![]() |
Vlad jak zbierze 5-0 early i zbuduje Zhonye to juz jest pograne.
|
Malzahar
* Nether Grasp o Magic damage changed to 250/400/600 (+1.2 per ability power) from 250 / 400 / 550 (+1.5 per Ability Power) o Duration decreased to 2 seconds from 2.5 KEKEKEKEKEKE. Cała potęga malzahara tkwi w tym ulti, a teraz nie dość, że skrócą channeling aż o pół sekundy to jeszcze zmniejszą przelicznik ap. Większego nerfa już się nie dało. EDIT o ja pierdole, nie ma to jak zobaczyć takie coś, później wkleić na inne forum, tylko nie wkleić ostatniej linijki, w której gość mówi, że to fake i tylko chciałby żeby tak wyglądało - .- |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
joh, jestes idiota :)
|
Nie wiem czy wiesz Wardzioch, ale 1 vs 1 gra się do first blooda, a nie do turretów
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to nikt nie wygrał, a Ryba to mitoman ;)
|
Okej, tyle, że plamą bez ulti nie zrobisz nic więcej niż czyszczenie creepów, albo dobicie uciekającego na 0 hp wroga. Można też ją rzucić pod nogi w teamfighcie, ale prawda jest taka, że bez ulti ta plama wrogom nie robi praktycznie nic bo wszyscy z niej momentalnie wychodzą. Co innego e - w early jest wręcz op na papierów, ale jak wiadomo nie zabije się nikogo z pełnym hp solo używając wyłącznie qwe :)
|
A czy ktoś tu mówi o jakimkolwiek usuwaniu ulti Malza? Skrócenie trwania o 0,5 sekundy to byłby naprawdę OGROMNY nerf. Znowu zacząłbym brac ignite na niego i wyszedłbym na 0, bo flash bo nerfie już nie jest taki niezawodny i nie opłaca się go brać.
Plama jest idealna do kontrolowania linii, trzymania kogoś z daleka od creepów, itp, itd. |
Pierw napisałeś, że nie przejąłbyś się tym nerfem, a teraz, że byłby to OGROMNY nerf. kk
|
o jezu...
znaki |
Cytuj:
I nie gram vladem non stop, kiedyś grałem. Teraz prawie w ogóle :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie spushowałem cię, bo widać że ogarniasz Vladzia, a nie jak te nuby na których nabijam często 3/0 + 1st blood. Nie wiem jakie były podstawy konfliktu Anivia vs Vlad, nie wiem o co chodziło, ale nawet dobrze ogarniający Vlad (jakim jesteś ty, bo grałem z tobą parę razy i pamiętam że ładnie szło :d) nie spushuje ostro Anivii. Nie mówiąc o spushowaniu Swaina, co jest niemożliwe. |
Cytuj:
A co do jajka, to problem w tym, że dla Vlada na 10 lvlu one już nie stanowi problemu, bo z transfusion co 2,9 sek po prostu nie zdążysz z niego wyjść. Na tym lvlu jajko Anivii nie ma już znaczenia, spokojnie mogę sobie je zbić nawet mając 50hp, jeśli chodzi o 1vs1 |
Ryba myśli, że spamowanie Q daje mu status immortal na linii. Wystarczy, ze za każde Q Vlada dostanie od rywala na midzie z auto ataku/spella i nie wyrobi z leczeniem.
Nieśmiertelna na linii (jeśli chodzi o same harassowanie się, a nie walkę na full combo) jest taka Nidalka, która zejdzie z niej dopiero wtedy, jak uciuła sobie kasę na Ragebleda/Sheena. A, i btw, Quicksilver sash i twoje ulti to tylko dodatkowy dmg, który wymierzasz sam sobie ;) |
Cytuj:
Bo żeby zabić anivie, "wystarczy, że zadasz jej 5xQ i ominiesz stuna za każdym razem". Też tak sobie mogę pisać, jak jakiś totalny lamus, ale nie jestem takim kretynem, i nie myślę że ktoś da sobie tak zrobić. Yoh, jesteś turbo żałosny, a tekstem, który zacytowałem tylko to potwierdzasz, bo NIKT nie zamieni ze mną każdego mojego Q na auto attack/spell. Srsly, twoje opinie są tak jednostronne, że po prostu żal mi się je czyta. Ale to chyba nic nowego dla ciebie. Aha, a wiecie, że żeby zabić Ryze kogokolwiek, wystarczy rzucić E i odbić od przeciwnika za każdym razem 4 razy?! Po minucie przeciwnik się chowa do bazy! JEZU TEN CHAR JEST IMMORTAL. Przecież taka sytuacja to oczywistość! |
Normalnie, doprowadzając do sytuacji, w której moje uderzenie będzie mocniejsze niż twoje. Mając np. Malzahara, byłoby to dziecinnie proste, na moje W nie wejdziesz, podejdziesz bliżej dostaniesz silence, ewentualnie E + Voidling i jesteś zmuszony do trzymania się na dystans. A spróbujesz zanurkować, to dostaniesz W + R z aggro turreta ;)
A many Malzowi nie braknie, E mu ją regeneruje. Cytuj:
Po prostu Vlad na midzie nie jest tak potężny jak ludzie myślą. Ej, a powiedz jeszcze, że z Czo Gatem byś wygrał, bo masz Q co 2,8 sekundy na 9 lvlu :D Cytuj:
|
Nie, z czo gatem bym nie wygrał (dobrym ofc). Grałem z nim i wiem. To pierwsza jak do tej pory twoja teoria którą tu napisałeś i sprawdziła się w praktyce. Gz.
|
No widzisz, a ja wygrałem z Czo Gatem na solo linii 4/0 na ranku :D
Malz > Vlad, Cho, 1 vs 1 to bestia.Kiepskie early do 3 lvla, ale potem to już cuuuuuuuud. |
nie orientujecie się może czy riot planuje wprowadzenie jakiś gildii, klanów itp?
Bo gra sama się o to prosi. BTW. nowy champ cassiopedia czy jak jej tam idzie, całkiem nieźle sobie radzi |
Nikt ci nie broni robienia swojego teamu, klanu.
Przecież jest ich cała masa, rejestrujesz na ESL i jedziesz. Masz w EU chociażby SK Gaming czy Demigio, Dimigio czy jak to się tam nazywa. Na US CLG, China Hero, itp, itd. |
Buff Urgota zrobił z dobrej early postaci bardzo dobrą early i mid-late postać.
http://img262.imageshack.us/img262/7471/urgot.jpg |
Cytuj:
Btw ten nob revils ma ponad 1400 po 10 grach ;/. A ty kiedy się podniecałeś, że wyszedłeś za 1300? 50 gra? Btw dobrego ranka właśnie miałem. Koleś napisał że jest malphite, 1st ban z tamtej drużyny poszedł właśnie na niego. Koleś poszedł cry AFK i wylosowało mu cassio + smite. Ludzie na rankach umiejący grać tylko 1 postacią ftw. |
Cytuj:
A pamiętaj, że ja musiałem wychodzić z 900 (mając stosunek bodajże 10:1), wygrywając około 33 rankedy, a przegrywając raptem 10. Wtedy dopiero zacząłem się starać. |
No wiem, taki pro jak ty nie musi się starać a gra sama się wygrywa xD
Ja miałem kolegę co jeździ na rowerze i lubi parówki. Swoją drogą joh, jeszcze bym przebolał to, że uważasz się za pro, a jesteś po prostu low, więc w sumie taki revils ma szanse lepiej grać od ciebie i tam olać to, ale że ty nazywasz go noobem, podczas gdy on jest po prostu lepszy od ciebie, to ja nie wiem w tym wypadku kim ty jestes : d |
Cytuj:
|
Masz naprawdę ogromne pojęcie o tym, jak gram, bo grałeś ze mną AŻ góra 5 razy.
Nie obchodzi mnie to, co ty tutaj mówisz, wystarczy mi fakt, że top gracz US, z którym pogrywam na EU twierdzi coś zupełnie innego B) |
Rotfl, a ile razy grałeś z revilsem?
Góra 5 razy? No właśnie. Nie wiem, ile jeszcze argumentów trzeba ci podac aby doszło do ciebie, jaki jesteś żałosny ; d |
Cytuj:
|
Revilsa oceniłem raz, i to nie jego, tylko jego farme Ashe.
W oceny dwóch osób nie mając punktu odniesienia co do jednej z nich robisz ty. |
@3up. Wież... słuchaj , nie ma co odpisywać Yoh... Nie jest pro tylko jak sam powiedziałeś żałosny i nadmiernie chce nam to udowodnić...
|
Cytuj:
Więc tu się teraz nie wykręcaj, że oceniłeś kogoś po 5 grach, a jak ja to zrobiłem to nagle FAIL FAIL LOLOLOL. Po prostu jesteś zerem, u wszystkich dookoła znajdziesz pełno wad, ale u siebie to drzazgi w dupie nigdy nie zauważysz. Zresztą wszyscy wiedza, że tak jest i w sumie nie wiem po co ktokolwiek tu z tobą dyskutuje. Powinieneś założyć sobie własne forum i 10 kont, pisać z każdego i się cieszyć, że każdy się z tobą zgadza. |
A co mają wypowiedzi w wybitnie niepoważnym i humorystycznym tonie do oceniania gry innych? :D
Jak w najbliższym czasie będzie moje quatro fantastico [a dawno nie było całego dream teamu :(], to obiecuję ci, że postaram się zorganizować z tobą mecz (jak znajdziesz dla siebie 4 do drużyny), wtedy pokażę ci twoje miejsce w szeregu ;) Szkoda tylko, że w takim układzie to nie ja zownił bym cię na midzie, bo okupowałbym bot z moim ziomem, który gra Kayle. |
Taki dream team heh, a jednak grzałeś jeszcze niedawno te 900 elo ; / razem z nimi pewnie.
|
O, co jest, Revils nie ma 1400?
Jejku, rozegrał troszkę więcej i już spadł prawie o 100 elo :( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Vlad nie wymaga skilla, kthxbye.
Co do elo to spadki są losowe. Ale niektorzy nie moga sie pogodzic z byciem na low elo (patrz - yoh). Ja osobiscie uwazam sie za 1200 elo gracza i tyle, nie jestem pr0, nie mam penty co gre, nie carruje kazdego teamu, i sadze ze warwick jest op. Dziekuje. |
Oj Rybciu, widzę, że używasz ratingu i ELO wtedy, kiedy to dla ciebie jest wygodne, a jak Revils spada o 100, to nic się nie stało, przecież to jest losowe :(
Boisz się, że ten plebs cię rozniesie na drobne strzępy ;) |
Tak właśnie tego się boje : (. Powodzenia na WCG : (
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |