała
Az jej żeby wyjebala.
Boroth czekaj chwile, ciebie nasz diss napewno nie ominie
bo tacy jak ty się nie zmieniają kretynie
jestes tu pazerą numero uno
lecz pamiętaj ze cie zmiażdżę jak robią to sumo
nawijka ta może nie mieć konca
tak jak wasza bezradność wzrastająca
wobec naszej kurwa siły
mocnej jak huskwarny piły
jesteś kurwa pazerna na pieniadze
i tym o tobie nawijkę zakończę.

O reszcie pisac nie bedziemy
nasz diss silny jak katrina
zostawiamy tylko zgliszcza
jedyna wasza pociecha to ze dostaliście wpierdol od nas!
Echo-mistrza.

witamy w klubie tibia.pl anonimowych napinaczy z arcani

przedstaw sie bo narazie wiemy ze sluchasz fajnej muzyki w stylu disco polo :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39.