![]() |
Mass Effect nikogo już nie będzie obchodził, kiedy na półkach pojawi się Mafia 2:evul:
|
co do najlepszego rpg final fantasy XIII
a najlepszego mmorpg FINAL FANTASY XIV i koniec tematu co do najlepszego rpga i mmorpga :cup: |
FF pewnie wygra w ilości sprzedanych sztuk, chociaż mass efect 2 też coś może zdziałać<hype+sequel niby dobrego "rpg">
Lecz i tak jako fps< w multi> zarządzi nowy battlefield. |
Cytuj:
Chociaz jesli chodzi o MMO, to bym jeszcze dyskutowal. Na rynek ma wejsc GW 2, tyle ze niewiadoma jest data premiery gry. NCSOFT zapowiedzial tytol na 2010-2011. Pozostaje nam czekac. ;p |
Omujborze, dałem się namówić na zainstalowanie Divinity II. Nie polecam ._.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam do was pytanie. Planuje zakup jednej z tych dwóch gier - Left 4 Dead 2 lub Call of Duty Modern Warfare 2. Zależy mi głównie na grze w sieci.
Co byście polecili? |
MW2 lol. Left2Dead to przeciętniak i musiałbyś być jakimś specjalnym fanem żeby był to dla ciebie lepszy wybór. MW2 to najlepiej sprzedająca się gra wszech czasów. Co tu porównywać :P
(o nie, zaraz szynka mnie pojedzie xD) |
@up
Nie, bo AFAIK Wii Sports. To też decyduje o jej jakości? L4D2 FTW. Ten shooter przynajmniej nie zostanie zdeklasowany przez nowego Battlefielda, bo lepszego co-opa po prostu nie ma. EDIT: : DD That's my job. |
Cytuj:
Zmieniajac temat: http://www.battlefield.pl/news-2863-...zone!#comments Cytuj:
|
Może powinniśmy się już do tego przezwyczajać... następne pokolenie graczy pewnie nie będzie widziało nic dziwnego w klikaniu: multiplayer > start game" i tyle : P
|
Chyba zdecyduję się na L4D2. Choć MW2 to niesamowita gra, to jednak jest to kolejna kalka gry wojennej. A w takim L4D2 mam ciekawy klimat oraz nutkę świeżości, bo nigdy nie grałem w sieciowe FPS'y z Zombie w roli głównej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wlasnie odpalilem Ninja Blade.
Gra fajna, aczkolwiek troche przebajerowana. Ogolem niezla siekanka i mily klimacik. Duzo fajnych mozliwosci jesli chodzi o sama postac i jej combosy. No, to ide dalej zwalczac zaraze w Japoni... xd |
Możesz też sobie kupić jedynkę L4D, rozgrywka się nie zmienia prawie wcale, za to masz fajniejszy klimat i mniej wydasz
|
Również zagrywam się w DA, i muszę przyznać, nie spełnił moich wszelkich oczekiwań. Mimo to, jest jedną z lepszych gier jaką grałem.
Troszke podobny do Darkensanga :] |
Cytuj:
|
Lol nie ma co oszczędzać sobie tych paru złotych i brać gorszą grę. Left2Dead 2 jest o niebo lepsze od jedynki i musiało by kosztować ze 200 zł, żeby bardziej się opłacało brać pierwszą część.
|
Zakupiony i Odpalony AC II przerósł moje oczekiwania, sama grafika mnie zachęciła, a Ubisoft coś nakręcił w tej grze że nie można od niej odejść.
Historia taka sobie, ale i tak dla mnie wystarczy, wkurza mnie tylko mieszanie Angielskiego i Włoskiego obok siebie, ale to już szczegóły. Naprawdę polecam tą grę. |
Cytuj:
|
Nom, coraz wiecej tego scierwa w MW2. Najgorsze, ze nie ma mozliwosci wywalenia takiego idioty z serwera - zadnego glosowania nad wywaleniem gracza, co bylo dosc czesto spotykane nawet w grach z "normalnymi" serwerami, tutaj to powinna byc podstawa. Co wiecej, ten caly matchmaking to syf niezly - problemy z przeniesieniem hosta, lagi spowodowane zlym hostingiem, problemy z wyszukaniem graczy, wywalanie podczas oczekiwania na kolejna mape, brak mozliwosci wyboru mapy. Jednym slowem, system najgorszy z mozliwych.
|
Niedługo premiera Bioshock 2. Stay tuned : P
|
Co do BioShock'a 2, najpierw 1 muszę przejść. ;) Utknąłem w jednym miejscu i grać mi się nie chciało, ale w końcu skończę tą grę chyba. :) A na BioShocka 2 poczekam, aż w jakiejś tańszej serii się pojawi i wtedy sobie kupie. :)
|
Bioshock 1 mial ciekawe rozwiazania i koncepcje, ale po pewnym czasie rozgrywka byla dosc monotonna. Mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej :)
|
Cytuj:
|
Mnie się bioshock podoba. Imho dzięki swojej oryginalności i ciekawej koncepcji był jedną z nielicznych strzelanek na singlu, w którą się ciekawie grało.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rapture i wszystko z nim związane.
|
Rapture było strasznie nudne. Dobra, eot.
Mass Effect 2 - 10/10 w CDA |
ME 2 na pewno kupuję.
ME 1 mi się bardzo podobało i mam nadzieję że zdążę jeszcze raz "na szybko" przejść ;p |
Cytuj:
W końcu tylko 9 dni do premiery i jakieś 16 do otrzymania gry! |
Cytuj:
|
Gral ktos z was w Torch Light?
Gra calkiem podobna do Diablo jesli chodzi o rozgrywke, a graficznie samego Warcrafta. ;p Szkoda tylko ze mozna ja dostac jedynie na Steamie. ;/ |
Cytuj:
plusy: - pójdzie na każdym sprzęcie (ma nawet netbook mode) - typowy hack`n slash - trzy różne postacie, którymi naprawdę gra się inaczej - system rozwoju postaci minusy: - za mało mobów na lvl!! - itemów jest od groma, ktoś tu ostro przesadził - gra jest za prosta, klasy są niezbalansowane |
http://www.youtube.com/watch?v=XopssrCpkUM
Jak wam się podoba? Mechanika gry podobna bardziej do silent hilla, klimat trochę podobny do heavy rain, gra jednak nie opiera się na quick time eventach. W zasadzie pierwsze trailery wypuszczone zostały już w 2008, ale ostatnio coś coraz więcej się o niej mówi. Na utubie jest trochę filmików z tego. Jak dla mnie fajna gierka. Ciekawszy klimat niż w silent hillach i chyba nie tylko na konsolę (tak jak heavy rain). Może będzie w końcu można pograć w jakiś fajny psychological-thriller na PC : P |
Osobiście jestem zainteresowany tą grą, tylko właśnie nie wiadomo, czy gra wyjdzie na PC. W necie znalazłem sprzeczne informacje na ten temat.
Ogólnie zapowiada się gra z idealnym klimatem. |
Jedyna oficjalna informacja nt tego jest w FAQ na oficjalnym forum tej gry:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |