![]() |
|
Skoro nikt nie zgadł, powiesz, jaki to film? Fajnie byłoby reaktywować ten temat, ale nie wygląda na to, żeby ktoś jeszcze był zainteresowany.
|
"Walking dead" - dałem podchwytliwy screen, żeby nie było za łatwo, ale jak widać był albo zbyt podchwytliwy, albo już nikomu się nie chce zgadywać.
|
Screen był łatwy, ale nie zgadywałem tylko dlatego, że Duch~ go dał ; f\
Jako, że ostatnio oglądam sporo filmów, to teraz moja kolej! http://img847.imageshack.us/img847/9953/95136181.jpg |
|
#up
Musiałeś? :< Chociaż w sumie i tak nie zgadywał... ostatnio. |
Kto nie zgadywał?
Uznałem, że skoro wchodzisz na forum parę razy do roku, to ten temat bez Ciebie i tak nie ma sensu. Dlatego to zrobiłem ;< Btw "Hanna" (2011). Ten obrazek. |
A ja już miałem pisać, że "Nostalgia anioła", ale popatrzyłem na zdjęcia z "Nostalgii..." i nigdzie nie była tak ubrana :)
|
Ostatni post z poprzedniej strony miał datę ze stycznia 2011. Czyli niewiele osób od tamtej pory cokolwiek wstawiało bądź zgadywało.
Można dodać punkt regulaminu czy czegoś mówiący o tym, żeby nie używać tej wyszukiwarki i liczyć na uczciwość ludzi, którzy się w to bawią. Mi się wydawało, że skądś znam aktorkę, jednak za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć. Filmu nie oglądałam, ale widziałam jakieś tam zwiastuny czy coś ;< No i też pomyślałam o "Nostalgii...", ale tamta aktorka wyglądała trochę inaczej. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |