![]() |
No ja nie bede z tymi osobami ktore zostaly w wanted. [; Zreszta nikt od nas nie bedzie. Szwedow i reszte 'psow' wzial Urb z paczka. My musielismy tylko odpowiednio zareagowac, co zreszta zrobilismy. Wanted nigdy nie cofnelo sie przed niczym, zeby tylko wygrac wojne.. Spedzilismy tam tyle czasu, ze wiemy jak oni graja, i nie mamy zamiaru tego nie wykorzystac.
/Wójcik. |
Cytuj:
Zreszta nie chce mi sie znow pisac niczego, bo tak czy siak wyjdzie ze to kurwa my jestesmy Ci beee ,bylismy i bedziemy. Wiec sram juz na te wasze pisanie, co to nie robi Wanted by wygrac wojne. |
Autodamaged post.
|
Sherion
Aug 10 2009, 08:54:19 CEST Slain at Level 152 by Amenhotep, Cron Raven, Dragoholikus, Lyoth, Piwug, Qwert Tes and Sirkiks. A taki był pewny siebie, pro fighter a zgubił się na expie dla noobow :baby: 12:32 Sherion [152]: Ale sie 12:32 Sherion [152]: Zesralem 12:32 Sherion [152]: HAHAHAHAHAH i jeszcze jedno Teterian Aug 10 2009, 09:27:01 CEST Slain at Level 135 by Aglerer, Mabollo, Mandarke di Vaio, Nejufevu, Piwug and Tarizibo. Następny do kolekcji, gdzie go zajebali? Dragi, Yalahar leczyl sie tylko exura PS: Jeżeli już używasz bota to ustaw skrypt na leczenie noobie 8o |
Cytuj:
|
Tego to juz niewiem 8o
|
Cytuj:
|
Jakiś cam z dzisiejszego ataku?
|
Cytuj:
PS.Dajcie filmik z dzisiejszego orsha |
Cytuj:
Idz lepiej ten klej wachac a nie piszesz na forum takie wypociny. |
Cytuj:
--- _Tegax_ dodał 1 minut i 3 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Korwa no nie pyklo rano.. ;D Ale nie wiem na chuj wy komentujecie, jak sami tylko na forum potraficie szczekac.. Jakos was nie widzialem z pz nawet na 2 min przed ss nigdy.. [;
I juz nie smiejcie sie ze mnie, macie Wojtka tutaj na melanzu (ma rl life) http://www.youtube.com/watch?v=JArqC...eature=related /Wójcik. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tutaj napisales ze ciagle o nim gada. a w ostatnim poscie nic takiego nie zauwazylem RETARDZIE |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niektórzy ludzie wola na*******ać się całą noc niż 5 minut przed ss 8o |
@up
Najmniejsze psy najglosniej szczekaja. |
Cytuj:
Cytuj:
Acriati, gratulacje! Wyjebaliście szeriona, a on wam do tego czasu wyjebał 10 innych osób. Jesli chodzi o jechanie kogoś bo jest z przeciwnej drużyny - największy przejaw infantylności. Moge się zalozyc, że jesteście takimi hipokrytami, że gdyby ktoś z nich zmienił strone, by był extra cool. Powodzenia w jechaniu kogos za wygląd, zeby dowartosciowac sie. Trzymajcie chlopaki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
a Wanted ogarnia??
|
Juz bylo kilka dni bez Marka, i jakos to wy dostawaliscie po dupie.. Zreszta, jebac to.. Czas pokaze jak bedzie.. [;
/Wójcik. |
BEDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!
Yours, Smoq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam pytanie kto selluje na azurze scrolle to outfitu Brotherhood of Bones? I po ile scrool chodzi?
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
Yours Waszka |
Ogaryna wrocil, jedziecie z kurwami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
/Wójcik. |
Cytuj:
Dajcie spokój. |
.............................................Jak tutaj cicho!
|
Livyatan
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |